clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - promáčklá klávesnice?!

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

promáčklá klávesnice?!

Reply to topic     Forum Index -> BREW -> Siemens SXG75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
copus
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Jun 27, 2007 9:07 pm    Post subject: promáčklá klávesnice?! Reply with quote

Zdravím.
Bohužel si s telefónkem pohrál můj synek a já zjistil,že klávesa 4 a 7 občas jako by cvakala-jako by se promáčkla.Zatím fungujou obě dobře,ale preventivně se ptám-setkal se s tím někdo?Dá se tato klávesnice promáčknout?Dá se opravit a jak?Nebo servis a zacvakat to?Díky!

+SanDisc1GB+DCA-540

+CardReaderWriter-Hama
Back to top
View user's profile Send private message
BEZY
čestný člen
čestný člen

81.16 SMM
PostPosted: Wed Jun 27, 2007 10:01 pm    Post subject: Reply with quote

teď sem na klávesy tlačil palcema vši silou a vůbec nic se nastalo. Několikrát mi i spadl na zem, troufnu si říct, že klávesnice je nejsilnějším článkem

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
ccd98
táta fóra
táta fóra

8031.04 SMM
PostPosted: Wed Jun 27, 2007 10:28 pm    Post subject: Reply with quote

Mně u SXG75 taky vrzala čtyřka a sedmička (popsal bych to jako "vrzavé cvakání"); na funkčnost to nemělo vliv.

Věřím, že každá změna v chování/vzhledu telefonu - pokud je zánovní - člověka trochu rozladí, ale na servis bych se vykašlal - za tučný prachy by tu klávesnici možná "poladili", ale zase by při tom rozvrzali zbytek telefonu. wink

kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PostPosted: Sun Jul 15, 2007 4:42 pm    Post subject: Re: promáčklá klávesnice?! Reply with quote

copus wrote:
Zdravím.
Bohužel si s telefónkem pohrál můj synek a já zjistil,že klávesa 4 a 7 občas jako by cvakala-jako by se promáčkla.Zatím fungujou obě dobře,ale preventivně se ptám-setkal se s tím někdo?Dá se tato klávesnice promáčknout?Dá se opravit a jak?Nebo servis a zacvakat to?Díky!

To musí bejt silnej synek. Telefon mam uz skoro dva roky a klavesnice drzí jak pribitá a to uz sem ji prakrat prisedl namackl a podobe.

http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Moucha
čestný člen
čestný člen

60.08 SMM
PostPosted: Sun Jul 15, 2007 5:27 pm    Post subject: Reply with quote

Sice telefon mam od Vanoc, ale ta klavesnice je fakt na tom nejsilnejsi, mne se na ni dobre pise, ale to je trosku OT, na S75 se mi to zda horsi

SM
wmmania.cz
Podpořte SiemensManii
=> HTC Hero, ROM alias HTC Touch
Koukněte co zrovna poslouchám
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
SPIKEBOY
čestný člen
čestný člen

98063.28 SMM
PostPosted: Sun Jul 15, 2007 5:32 pm    Post subject: Reply with quote

Mám 2ks SXG-čka, ktoré sú staré niečo vyše pól roka a ani na jednom nieje vidieť žiadnu chybu - sú OK Dancing
View user's profile Send private message Send e-mail
Petr2001
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Jul 30, 2007 2:54 pm    Post subject: Reply with quote

Mně se u pravé funkční klávesy přestalo ozývat to lupnutí při stisku. Sice funguje, ale nemá tu správnou odezvu. Se servisem zatím váhám...
Back to top
View user's profile Send private message
RDT
táta fóra
táta fóra

6964.82 SMM
PostPosted: Fri Aug 03, 2007 10:58 am    Post subject: Reply with quote

Tak právě si tu pohrávám s klávesami mého mrtvého SXG75 a taky mi připadá klávesnice úplně v pořádku. Hmmm, zajímavé Smile
Wow, teď až si plně uvědomuju, jak číselná klávesnice zabírá v podstatě jenom 1/4 telefonu. Pozoruhodné. A přesto se tak době ovládá. Ani by mi to nepřišlo...

!> Windows Mobile Downloads <!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PostPosted: Fri Aug 03, 2007 8:39 pm    Post subject: Reply with quote

RDT wrote:
Tak právě si tu pohrávám s klávesami mého mrtvého SXG75 a taky mi připadá klávesnice úplně v pořádku. Hmmm, zajímavé Smile
Wow, teď až si plně uvědomuju, jak číselná klávesnice zabírá v podstatě jenom 1/4 telefonu. Pozoruhodné. A přesto se tak době ovládá. Ani by mi to nepřišlo...

Designersky je SXG zpracováno špičkově.hardwarově taky. škoda toho sofrwaru Brick wall

http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
MAO
táta fóra
táta fóra

7890.00 SMM
PostPosted: Sat Aug 04, 2007 3:00 pm    Post subject: Reply with quote

presne tak klavesnice je nejsilnejsi prvek na SXG a asi uplne nejlepsi klavesnice v historii siemensu ted to budou dva roky co mam sxg a porad pouzivam tu prvni a na klavesnici nejsou videt zadne nasledky...
Back to top
thoroughbred
badatel
badatel

103.36 SMM
PostPosted: Tue Sep 04, 2007 3:59 pm    Post subject: Reply with quote

Petr2001 wrote:
Mně se u pravé funkční klávesy přestalo ozývat to lupnutí při stisku. Sice funguje, ale nemá tu správnou odezvu. Se servisem zatím váhám...

To je tim ze mas pod tlacitkem spinu, mi se to onehda stalo taky kdy se mi omylem na klavesnici vylil JeamBeam

Reply to topic     Forum Index -> BREW -> Siemens SXG75 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum