Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
tomas.smetka badatel

268.50 SMM
|
Zaslal: čt září 13, 2007 5:26 pm Předmět: Fatalní lama jsem a mam SX1-Par otazek |
|
|
Zdravim, dnes jsem si koupil SX1 a mam par otazek.
1. Umi SX1 Multitasking?
Zadna aplikace mi totiz nesla minimalizovat.
2. Jak se daji aktivovat temata stazeny tady od Siemensmanie, kdyz je nahraju na kartu a spustim instalak tak se mi tema neaktivuje.
3.Jak zmenim funkcni klavesy vedle jojsticku? Na jednom tlacitkumam Nova zprava a na druhem Kalendar, nevim jak to zmenit.
Sory ze se tak blbe ptam, ale vazne jsem lama a mam popve v ruce "chytrejsi" mobil. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LumkaCZ všeználek

4280.50 SMM
|
Zaslal: čt září 13, 2007 5:34 pm Předmět: |
|
|
Tak tema nespustis pokud nemas v telefonu patche prislusne a spravce spustenych aplikaci spustis podrzenim tlacitka menu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
venom1990 kolemjdoucí
2.50 SMM
|
Zaslal: čt září 13, 2007 5:56 pm Předmět: |
|
|
minimalizovat aplikacie mozes tak, ze ju nevypnes korektne...ale stlacis tlacidlo s cervenym telefonom...aplikacia sa nevypne ale len minimalizuje...k tym tlacidlam...Nastavenia-nastavenia(1.ikonka)-telefon-pohotovostny rezim-...tam to je... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|