View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
rexpart kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 28, 2007 1:00 pm Post subject: nezapnem mobil po fullflash s povolenym zapisom do bootcore |
|
|
ahoj lidicky,
uspesne som prerobil podla navodov na tomto webe ME75 na C75, uspesne som aplikoval mnozstvo patchov. problemy trochu nastali pri aplikovani elfloadera (kolizia s inym patchom). tak som sa s tym trochu hral, odoberal a pridaval patche aby som konecne ten elfloader rozchodil. lenze som sa v tom nejako zamotal a uz som poriadne ani nevedel, ake patche tam vlastne mam, tak som sa rozhodol zapisat do mobilu posledny funkcny fullflash. a tu som zrejme urobil chybu, pretoze som povolil zapis do bootcore (aj napriek varovaniu vklay). zapis prebehol uspesne, ale mobil nesiel zapnut, iba zapipal ako ked mu chyba power_up patch (hoci uz tam bol). skusal som aj inu zalohu fullflash (cistu bez patchov) ale je to rovnake. po aplikovani power_up patchu sa sice uz rozsvietil displej, ale asi len na 1 sekundu a zase to zapipalo a vyplo sa.
nie som si teraz isty ako dalej, tu na webe som nenasiel jasnu radu, iba utrzky, tak neviem. pomoze testpoint ? da sa odniekial stiahnut original neposkodeny bootcore bin pre C75 (ME75) a zapisat do bootcore pamate ? napriek tomuto stavu mi vsetky programy (vklay, x65flasher, papuautils) komunikuju s mobilom bez problemov. dik za kazdu radu |
|
Back to top |
|
 |
pluto3 všeználek

Joined: 07 Apr 2005 Posts: 739 Location: Slovácko Vinné Sklepy Phone: SiemensSK65 9404.40 SMM
|
Posted: Tue Aug 28, 2007 1:30 pm Post subject: |
|
|
Heh pokud vím tak nové V-Klaye nepovolují zápis do Bcore nepsalo to náhodou chcete pokračovat bez zápisu do Bcore ano-----------ne
odblokováváš to vůbec????? _________________ Siemens S65 FW58 zcizen
Teď používám primár SK65 (volání, SMS), VF845 (+16GB mp3 player, WiFi), náhradní Motorola V3i
Dále: A35, C25, C55, M55, M75 |
|
Back to top |
|
 |
rexpart kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 28, 2007 3:16 pm Post subject: |
|
|
ano, najprv vypisal tu spravu, ale dalej tiez tam bolo ze ak chcem povolit zapisovanie do bootcore, tak to musim aktivovat v rozsirenych nastaveniach. tak som to aktivoval (ani neviem preco) a spustil fullflash znovu. tentokrat sa uz otvorilo vacsie okno s upozornenim 3x POZOR! Pokusate sa zapisat data do bootcore... no a ja som to povolil . verzia vklay je 3.3.
jak to myslis s tym "odblokováváš to vůbec" ? co treba odblokovat ? nie je to blokovane (ani kod telefonu, ani blok. na siet).
doteraz som odpoved na vsetky problemy nasiel tu alebo cez google, ale teraz uz fakt neviem... |
|
Back to top |
|
 |
pluto3 všeználek

Joined: 07 Apr 2005 Posts: 739 Location: Slovácko Vinné Sklepy Phone: SiemensSK65 9404.40 SMM
|
Posted: Tue Aug 28, 2007 3:36 pm Post subject: |
|
|
tak řeknu ti to tak siemensy už patchuju 2 roky a nikdy sem nic nedělal s Bcore.
Tím odblokováním myslím výměnu bloků 76,5008,5009a 507 které já osobně vyměňuji vždy kdyžnahrávám tuningy přes WS nebo když nahrávám novou FF. _________________ Siemens S65 FW58 zcizen
Teď používám primár SK65 (volání, SMS), VF845 (+16GB mp3 player, WiFi), náhradní Motorola V3i
|
Back to top |
|
 |
rexpart kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 28, 2007 4:56 pm Post subject: |
|
|
V Papuautils je sekcia Flash a v nej polozka New Bcore (vid obr.). Nemohlo by to pomoct ? Mate s tym niekto skusenosti ?
Pluto3, naco je dobra ta vymena blokov 76,5008,5009a 507 ?
 |
|
Back to top |
|
 |
pluto3 všeználek

|
Posted: Tue Aug 28, 2007 5:33 pm Post subject: |
|
|
Pokuzd zapněš mobil a on jen pipne nebo jen blikne tak je to způsobenou právě týmto takže to vyzkoušej.
ten new bootcore je dobrý když máš Hash samé Ffka nějak takhle FFFF-FFFF-FFFF-FFFF-FFFF-FFFFFF.
ale nepředbíhej zkus vyměnit ty bloky. _________________ Siemens S65 FW58 zcizen
|
Back to top |
|
 |
kimiozzy (člen klubu SM) kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 28, 2007 6:07 pm Post subject: |
|
|
Měl jsem podobný problém. Pomohl mi testpoint a do telefonu jsem nahrál tu FF kterou si vytvoří V-Klay když se poprvé spojí s telefonem. Musíš dát povolit zápis do Bcore. Ta záloha by měla být funkční protože ještě není nijak patchována a upravená. Tak zkus a uvidíš... _________________ C35i -> MT50 -> M55 -> S65 -> M75 |
|
Back to top |
|
 |
rexpart kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 28, 2007 11:07 pm Post subject: |
|
|
Vyborne!!! Uz je vsetko ok. Uplne som zabudol na to, ze po prvom pripojeni telefonu si Vklay urobil zalohu do \V_KLay\backup\. Som to teda fullflashol s povolenym zapisom do bootcore a mam naspat fungujucu povodnu ME75 . Nastastie nebolo treba testpoint. Teraz to prehodim na C75 a skusim tam nejako opatrne aplikovat tie patche aby to nekolidovalo s elfloader patchom. Snad sa mi tie elfy podari rozbehat. Chalani velka vdaka za vsetky rady !  |
|
Back to top |
|
 |
stream řád zlaté antény

5506.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 29, 2007 9:10 am Post subject: |
|
|
rexpart wrote: | Vyborne!!! Uz je vsetko ok. Uplne som zabudol na to, ze po prvom pripojeni telefonu si Vklay urobil zalohu do \V_KLay\backup\. Som to teda fullflashol s povolenym zapisom do bootcore a mam naspat fungujucu povodnu ME75 . Nastastie nebolo treba testpoint. Teraz to prehodim na C75 a skusim tam nejako opatrne aplikovat tie patche aby to nekolidovalo s elfloader patchom. Snad sa mi tie elfy podari rozbehat. Chalani velka vdaka za vsetky rady !  |
mě elfloader kolidoval s swihookem na me75 předělaný na c75.. mno třeba budeš mít víc štěstí pokud ne tak se koukni do fora elfy a tam je muj topic (problém s mp3 playerem) kde mi @urel dal nový swilib...  _________________ Trance, disko forever :-)
I love mobile tuning ...
siemens (me75->c75 , m55, m75, s75, s65, 3x sx1, c65)
sony ericsson (t610,k700, k310, w200,k200, k550i -> w610, c702 ) ted mám c702 :-))
jupí! tuníme Advojky tak už je moje c702ka upravená podle mojeho gusta :-)) |
|
Back to top |
|
 |
rexpart kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 29, 2007 1:37 pm Post subject: |
|
|
Aj mne elfloader kolidoval s SWI Hookom. Ten swilib je to iste ako Big Function Library verzia 070803 (http://www.siemensgsm.ru/patches.php?script=/patches/details.php5?id=6977&)
, ktora zrejme nahradzuje aj C75v22_func_library_16.04..vkp a C75v22_Library__22_09_2006.vkp a asi aj ten SWI Hook, pretoze elfy mi funguju. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|