clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Přidání funkce Kontrast do MENU pro telefony x65
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Přidání funkce Kontrast do MENU pro telefony x65
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Anonymní





851.00 SMM
PříspěvekZaslal: po říjen 18, 2004 2:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No me to taky nic nedela. Skoda, mohla to byt dobra funkce.
Návrat nahoru
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: po říjen 18, 2004 6:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

milan_ruzicka napsal:
Už jsem zjistil logiku zobrazování kontrastu v menu,jestli jste si všimly tak kontrast jde nastavit akorát u telefonů s pasivním displejem,ale nevím co si pod tím Siemens představuje Think nějak se mi nezdá,že by aktivní displeje neuměli měnit kontrast d'oh! Takže asi máme pikat za to ,že máme lepší dipleje...nic proti ostatním


Suhlasim s tym co si napisal..u aktivnych displejov asi nie je nutne nastavovat kontrast.

_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Mach
kolemjdoucí

Založen: 18. 09. 2004
Příspěvky: 1

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po říjen 18, 2004 1:29 pm    Předmět: Kontrast Odpovědět s citátem

Mam takovou malou pripominku ma snad nekdo notese s TFT displejem kde jze menit kontrast? Tak proc by to slo u mobilu ze?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ex_Bill
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 21. 07. 2004
Příspěvky: 398
Bydliště: Most - povrchové doly, a kousek vedle chemička. Ráj na zemi...

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: so říjen 23, 2004 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak mě to taky nejde /CX65 ofic.FW16/. Ale byl to dobrej pokus, škoda že to nevyšlo...
_________________
CX65 fw50 + 1. usmrcení mobilu...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
jirkab
čestný člen
čestný člen

Založen: 28. 09. 2004
Příspěvky: 2051
Bydliště: Praha

4280.90 SMM
PříspěvekZaslal: st prosinec 15, 2004 12:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Můžu potvrdit, že přibude pouze položka v menu a nic se neděje. Vyzkoušeno na dvou CX65 a na jedné S65.
Jak jsem četl připomínku už nevím od koho, že na S65 se objeví v menu položka "?" tak to je proto, že u CX65 je tam položka "Dynamická LED", kteréžto S65 vůbec nemá.
A ještě k diskuzi o displejích a jejich nastavování t.j. kontrastu a jasu(osvětlení). Jak jsem uvedl mám k dispozici na blbnutí tři telefony (2xCX65, 1xS65). Při nastavení osvětlení u všech na 100% má nejlepší kontrast S65 a z těch dvou CX65 ho má jedna V Ý R A Z N Ě horší než druhá.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: st prosinec 15, 2004 11:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jirkab napsal:
Můžu potvrdit, že přibude pouze položka v menu a nic se neděje. Vyzkoušeno na dvou CX65 a na jedné S65.
Jak jsem četl připomínku už nevím od koho, že na S65 se objeví v menu položka "?" tak to je proto, že u CX65 je tam položka "Dynamická LED", kteréžto S65 vůbec nemá.
A ještě k diskuzi o displejích a jejich nastavování t.j. kontrastu a jasu(osvětlení). Jak jsem uvedl mám k dispozici na blbnutí tři telefony (2xCX65, 1xS65). Při nastavení osvětlení u všech na 100% má nejlepší kontrast S65 a z těch dvou CX65 ho má jedna V Ý R A Z N Ě horší než druhá.


Jirkab - zajímavé já jsem taky JirkaBalcar .
Já bych taky rád na hraní S65 až si přestaneš hrát tak mi ji přeposuň Very Happy

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Ondrej Javorka
začátečník
začátečník

Založen: 22. 01. 2005
Příspěvky: 68
Bydliště: Slovakia

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út březen 01, 2005 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ani mne to nic nerobi na cx65 ale polozka contrast vyzera dobre nie??...a ajtak mi do teraz nastavenie kontrastu nechybalo wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
BEZY
čestný člen
čestný člen

Založen: 20. 07. 2004
Příspěvky: 4348
Bydliště: Karlovy Vary

79.66 SMM
PříspěvekZaslal: út březen 01, 2005 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to mě to teď už ani nejde spustit. Ať klikám, jak klikám, nic se neděje ;-)
_________________
C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Franta Hřídel
začátečník
začátečník

Založen: 10. 02. 2005
Příspěvky: 78
Bydliště: Č. Budějovice

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2005 8:58 pm    Předmět: Re: Kontrast Odpovědět s citátem

Mach napsal:
Mam takovou malou pripominku ma snad nekdo notese s TFT displejem kde jze menit kontrast? Tak proc by to slo u mobilu ze?

Přesně tak Exclamation

_________________
N3310> ME45> C65 fw 4,12,25,33,41cz+ upravený joystick + 14 patchů>prodáno> CX65 fw25, 43cz, > SX1 , core 180MHz, 30 patchů/1GB MMC Pretec, joy N6600.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mymy
pisatel
pisatel

Založen: 14. 05. 2004
Příspěvky: 222
Bydliště: Trenčín SLOVAKIA

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt duben 21, 2005 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Krokodýl napsal:

Je to ale první vlaštovka v zobrazení skrytých funkcí a další a více užitečné budou následovat.

Uz sa ti podarilo odblokovat aj ine skryte funkcie? ak ano tak som asi malo hladal Smile
Inak ani mne kontrast nejde s cx65 (ako aj ostatnym)
ak to niekomu na cx65 pojde, nech sa ozve Smile

_________________
C55(fw24) -=> CX65(Fw16)->(Fw43) simply the best:)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
alkaba
čestný člen
čestný člen

Založen: 15. 01. 2005
Příspěvky: 1618
Bydliště: 0x0000FFF Telefon: S75

10903.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt únor 16, 2006 4:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já vím jak měnit kontrast na CX65 a výš....jde to v papua utils Dancing
_________________
»HTC Rose S740 with WM 6.5.3
»HP iPaq 514 with WM6.5.3
»Siemens C65
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
lacibogi
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5171
Bydliště: LV<->BA

784.96 SMM
PříspěvekZaslal: čt únor 16, 2006 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Máš pravdu ide to, ale prepísať, ale nerobí to žiadne zmeny. CX65 má aktívny displej, zmeny spozoruješ tak na C65.
_________________
C(ME)75
Lasky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: čt únor 16, 2006 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

alkaba napsal:
Já vím jak měnit kontrast na CX65 a výš....jde to v papua utils Dancing


Dovol abych se zasmál Laughing . Kontarst sice Papua Utils umí, ale pouze u telefonů E-GOLD s displejem typu CSTN, tedy pasnivním. Což jsou C65 a jeho varianty.
Ostatní telefony mají displej TFT, aktivní, a u něj můžeš dělat co chceš a nic ...

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
alkaba
čestný člen
čestný člen

Založen: 15. 01. 2005
Příspěvky: 1618
Bydliště: 0x0000FFF Telefon: S75

10903.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt únor 16, 2006 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jé tak to se moc omlouvám...nj já mám C65 a zkoušel jsem to na ní.... Brick wall
_________________
»HTC Rose S740 with WM 6.5.3
»HP iPaq 514 with WM6.5.3
»Siemens C65
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
wojnar
(člen klubu SM)
badatel
(člen klubu SM)<br>badatel

Založen: 09. 05. 2006
Příspěvky: 190

0.24 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 15, 2006 8:52 am    Předmět: Re: Kontrast Odpovědět s citátem

Mach napsal:
Mam takovou malou pripominku ma snad nekdo notese s TFT displejem kde jze menit kontrast? Tak proc by to slo u mobilu ze?

Tak tady Ti budu ponovat:
SE T630 má TFT displej a kontrast nastavovat u něj jde. Do jaké míry je to použitelné to tady neřeším, ale KONTRAST U TFT DISPLEJŮ MĚNIT LZE !!

_________________
N3210 -> Sie MT50 -> SE T630 -> Sie ME75, fw22 + DCA 500 - home made -> SE C702 -> HTC Desire
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Strana 2 z 3

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group