View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
roooom kolemjdoucí
26.54 SMM
|
Posted: Thu Mar 29, 2007 6:28 pm Post subject: S68 a bídná spolehlivost spojení s MPM |
|
|
Zdravím všechny , mátě nějakou radu nebo fígl na spolehlivé spojení S68 přes USB kabel(DCA-140) a origo softu MPM(last version,cz) ? Pořád padá, chvíli jde, chvíli ne,FW telefonu 47. Ať je port nastavený ručně nebo na tvrdo(v mým případě virt. COM5,problém to neřeší).Zkoušel jsem i vypnout/zapnout dobíjení via USB .Druhá otázka zní: nemůžu najít v menu nastavení zobrazení délky hovoru během hovoru (což hravě zvládaly S45,55,ME75) .Umí to vůbec ? Dík za rady ! |
|
Back to top |
|
 |
chalmi začátečník

70.68 SMM
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 7:15 pm Post subject: S68vs MPM |
|
|
Také mi to dělá paseku s připojením.Celkem se mi osvědčil postup: Napřed spustím MPM a potom připojím foun.Někdy musím připojení founu na kabel zopakovat(ale jen vyjímečně).Pokaždé nahlásí nalezení founu a připojí.
TeĎ z hlavy nevím,ale zobrazení doby volání se nastavujev :Seznamy voláníúdoba ,poplatkyúmožnostiúzměnit nastaveníúAutomatisky zobrazit---zapnout
Ještě si nejsu jistý,jestli není potřeba zapnout informaci o buňce.Ale to si už vyzkoušej |
|
Back to top |
|
 |
roooom kolemjdoucí
26.54 SMM
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 7:33 pm Post subject: |
|
|
chalmi : Díky, tu nespolehlivost jsem vyřešil instalací a používáním programu SiMoCo (chodí naprosto spolehlivě na 110%), takže MPM už nepoužívám, no a ty poplatky už šlapou - takže díky !!  |
|
Back to top |
|
 |
AngusYoung začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 11, 2007 7:17 pm Post subject: |
|
|
to ja pouzivam mpm a celkem jsem spokojen... pripojim se vzdy a spojeni celkem drzi... jen to chvili trva... nez ho mpm najde... _________________ M55 fw10CZ ---> SX1 fw15CZ + MMC 512MB Pretec ---> S68 fw47 |
|
Back to top |
|
 |
chalmi začátečník

70.68 SMM
|
Posted: Thu Apr 12, 2007 4:52 am Post subject: S68 |
|
|
Včera jse si udělal chvilku a zaměřil jsem se na tento problém - proč to někdy jde a někdy ne.
Mám takový pocit,že jsem zjistil,v čem"zakopaný pes".
V mém případě je to spojení foun-kabel.Když ležel founek na stole a kabel byl"nakroucený"-nenapadá mě jiný výraz-tak,že netlačil na kontakty ve founu,tak PC foun nenašel-a když,tak spojení padalo.
Otočil jsem foun tak,aby kabel dotlačoval do kontaktů(i když byl foun displ.do stolu) tak spojení okamžitě a drželo.
Takže můj subj.závěr:vůle ve spojení kabel-foun |
|
Back to top |
|
 |
roooom kolemjdoucí
26.54 SMM
|
Posted: Thu Apr 12, 2007 6:36 pm Post subject: |
|
|
chalmi : Zkusil´s jak Ti to chodí se SiMoCo ? Já jsem také vsázel na ten kabel, ale po vyzkoušení se Simocem ,které absolutně nepadá a hned founa najde si myslím, že chyba je v MPM. Navíc poslední verze Simoca má i bezva Správce souborů, takže veškerá správa jde přes něj dělat. Navíc nechápu, proč má ten mastodont MPM 60MB. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|