Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MikeMaster všeználek

Založen: 02. 05. 2006 Příspěvky: 794 Bydliště: Plzeň Telefon:M65 Caged Plasma TnG + CX65 + S65 (zkompletoval jsem řadu x65)
4379.18 SMM
|
Zaslal: po květen 07, 2007 8:49 pm Předmět: SIEM Service Tool |
|
|
Prosím váa, máte někdo SST kompatibilní s SGOLD třídou Siemensů ??? Já vím, že tady na SM ji máte, ale je stará a nelze s ní pracovat... Potřeboval bych k ní update, ale ten z netu nejde stáhnout, mají to zabezpečený... Takže pokud máte někdo update nebo alespoň fungující verzi, byl bych moc vděčný za zaslání... Díky  _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
Mp3, MiniGPS, Xtask, TalkPhone, TalkKbd, MenuPusk
Nintendo/GameBoy(Color)/Sega Games
Accesories: Bike-o-Meter, Siemens Mp3 Player USB (MMC-256MB), USB cable DCA-510 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Zaslal: út květen 08, 2007 8:36 am Předmět: |
|
|
Změň si systémové datum v PC a program se bude tvářit, že je aktuální. (snad na to zde byl někdy i návod, ale program je hóóódně nebezpečný - nedoporučuji vůbec používat)
!!!!!Pozor, pokud toto uděláš doporučuji: 1. Odpojit PC od internetu a po celou dobu co budeš mít posunutý čas a budeš pracovat s programem k internetu nepřipojovat, 2. Zapnout ochranu v BIOSu PC, 3. pro jistotu udělat komplet zálohu celého PC - pro rychlý a bezproblémový návrat!!!!!!!
Když jsem naposledy pracoval s tímto programem tak mi po natažení viru z internetu vymazal partition tabulku HD . _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MikeMaster všeználek

Založen: 02. 05. 2006 Příspěvky: 794 Bydliště: Plzeň Telefon:M65 Caged Plasma TnG + CX65 + S65 (zkompletoval jsem řadu x65)
4379.18 SMM
|
Zaslal: út květen 08, 2007 9:52 am Předmět: |
|
|
Aha... No, tak dík...  _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
Mp3, MiniGPS, Xtask, TalkPhone, TalkKbd, MenuPusk
Nintendo/GameBoy(Color)/Sega Games
Accesories: Bike-o-Meter, Siemens Mp3 Player USB (MMC-256MB), USB cable DCA-510 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|