clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Nastavení datových služeb
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Nastavení datových služeb

 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: st říjen 05, 2005 11:24 am    Předmět: Nastavení datových služeb Odpovědět s citátem

Množí se opět dotazy na správné nastavení datových služeb telefonů Siemens. Jak tedy jednoduše na to, si ukážeme v tomto článku.

Autor: Jiří Balcar - Krokodýl

Arrow http://www.siemensmania.cz/content.php?id=591

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Bond
čestný člen
čestný člen

Založen: 11. 12. 2004
Příspěvky: 3289
Bydliště: Hradec Králové

14861.00 SMM
PříspěvekZaslal: st říjen 05, 2005 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nějak to nechce na hlavni strance zobrazit ukáže ti to články Neutral
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: st říjen 05, 2005 11:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

bondcze napsal:
nějak to nechce na hlavni strance zobrazit ukáže ti to články Neutral


Opraveno

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Petro
kolemjdoucí

Založen: 05. 11. 2004
Příspěvky: 2

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út říjen 11, 2005 1:42 pm    Předmět: Konfigurátor je uplne na pí.. Odpovědět s citátem

Nechápu smysl konfigurátoru, který umí nastavovat jen jednoho operátora a to TMOBILE. To je zas pokrok, T mobile ho má na svých stránkách již několik měsíců!!!!!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: st říjen 12, 2005 8:32 am    Předmět: Re: Konfigurátor je uplne na pí.. Odpovědět s citátem

Petro napsal:
Nechápu smysl konfigurátoru, který umí nastavovat jen jednoho operátora a to TMOBILE. To je zas pokrok, T mobile ho má na svých stránkách již několik měsíců!!!!!


A z čeho tak usuzuješ, já si tím konfigurátorem nastavil Oskara i Eurotel:

Příjmout podmínky a pokračovat -> Další -> Vyberte a potvrďte svůj mobilní telefon -> vybereš typ služby -> Země -> Síť ..... a tady si vybereš siť dle potřeby...

Nejdřívě si řádně projdi možnosti a potom kritizuj!!

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
stano.mania
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 09. 11. 2004
Příspěvky: 2128
Bydliště: okolie Senca (SK)

14311.82 SMM

Příspěvky na SM: 160,-
PříspěvekZaslal: st říjen 12, 2005 9:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Konfigurátor je fajn, už roky ním sporadicky nastavujem mobily.
Dokonca umožní poslať aj nastavenia na čísla konkurenčných operátorov. Konkrétne, ak mám v mobile kartu Orange, môžem prijať nastavenia aj pre T-Mobile a opačne. Konfigurátor T-Mobilu Sk dovolí poslať nastavenia len na čísla vlastnej siete a aj to NIE pre všetky typy Siemensov.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Petr75
kolemjdoucí

Založen: 19. 09. 2005
Příspěvky: 17

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá říjen 14, 2005 12:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám Siemens S65 a Oskartu. Použil jsem konfigurátor Siemensu i Oskara, ale pořád se nemůžu připojit na wap/internet přes GPRS. GPRS mám aktivované. Vždy mi to napáše: "Chyba: Síť není dostupná"
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
F.afoun
pisatel
pisatel

Založen: 20. 12. 2004
Příspěvky: 298

680.44 SMM
PříspěvekZaslal: pá říjen 14, 2005 3:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petr75 napsal:
Mám Siemens S65 a Oskartu. Použil jsem konfigurátor Siemensu i Oskara, ale pořád se nemůžu připojit na wap/internet přes GPRS. GPRS mám aktivované. Vždy mi to napáše: "Chyba: Síť není dostupná"

Jestli máš Oskartu a aktivoval jsi si v pořádku datové služby (což jde s kreditem tuším 75,- Kč a výš), pak je velice pravděpodobné, že teď jsi s kreditem pod 50,- Kč. Pokud tomu tak je, pak dobít kredit, restartovat telefon a pojedeš.

_________________
CX65-FW12->25->43->50->56CX70
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sentello
táta fóra
táta fóra

Založen: 26. 08. 2005
Příspěvky: 1107

6613.08 SMM
PříspěvekZaslal: út září 25, 2007 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevite kde sezenu konfiguracni nastaveni na SXG75 do site T-Mobile?
EDIT: tak teda nejakou tu konfiguraci jsem nasel ale prohlizec v telefonu me ihned napise: "Sluzba internet neni povolena." Ja uz fakt nevim...

_________________
->Alcatel OT Club db, C35i, N3310, N3410, S45i, CTSL65, 2x S75, SXG75, HTC Touch Pro (Raphael) Dancing
->SE K750i
->ZTE Blade Dancing
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group