View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
MikeMaster všeználek

Joined: 02 May 2006 Posts: 794 Location: Plzeň Telefon:M65 Caged Plasma TnG + CX65 + S65 (zkompletoval jsem řadu x65)
4379.18 SMM
|
Posted: Mon May 07, 2007 8:49 pm Post subject: SIEM Service Tool |
|
|
Prosím váa, máte někdo SST kompatibilní s SGOLD třídou Siemensů ??? Já vím, že tady na SM ji máte, ale je stará a nelze s ní pracovat... Potřeboval bych k ní update, ale ten z netu nejde stáhnout, mají to zabezpečený... Takže pokud máte někdo update nebo alespoň fungující verzi, byl bych moc vděčný za zaslání... Díky  _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
Mp3, MiniGPS, Xtask, TalkPhone, TalkKbd, MenuPusk
Nintendo/GameBoy(Color)/Sega Games
Accesories: Bike-o-Meter, Siemens Mp3 Player USB (MMC-256MB), USB cable DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Tue May 08, 2007 8:36 am Post subject: |
|
|
Změň si systémové datum v PC a program se bude tvářit, že je aktuální. (snad na to zde byl někdy i návod, ale program je hóóódně nebezpečný - nedoporučuji vůbec používat)
!!!!!Pozor, pokud toto uděláš doporučuji: 1. Odpojit PC od internetu a po celou dobu co budeš mít posunutý čas a budeš pracovat s programem k internetu nepřipojovat, 2. Zapnout ochranu v BIOSu PC, 3. pro jistotu udělat komplet zálohu celého PC - pro rychlý a bezproblémový návrat!!!!!!!
Když jsem naposledy pracoval s tímto programem tak mi po natažení viru z internetu vymazal partition tabulku HD . _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Back to top |
|
 |
MikeMaster všeználek

Joined: 02 May 2006 Posts: 794 Location: Plzeň Telefon:M65 Caged Plasma TnG + CX65 + S65 (zkompletoval jsem řadu x65)
4379.18 SMM
|
Posted: Tue May 08, 2007 9:52 am Post subject: |
|
|
Aha... No, tak dík...  _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
Mp3, MiniGPS, Xtask, TalkPhone, TalkKbd, MenuPusk
Nintendo/GameBoy(Color)/Sega Games
Accesories: Bike-o-Meter, Siemens Mp3 Player USB (MMC-256MB), USB cable DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|