clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Přidání funkce Kontrast do MENU pro telefony x65
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Přidání funkce Kontrast do MENU pro telefony x65
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
romulus
VIP
VIP

Založen: 14. 02. 2004
Příspěvky: 1867
Bydliště: Jizni Morava

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: so říjen 16, 2004 2:31 pm    Předmět: Přidání funkce Kontrast do MENU pro telefony x65 Odpovědět s citátem

Přečtěte si, jak do menu telefonu řady x65 přidat funkci nastavení kontrastu:
Arrow http://www.siemensmania.cz/content.php?id=229
Podělte se zde s námi o své zkušenosti s touto funkcí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
BEZY
čestný člen
čestný člen

Založen: 20. 07. 2004
Příspěvky: 4348
Bydliště: Karlovy Vary

79.66 SMM
PříspěvekZaslal: so říjen 16, 2004 2:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no, kontrast tam teď sice je, což voto, ale vůbec nic to nedělá.
_________________
C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: so říjen 16, 2004 3:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BEZY napsal:
no, kontrast tam teď sice je, což voto, ale vůbec nic to nedělá.


Pokud jsi řádně četl, píšu že ani u mě se nic nedělo, ale někomu to třeba pomůže.
Je to ale první vlaštovka v zobrazení skrytých funkcí a další a více užitečné budou následovat.

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
BEZY
čestný člen
čestný člen

Založen: 20. 07. 2004
Příspěvky: 4348
Bydliště: Karlovy Vary

79.66 SMM
PříspěvekZaslal: so říjen 16, 2004 3:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Krokodýl napsal:
BEZY napsal:
no, kontrast tam teď sice je, což voto, ale vůbec nic to nedělá.


Pokud jsi řádně četl, píšu že ani u mě se nic nedělo, ale někomu to třeba pomůže.
Je to ale první vlaštovka v zobrazení skrytých funkcí a další a více užitečné budou následovat.


Aha, no já to totiž moc řádně nečetl, jen tak zběžně Embarassed Kažopádně na další takové funkce se těším. Jen tak dál Applause

_________________
C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Anonymní





851.00 SMM
PříspěvekZaslal: so říjen 16, 2004 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak škoda, taky mi kontrast nijak nereaguje Crying or Very sad , ale díky za pokus.
Návrat nahoru
Šňůra
začátečník
začátečník

Založen: 02. 10. 2004
Příspěvky: 68
Bydliště: Čechy

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: so říjen 16, 2004 4:04 pm    Předmět: Přidání funkce Kontrast do MENU pro telefony x65 Odpovědět s citátem

Krokodíle jde to také jako přiřazení funkce kláves v programu KEYchanger ale taky to nic nedělá.
Ten setup.fs jsi upravoval mccx65 ?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: so říjen 16, 2004 5:32 pm    Předmět: Re: Přidání funkce Kontrast do MENU pro telefony x65 Odpovědět s citátem

Šňůra napsal:
Krokodíle jde to také jako přiřazení funkce kláves v programu KEYchanger ale taky to nic nedělá.
Ten setup.fs jsi upravoval mccx65 ?

Ano přesně tak. Testoval jsem celkovou funkčnost a logiku tohohle programu na který chystám velký návod. Ono to jde používat jednoduše, nebo využít všech možností firmware x65 a potom je to už o něčem jiném. Je to velmi silný nástroj, kterým se dá velmi mnoho udělat ale i pokazit. Budu se opakovat, ale "zálohovat, zálohovat, zálohovat".

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Šňůra
začátečník
začátečník

Založen: 02. 10. 2004
Příspěvky: 68
Bydliště: Čechy

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: so říjen 16, 2004 5:41 pm    Předmět: Re: Přidání funkce Kontrast do MENU pro telefony x65 Odpovědět s citátem

No zálohy považuju za samozřejmost a zatím sem zkoušel jen upravy menu a vytvoření jednoduchého dá se říct podmenu.O změnách ikon snad nemá cenu mluvit.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
OndraC
kolemjdoucí

Založen: 18. 09. 2004
Příspěvky: 8
Bydliště: Brno

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne říjen 17, 2004 11:22 am    Předmět: s65 Odpovědět s citátem

Mám s65 s fw12 a taky to nic nedělá a dokonce mi v menu-nastavení přibyl otazník
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jenda^^
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 09. 2004
Příspěvky: 5013
Bydliště: Nejdek

14937.90 SMM
PříspěvekZaslal: ne říjen 17, 2004 12:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mam C65 a kontrast tam mam už od začátku a funguje mi, ale poslední dobou se mi zdá, že se libovolně mění... jednou je nižší, potom zas vyšší... Muj fw je 12
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cook man
pisatel
pisatel

Založen: 05. 04. 2004
Příspěvky: 267
Bydliště: Ostrava

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne říjen 17, 2004 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mne to nefunguje na cx65 !!!! Mohli by jste pridat polozku instant massages do menu zpravy!! Mne se ji podarilo pridat do surf and fun ale nefunguje tak jestli nejaka chytra hlava se pokusi budu rad Applause
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
milan_ruzicka
všeználek
všeználek

Založen: 30. 08. 2004
Příspěvky: 734
Bydliště: Překrásné Brno

4261.00 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PříspěvekZaslal: ne říjen 17, 2004 1:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a jakej máš fw?a opravdu je to poznat???
_________________
Chybama se člověk učí, škoda, že Siemens není člověk...škoda, že Siemens už není mezi námi...



CX65v50
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Šňůra
začátečník
začátečník

Založen: 02. 10. 2004
Příspěvky: 68
Bydliště: Čechy

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne říjen 17, 2004 2:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cook man napsal:
Mne to nefunguje na cx65 !!!! Mohli by jste pridat polozku instant massages do menu zpravy!! Mne se ji podarilo pridat do surf and fun ale nefunguje tak jestli nejaka chytra hlava se pokusi budu rad Applause


Mám tkovej dojem,že to ale naši operátoři nepodporujou.Někde sem čet,že je to blokovaný od Siemense na jejich přání.Jo a kontrast mě taky nefunguje na M65 fw.16
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
milan_ruzicka
všeználek
všeználek

Založen: 30. 08. 2004
Příspěvky: 734
Bydliště: Překrásné Brno

4261.00 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PříspěvekZaslal: ne říjen 17, 2004 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už jsem zjistil logiku zobrazování kontrastu v menu,jestli jste si všimly tak kontrast jde nastavit akorát u telefonů s pasivním displejem,ale nevím co si pod tím Siemens představuje Think nějak se mi nezdá,že by aktivní displeje neuměli měnit kontrast d'oh! Takže asi máme pikat za to ,že máme lepší dipleje...nic proti ostatním
_________________
Chybama se člověk učí, škoda, že Siemens není člověk...škoda, že Siemens už není mezi námi...



CX65v50
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Rocky
začátečník
začátečník

Založen: 16. 08. 2004
Příspěvky: 74
Bydliště: Zlín

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne říjen 17, 2004 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na moji CX65 to taky nic nedela Think Brick wall
_________________
S25,C25,C35,S35,MT50,

CX65 fw 09/12/16/25/36/43 A 408



Kabel DCA-500/510 dle potřeby
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Strana 1 z 3

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group