clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - S65 display nepomaha ani novy firmware
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

S65 display nepomaha ani novy firmware
Jdi na stránku 1, 2  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Firmware
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
juraset
kolemjdoucí

Založen: 06. 07. 2006
Příspěvky: 12

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2007 10:09 am    Předmět: S65 display nepomaha ani novy firmware Odpovědět s citátem

dokud nezadam pin nebo pracuji v menu nebo je spustena java aplikace (pasivne i pres noc -slovnik t.j.nesviti display) vsechno se na displeji zobrazuje spravne.
Jakmile je telefon v beznym provoznim rezimu a asi 1 az 2 min s nim nepracuji ...nejspise kdyz prejde do nejakeho usporneho rezimu na dipleji se rozsypou
pismena resp. se udela "filmovy pruh" a vsechno se uz zobrazuje v nem ,takze se to navzajem prepisuje a display je necitelny kdyz stlacim nejake tlacitko
diplay se rozsviti a vybledne viz obrazky.
Sporic je vypnuty(krome u prostredniho obr), autom. vypnuti je vypnute .
Nepomohl ani novy firmware puvodne 50 ,58 a nyni 53.

prosim zda ma nekdo zkusenosti nebo vi jak fixnout tento problem poradte mi..

Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jiri.Sko
administrátor
administrátor

Založen: 27. 10. 2005
Příspěvky: 1584
Bydliště: Kamenna

490284.56 SMM

Příspěvky na SM: 69,-
PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2007 10:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Máš nějakou svou starší zálohu z doby, kdy to nedělalo? Zkus ji nahrát do founu.
_________________
A52 + A55 + A70 + C55 + C60 + C65 + C70 + C75 + CX65 + CX75 + E71 + EF81 + EL71 + M55 + MC60 + ME75 + M75 + S45 + S55 + S65 + S68 + SK65 + S75 + SXG75 + SX1
DCA-510 + DCA-540 + DCA-140 + Torx 5 + redukce na 3.5 mm JACK + čtečka + QuickPic + přídavný blesk
Tuningy: Windows XP S65 ~ CSL65 | AC55 | Mandriva Linux 2008 (zastaveno)

SM
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
juraset
kolemjdoucí

Založen: 06. 07. 2006
Příspěvky: 12

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2007 10:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

bohuzel jsem se studiem jak a prepisovanim fw zacal az po tomto problemu, takze nemam Sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jiri.Sko
administrátor
administrátor

Založen: 27. 10. 2005
Příspěvky: 1584
Bydliště: Kamenna

490284.56 SMM

Příspěvky na SM: 69,-
PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2007 10:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak zkus nahrát fullflash z sm + odblokace. (Nezapomeň si nejprve z telefonu vyčíst kódy, jinak bys musel dělat testpoint wink ).
Pokud to nezabere, tak HW chyba. Think

_________________
A52 + A55 + A70 + C55 + C60 + C65 + C70 + C75 + CX65 + CX75 + E71 + EF81 + EL71 + M55 + MC60 + ME75 + M75 + S45 + S55 + S65 + S68 + SK65 + S75 + SXG75 + SX1
DCA-510 + DCA-540 + DCA-140 + Torx 5 + redukce na 3.5 mm JACK + čtečka + QuickPic + přídavný blesk
Tuningy: Windows XP S65 ~ CSL65 | AC55 | Mandriva Linux 2008 (zastaveno)

SM
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
juraset
kolemjdoucí

Založen: 06. 07. 2006
Příspěvky: 12

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2007 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zatim diky za radu, jdu na to .. wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mario_liptov
administrátor
administrátor

Založen: 06. 09. 2004
Příspěvky: 2278

266181.87 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2007 10:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Toto nie je SW ale HW chyba. Mas vadny bud display alebo nejaky studeny spoj na displayovom konektore. Rozober precisti preletuj a vyskusaj.
_________________
S6->N5110->N6110->S55->SE630->C65->CX65->C75->CX75->SX1->S65->ST55->SL65->S75->SL75->EF81->S68->EL71Black->EL71Silver->SXG75->C902->HTC Desire->SAMSUNG GALAXY SIII...?

Tak tam sem taky (Ne)byl...
Keď môžem, pomôžem.
Zeptejte se mne na co chcete, ja Vam na co chci odpovim. Donutil
SMwmmania.cz
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2007 10:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tvůj porblém bych spíše podle fotel viděl na HW závadu, ale zkus ten soft a uvidíš.
_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
juraset
kolemjdoucí

Založen: 06. 07. 2006
Příspěvky: 12

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2007 10:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

muzu jeste jednou..ale telefon jsem mel dvakrat rozdelany, vycisteno, jeden spoj proletovan, vygumovany a napruzeny kontakty a zadna viditelna oxidace ani na konektoru pro display ani kolem. Pokusim se ten soft a prip. dukladneji jeste jednou kontakty.

Diky za reakce Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
juraset
kolemjdoucí

Založen: 06. 07. 2006
Příspěvky: 12

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2007 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jen je zvlastni, ze kdyz telefon opet zapnu vsechno funguje a jak jsem psal , kdyz si spustim slovnik a necham telefon bezet se slovnikem celou noc a rano ho vyzkousim vsechno je ok. nebo tak nezadam pin a necham telefon dve hodiny lezet vsechno se zobrazuje stale v poradku.

Takze ted jedu se slovnikem, jen nevidim kdyz mi prijde zprava a obcas ho musim ukoncit a zase spustit Sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
coyotelada22
všeználek
všeználek

Založen: 02. 11. 2005
Příspěvky: 721
Bydliště: Liptovský Mikuláš

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2007 11:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ja by som typoval na Display neskusal si iny?
alebo nedoliehaju kontakty z dosky na display kedze sa mi zda ze display
pochvili vybledne d'oh!

_________________
> Siemens A 50 podsvietenie biele
> Siemens MC 60 vlastny tuning
> Siemens S 65 + ELF 1.8++ MP 14
> 1 GB MS DV RS MMC Apacer
> PDA ASUS P 735, 624 MHz WM 6
> 16 GB Micro SD class 2

>JBenchmark1 27 638 bodov

Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger
juraset
kolemjdoucí

Založen: 06. 07. 2006
Příspěvky: 12

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2007 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kontakty jsou napruzeny o 2mm vic nez normalne, tam to nebude
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mart22
elfmaster
elfmaster

Založen: 03. 05. 2005
Příspěvky: 1346
Bydliště: Tábor

56669.28 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2007 12:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nestává se že ti trochu blikají nebo "běhají" jednotlivé R,G,B subpixely a displej bliká?
_________________
Arrow E71v45 + Testpoint, MasterPatch 14, ElfPack 2.3CZ , 1GB
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
juraset
kolemjdoucí

Založen: 06. 07. 2006
Příspěvky: 12

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2007 12:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pri pokusu o nahrati fullflash s x65flasherR1.071

mi pise : vybrana oblast obsahuje take bootcore a primy zapis neni dovolen a ze zapis do bootcore bude preskocen..

mam to nahrat pomoci VKLAY 2.6 a dat prepsat i bootcore? nebo je to prilis riskantni?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mart22
elfmaster
elfmaster

Založen: 03. 05. 2005
Příspěvky: 1346
Bydliště: Tábor

56669.28 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2007 12:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dej pokračovat bez zápisu bez bootcore?

a četl jsi můj předopslední příspěvek?

_________________
Arrow E71v45 + Testpoint, MasterPatch 14, ElfPack 2.3CZ , 1GB
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
juraset
kolemjdoucí

Založen: 06. 07. 2006
Příspěvky: 12

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2007 1:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nestava, display neblika ani jednotlive pxl RGB se nezobrazuji display je op celou dobu cisty a kdyz to prejde do toho divnyho "filmovyho pasu"
poblikava jen text nebo ta cast v tom pasu.

prispevek jsem necetl, muzu dostat odkaz?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Firmware Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group