clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Zvětšení paměti pro M55 FW 10 na 4.08 MB T9.
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Zvětšení paměti pro M55 FW 10 na 4.08 MB T9.
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
weitless
táta fóra
táta fóra

Založen: 25. 01. 2004
Příspěvky: 1248
Bydliště: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže

7981.00 SMM
PříspěvekZaslal: st září 01, 2004 10:24 pm    Předmět: Zvětšení paměti pro M55 FW 10 na 4.08 MB T9. Odpovědět s citátem

http://www.siemensmania.cz/content.php?id=173
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Mafia1
kolemjdoucí

Založen: 29. 08. 2004
Příspěvky: 19

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 02, 2004 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mozna by chtelo jen upresnit kdyz vybalite ty obrazky bezpodminecne musite smazat animace po startu a pri vypnuti protoze jinak vam z toho rupne kvetak proc nejde vytvorit patch
_________________
M55 fw 10 + 4,08 MB :o)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Grafic
táta fóra
táta fóra

Založen: 25. 04. 2004
Příspěvky: 1157
Bydliště: Usti nad Labem

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 02, 2004 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, to neni tak pravda. Bezpodminecne Shame on you V navodu je napsano, ze celkova velikost obrazku by mela byt kolem 800kb...spis o trosku min. Start/Off/net animaci tam klidne muzes nechat, ale treba jenom b/w, pac barevny 16bitovy obrazky zabiraj o hodne vic kb...
_________________
SXG75 FW22 + 1GB KingMax + DCA 540

M35i FW18 --> MT50 FW18 --> M55 FW10,11,91 --> M65 FW4,16,25,41,25,43,50,58,50 --> SXG75 FW22
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Anonymní





851.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 02, 2004 10:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no me to klidne rikat muzes ale ja vcera celej den vymazaval a vymazaval a dokud sem tam mel tu animaci (b&W) tak sem to nemohl a nemohl spakovat a pac sem mel uz 624 kb tak to bylo hodne divne a po smazani tech animaci uz to jako mavnutim kouzelnym proutkem slo... hele a mam jeste problem LGP to je vlastne kompletni menu telefonu (popisky) co? Pac kdyz ho tam nahraju je vysledek stejnej jako kdyby tam nebyl vsude v menu je jen X a jeste jedna vec ve vklei mi u LGP velikost udava 0x01000 a ne 0x10000 nebude nejakej bug nekde but u me nebo v tom LGP?
Návrat nahoru
Anonymní





851.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 02, 2004 10:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a jeste jedna vec u vas na siemensmanii mate spatne prirazen LGP nebo sou pro FW 10 a 11 schodne? Pac kdyz stahnu ty u FW10 je tam stejne 11
Návrat nahoru
Mafia1
kolemjdoucí

Založen: 29. 08. 2004
Příspěvky: 19

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 02, 2004 10:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sem byl woboji ja jen sem si nejak nevsim ze nejsem prihlasen
_________________
M55 fw 10 + 4,08 MB :o)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: pá září 03, 2004 7:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
a jeste jedna vec ve vklei mi u LGP velikost udava 0x01000 a ne 0x10000 nebude nejakej bug nekde but u me nebo v tom LGP?


Chyba sa stala u mna...ma tam byt 010000 Embarassed

_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: pá září 03, 2004 8:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
a jeste jedna vec u vas na siemensmanii mate spatne prirazen LGP nebo sou pro FW 10 a 11 schodne? Pac kdyz stahnu ty u FW10 je tam stejne 11


LGP su rovnake pre obe verzie FW a nahravaju sa na rovnaku adresu...

_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Mafia1
kolemjdoucí

Založen: 29. 08. 2004
Příspěvky: 19

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá září 03, 2004 9:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

a pro ty co se to budou snazit udelat radeji si vsechny potrebne veci stahnete z http://mt50.zelesoft.com/data/navody/m55flex408.htm pac ty LGP co maj tady me tam zaboha nesly nacpat (nebo spis by tu mela byt napsana jina adresa pro zapis a to ne 0x5f0000 ale 0x9C0000
ale konecne se zdarilo a mam 4,08 MB pameti a zatim 3,89 volne ale to se mylim tak za 20 minutek znacne zmeni Dancing Very Happy

_________________
M55 fw 10 + 4,08 MB :o)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: pá září 03, 2004 9:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tie LGP su z tej stranky,co pises..tak isto aj navod je od rovnakeho autora - Grafica...ak si si nevsimol.Pokial dobre vidim, tak adresa zapisovania LGP je aj u nich rovnaka,ako u nas - 0x5F0000...a ten navod je testovany autorom clanku...takze potom naozaj nechapem,kde je chyba Brick wall
Dufam,ze sa vyjadri autor clanku..

Ta chyba s velkostou LGP je odstranena...

_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Mafia1
kolemjdoucí

Založen: 29. 08. 2004
Příspěvky: 19

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá září 03, 2004 9:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dobre ale uz sis skousel ten seft nahrat? me to neslo a az kdyz sem zadal adresu u LGP 0x9C0000 tak to slo pac se skus podivat kdyz si to stahnes a rozbalis na anglickej navod tam je jasne napsano 0x9c0000 proste me to uz tedkon slape je to jen rada pro ty co si ho nahrajou a presto budou mit (jako ja asi 5x) v menu a vsude kde ma byt nejaky text same X

ale to ad si kazdej vyskousi ale jinak mam otazecku sem nejak zblblej ze vsech tech navodu muzu u tohohle patche pouzit vlastni uvodni animaci nebo by nastal nejakej konflikt s graphpatch?

_________________
M55 fw 10 + 4,08 MB :o)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: pá září 03, 2004 10:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja som to neskusal,ale od autora clanku mam info,ze to testoval,tak naozaj neviem...
Neviem isto,ale konflikt s graphcash tam asi bude,takze by som vlastne animacie radsej nenahraval...skor si prerob nejaku priamo vo FW...

_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
point
kolemjdoucí

Založen: 02. 09. 2004
Příspěvky: 6

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá září 03, 2004 11:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ahoj!
chalani, mate tu na stránkach iba česke a slovenske t9. tych pár kilo by som aj obetoval, ale pre ine t9 (konkretne maďarsky). ale to mam iba npre me54. môže to byť kompatibilný s m55? alebo kde zohnat iné jazyky? (aj lgp) prípadne poradte my ako také vyrobyť. Confused
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: pá září 03, 2004 12:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

point napsal:
ahoj!
chalani, mate tu na stránkach iba česke a slovenske t9. tych pár kilo by som aj obetoval, ale pre ine t9 (konkretne maďarsky). ale to mam iba npre me54. môže to byť kompatibilný s m55? alebo kde zohnat iné jazyky? (aj lgp) prípadne poradte my ako také vyrobyť. Confused


Ahoj. Stačí říct, máš to na e-mailu ve verzi s angličtinou a maďarštinou. Nebo radši se sloveštinou?

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
point
kolemjdoucí

Založen: 02. 09. 2004
Příspěvky: 6

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá září 03, 2004 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

super! daka! hned sa na to pozrem.
a ako je to langpack-om? so smelterom ked otvorím ff, tam su všetky texty z menu ale ked potrebujem len jeden jazyk, viem to ztoho nejak vytiahnút a dat do takej podoby, aby sa to po zvečšení pamete dalo dat naspäť? Think
prosre spravit langpack s jedným (maď.) jazykom

_________________
ME45i-the best of ever
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Strana 1 z 4

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group