View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
namka kolemjdoucí
93.48 SMM
|
Posted: Thu Sep 27, 2007 4:44 pm Post subject: CX75 po reklamaci |
|
|
Ahoj měl jsem CX75 podruhé na opravě, u obojího šlo o přehrání firmware. Poprvé z 13ky na 23, podruhé jenom přehrání 23ky. Jenže když sem telefon dostal do ruky, byly tam vyzv. profily a klávesové zkratky nastavené tak jak jsem je nechal před reklamací. Myslím že při přehrání firmware se smažou všechna data takže i ty profily a veškeré nastavení. Připadá mi jako by tam nechali firmware a jenom nahráli originál hry, obrázky a vůbec všechny originální soubory. Co si o tom myslíte? Btw. jaké máte zkušenosti s firmware 23? Dík |
|
Back to top |
|
 |
Moucha čestný člen

Joined: 25 Jan 2006 Posts: 2125 Location: C. Budejovice Telefon: HTC Hero
60.08 SMM
|
Posted: Thu Sep 27, 2007 4:54 pm Post subject: |
|
|
Sice jsem CX75 nemel, ale vsichni rikaj ze fw23 je nejhorsi, takze doporucuji prehrat na fw25 nebo na 13. _________________
Podpořte SiemensManii
=> HTC Hero, ROM alias HTC Touch
Koukněte co zrovna poslouchám |
|
Back to top |
|
 |
kozino věrný diskusník

2156.42 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Thu Sep 27, 2007 5:33 pm Post subject: |
|
|
Prehranie FW ti nezmení užívateľské nastavenia ani dáta - osobne overené na CX75.
Ten FW23 si čo najskôr odstráň z mobilu, naozaj je najhorší (prejaví sa to hlavne keď chceš fotiť - obraz ti asi po 30 sek. úplne sčernie (na niektorých CX75 táto chyba nebola lebo majú iný foťák ale na väčšine je)) |
|
Back to top |
|
 |
DarkLegion rozumbrada

Joined: 23 Jun 2007 Posts: 373 Location: okr. Snina Telefon: BQS EL71
1453.28 SMM
|
Posted: Thu Sep 27, 2007 7:58 pm Post subject: |
|
|
fw23?...pri prvej prilezitosti ho vyhod a daj 25....osobna skusenost.
mne to cernalo uz po cca 15 sekundach
jak take nieco mohli pustit von  _________________ SIEMENS VEČNE ZIVÝ
EL71 Opal Black - Orange; Samsung Galaxy Ace - O2 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|