View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
GgDag siemensmaniak

Joined: 03 Jul 2004 Posts: 3548 Location: Taliansko Mobil:HTC One
SMM
|
Posted: Wed Oct 10, 2007 6:26 pm Post subject: Siemens SX1 Runster |
|
|
Celkom pekny mobilcek. Bral by som
By ma zaujimalo ci ho ma niekto na SK alebo CZ _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Back to top |
|
 |
SPIKEBOY čestný člen

SMM
|
|
Back to top |
|
 |
GgDag siemensmaniak

SMM
|
Posted: Wed Oct 10, 2007 6:46 pm Post subject: |
|
|
Uz viem ze to FAKE nie je  _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Back to top |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 5114 Location: Žďár nad Sázavou Phone: HTC Diamond SMM
|
Posted: Wed Oct 10, 2007 7:36 pm Post subject: |
|
|
myslim ze to tu bylo pred rokem mozna dele jako koncept SX2  _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Back to top |
|
 |
yaqwsx táta fóra

Joined: 12 Dec 2005 Posts: 1027 Location: Takové městečko nedaleko Kroměříže
SMM
|
Posted: Wed Oct 10, 2007 7:50 pm Post subject: |
|
|
JJ,kdesi jsem cet,ze je to SX,jen ma upavene usporadani soucastek(a klaves) na MMI.A jede to pod SX FW _________________ Děda vševěda, bůh(neplést s Bůh) == Google......
JFGI - Just Fuckin' Google It
http://www.fuckinggoogleit.com/ |
|
Back to top |
|
 |
RDT táta fóra

SMM
|
Posted: Wed Oct 10, 2007 7:58 pm Post subject: |
|
|
Jak je možné, že jsem tenhle koncept nikdy neviděl .
No úplně čumím, to je opravdu jeden z mála konceptů, které mě překvapují. Protože hlavně tenhle prokazatelně fungoval a byl postaven na kvalitním základu. To by mě zajímalo, jestli je HW úplně totožný jako SX1. Jestli třeba nemá víc RAM nebo uživatelské paměti či rychlejší CPU. Třeba na 150MHz by originální CPU z SX1 mohlo továrně bežet. Zatím jsem neviděl SX1, která by na 150MHz nebyla absolutně stabilní. Potom by se ale zase musela řešit výkonější baterka .
No jinak ten koncept bych bral domů do spírky úplně hned .
Proč ho jenom nazačali vyrábět oficiálně ? Vždyť SX1 měla extrémní úspěch... _________________ | Právě používám: HTC Touch HD |
!> Windows Mobile Downloads <! |
|
Back to top |
|
 |
GgDag siemensmaniak

SMM
|
Posted: Wed Oct 10, 2007 8:50 pm Post subject: |
|
|
RDT ak by si mal o tento mobil ktory asi nema hocikto zaujem tak za zopar tisic Kč je tvoj  _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Back to top |
|
 |
RDT táta fóra

SMM
|
Posted: Wed Oct 10, 2007 9:05 pm Post subject: |
|
|
Jak to myslíš? Ty ho snad máš, či víš kde ho sehnat?  _________________ | Právě používám: HTC Touch HD |
!> Windows Mobile Downloads <! |
|
Back to top |
|
 |
GgDag siemensmaniak

SMM
|
Posted: Wed Oct 10, 2007 9:17 pm Post subject: |
|
|
To je jedno. Ale za 5-6 tis by si ho mohol mat Ale  _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Back to top |
|
 |
ccd98 táta fóra

SMM
|
Posted: Thu Dec 20, 2007 6:47 pm Post subject: |
|
|
Jeden člověk v celém Polsku ho má
Click and die.
(z diskuse na modopu... je to náhoda, že zrovna před Vánocemi vyplouvají na povrch zemský takové staré bájné telefony? )
EDIT: fotky jsem si aspoň stáhnul a vypálil na neprůstřelné DVDčko...  _________________ S LXXV |
|
Back to top |
|
 |
yaqwsx táta fóra

Joined: 12 Dec 2005 Posts: 1027 Location: Takové městečko nedaleko Kroměříže
SMM
|
Posted: Thu Dec 20, 2007 6:51 pm Post subject: |
|
|
Skoda,ze me prasatko prave prodelalo liposukci.......  _________________ Děda vševěda, bůh(neplést s Bůh) == Google......
JFGI - Just Fuckin' Google It
http://www.fuckinggoogleit.com/ |
|
Back to top |
|
 |
Juřa86 řád zlaté antény

SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Unnamed badatel

Joined: 02 Feb 2006 Posts: 103 Location: |-|-Paskov-|-| Telefon: |-|-K750i-|-|
SMM
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 7:25 pm Post subject: |
|
|
teda.... vzdycky jsem nemel k elektronice zadny citovy vztah, ale jak jsem uvidel tohle kdybych mel penize, tak ho beru vsemi deseti...... takovy nastupce me sx1, ktere jsem se ja d***l zbavil  _________________ byl: Siemens A36, M35i, MC60, SX1; je SE K750i@W800
Klikni prosim.  |
|
Back to top |
|
 |
|