clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Windows Vista CX75v25
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Windows Vista CX75v25
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Petrenko_M
kolemjdoucí

Založen: 12. 06. 2007
Příspěvky: 15

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne srpen 05, 2007 7:25 am    Předmět: LOGO v mobile Odpovědět s citátem

Preco mi ukazuje stale logo T-mobile??? Shocked
no lebo mam operatora orange, ako sa to da zmenit?
dakujem.

inak je to dobry tuning Applause Applause Applause pozdravujem autora Applause Applause
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
sp.minos
badatel
badatel

Založen: 11. 03. 2007
Příspěvky: 176

66.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne srpen 05, 2007 8:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dá sa to zmeniť.
Spusti menu potom Surf a zábava potom aplikácie potom master spusti.
Tam vyber DynamicProvider potom dole joistickom pod až na spod. Tam máš String 1 a String 2 tam si možeš napísať čo chceš. Pôvodne je tam napísané T-Mobile SK.

_________________
Tuning c55; CX75 Windows Vista
SAMSUNG SGH-E250
Opäť mám Siemens S75
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Petrenko_M
kolemjdoucí

Založen: 12. 06. 2007
Příspěvky: 15

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 06, 2007 11:16 am    Předmět: LOGO v mobile Odpovědět s citátem

DAAAAAAKUJEM Minosovi to by ma sameho nenapadlo Brick wall
este raz dakujem
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Petrenko_M
kolemjdoucí

Založen: 12. 06. 2007
Příspěvky: 15

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 06, 2007 11:23 am    Předmět: LOGO v mobile Odpovědět s citátem

tak som to skusil ale stale mi to pise t-mobile... zmenil som string 1 aj 2 a aj som vypol minigps.
co este mozem skusit???
vopred vam dakujem
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
sp.minos
badatel
badatel

Založen: 11. 03. 2007
Příspěvky: 176

66.00 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 06, 2007 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ak ste zmenili string 1 a 2 tak to musí ísť. Skúste ešte: vypnite dynamicProvident a reštartujte mobil, zapnite dynamicprovident a skontrolujte string 1 a 2. Potom znovu reštartujte mobil, malo by to ísť.
_________________
Tuning c55; CX75 Windows Vista
SAMSUNG SGH-E250
Opäť mám Siemens S75
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
romboid
badatel
badatel

Založen: 25. 11. 2005
Příspěvky: 102
Bydliště: Bratislava, Slovakia

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 06, 2007 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mam problemik. postupoval som podla postupu cize som si to odzalohoval, vygeneroval kody, zaviedol skey urobil som si zalohu fullflash vo vklay. potom som nahral fullflash a eefull a odvtedy to uz nejde. a nemozem tam dat svoju zalohu lebo sa cez vklay nemozem spojit s telefonom a neviem ako mam vygenerovat nove kody alebo co s tym ... ;(
_________________
nokia 8110, motorola T192, A55->C55, CX75fw25 + Apacer uz len 256MB + ELF + patches + kabel Siemens DCA-510
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
@urel
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 02. 2007
Příspěvky: 1067
Bydliště: Slovakia Telefon: BQS EL71

595.45 SMM
PříspěvekZaslal: út srpen 07, 2007 6:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No ak si tam pekne nahral celú zálohu tak ti to musí íšt
A po nahrvaní si odblokoval cx75 Question Question Question

_________________
Siemens večne živý.
C55 > S65 > EL71 > Asus P535 (WM) > Huawei Ideos X5 Pro (Android)
My tuning
@urel OS Hacker Edition EL71
@urel Mac OS S65
,,SIEMENS bez tuningu je ako PC bez CPU“
SM
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
romboid
badatel
badatel

Založen: 25. 11. 2005
Příspěvky: 102
Bydliště: Bratislava, Slovakia

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út srpen 07, 2007 12:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no nemam to ako odblokovat lebo ked xcem zaviest skey tak mi to da ze spatny skey.
_________________
nokia 8110, motorola T192, A55->C55, CX75fw25 + Apacer uz len 256MB + ELF + patches + kabel Siemens DCA-510
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
SPIKEBOY
čestný člen
čestný člen

Založen: 30. 05. 2006
Příspěvky: 2742
Bydliště: NZ, Slovensko

98063.28 SMM
PříspěvekZaslal: út srpen 07, 2007 12:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to skús ešte raz vygenerovať, musí to ísť Think
_________________
SM
Podpořte SiemensManii|C35i-S65|Pravidlá SiemensManie
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
romboid
badatel
badatel

Založen: 25. 11. 2005
Příspěvky: 102
Bydliště: Bratislava, Slovakia

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út srpen 07, 2007 12:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no aby som mohol tie kody vygenerovat musim mat predsa telefon zapaty a spusteny ten java soft nie? no a telefon nezapnem..
_________________
nokia 8110, motorola T192, A55->C55, CX75fw25 + Apacer uz len 256MB + ELF + patches + kabel Siemens DCA-510
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
SPIKEBOY
čestný člen
čestný člen

Založen: 30. 05. 2006
Příspěvky: 2742
Bydliště: NZ, Slovensko

98063.28 SMM
PříspěvekZaslal: út srpen 07, 2007 12:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, ale vyššie si písal, že SKEY už máš zavedený ... Think
_________________
SM
Podpořte SiemensManii|C35i-S65|Pravidlá SiemensManie
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
romboid
badatel
badatel

Založen: 25. 11. 2005
Příspěvky: 102
Bydliště: Bratislava, Slovakia

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út srpen 07, 2007 12:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no ten som mal zavedeny este s mojim fw. potom som tam dal ten fullflash a potom som s tym uz nic nemohol
_________________
nokia 8110, motorola T192, A55->C55, CX75fw25 + Apacer uz len 256MB + ELF + patches + kabel Siemens DCA-510
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
marcus91
kolemjdoucí

Založen: 25. 07. 2006
Příspěvky: 19

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út srpen 07, 2007 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím, zkousel jsem se spojit s telefonem pres bluetooth a v pohode jsem se spojil ale pak jak jsem chtel v PapuaUtils v0.6.7 cz dat servisni mod nebo normal mod nebo instalovat skey tak mi to psalo:,,Není odpověď na zavedení!
Prověřte číslo portu, kabel, telefon, mód!,,
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
sp.minos
badatel
badatel

Založen: 11. 03. 2007
Příspěvky: 176

66.00 SMM
PříspěvekZaslal: út srpen 07, 2007 2:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cez bluetooth sa nedá zaviesť servisný mod, lebo servisný mod sa zapína tak, že telefón vypneš, spojiš s servisným káblom a v papue daš servisný mod a stlačiš červené tlačidko.
A predsa, keď je telefon vypnutý tak nekomunikuje cez bluetooth Very Happy Very Happy Very Happy
A zaviesť skey sa dá asi len cez kábel, alebo irda?, neviem, lebo osobné som skúšal len cez kábel, ale kdesi som čítal , že sa dá aj cez IRDA.

_________________
Tuning c55; CX75 Windows Vista
SAMSUNG SGH-E250
Opäť mám Siemens S75


Naposledy upravil sp.minos dne út srpen 07, 2007 7:22 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Moucha
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 01. 2006
Příspěvky: 2125
Bydliště: C. Budejovice Telefon: HTC Hero

60.08 SMM
PříspěvekZaslal: út srpen 07, 2007 3:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pise se o tom tady
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=6660&postdays=0&postorder=asc&start=120

Ale do servisni modu se pres infraport nedostanes Shame on you

_________________

SM
wmmania.cz
Podpořte SiemensManii
=> HTC Hero, ROM alias HTC Touch
Koukněte co zrovna poslouchám
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Další
Strana 3 z 11

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group