clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Nejdem mi prehrat firmware na CX75
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Nejdem mi prehrat firmware na CX75
Jdi na stránku 1, 2  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Firmware
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mr.mozek
kolemjdoucí

Založen: 02. 10. 2006
Příspěvky: 10

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 03, 2007 7:59 pm    Předmět: Nejdem mi prehrat firmware na CX75 Odpovědět s citátem

Dobrý den, Pořeboval bych poradit s CX75, koupil jsem ho a pán měl u něj nějakým způsobem vyplé osvětlení tlačítek. Bylo mi poradeno at prehraju firmware, stáhl jsem si tedy poslední firmware (od siemensu i winswup. Ani jeden program mi nenajde kabl, u firmware od siemensu když nastavím port ručně tak mi nto napíše ať podržím červené tlačítko. Udělám to tedy, telefon se vypne, po chvilce se display rozsvítí oranžově a nic se neděje, po asi 15min program v PC vyhodí že se nepodařilo navázat telefon. Kdyby mi někdo dokázal poradit tak budu moc rád když napíše. Jinak kablík mám tuším DCA-510, je to orig kablík siemens, který i nabíjí, v prostřed má podlouhlou krabičku se třemi diodami a a tlačítkem na vypnutí a zapnutí).
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jenda^^
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 09. 2004
Příspěvky: 5013
Bydliště: Nejdek

14937.90 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 03, 2007 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U toho oficiálního se nemá vypínat, je to špatně napsaný...
U WinSwupu připoj vypnutej mobil, zaškrtni obě zatržítka, klikni na start a na telefonu krátce č. tlačítko. (fakt krátce, ne dlouze, to by se zapnul)

_________________
Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kozino
věrný diskusník
věrný diskusník

Založen: 04. 04. 2006
Příspěvky: 429
Bydliště: Piešťany

2156.42 SMM

Příspěvky na SM: 160,-
PříspěvekZaslal: so listopad 03, 2007 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlavne tam NEDÁVAJ FW 23 - ten je ten najhorší možný, nejde pri ňom dobre foťák a veľa ďaľších vecí. Keď budeš dávať FW 25 - WinSwup, musíš dať najprv do telefónu SKEY.
Ak bolo hento osvetlenie spôsobené nejakým patchom, tak stačí ak odstrániš ten patch.
WinSwup dokáže pracovať aj so zapnutým telefónom - sám si ho vypne a nemusíš mačkať červené tlačítko.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mr.mozek
kolemjdoucí

Založen: 02. 10. 2006
Příspěvky: 10

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 03, 2007 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jenda.69 napsal:
U toho oficiálního se nemá vypínat, je to špatně napsaný...
U WinSwupu připoj vypnutej mobil, zaškrtni obě zatržítka, klikni na start a na telefonu krátce č. tlačítko. (fakt krátce, ne dlouze, to by se zapnul)


Díky, zkusím to bez toho vypnutí. U WinSwupu mi to bohužel vždy napíše chybu neb že telefon nebyl nalezen.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kozino
věrný diskusník
věrný diskusník

Založen: 04. 04. 2006
Příspěvky: 429
Bydliště: Piešťany

2156.42 SMM

Příspěvky na SM: 160,-
PříspěvekZaslal: so listopad 03, 2007 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A máš dobre nastavený port a rýchlosť v tom WinSwupe? Je na kábli vypnuté nabíjanie? A aký fw máš teraz vlastne v telefóne? Originálnym update programom sa nedá nahrať nižší fw ako je ten v telefóne.
P.S. Téma CX75 a firmware je tu riešená už v niekoľkých topicoch.


Naposledy upravil kozino dne so listopad 03, 2007 8:40 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
erikerik
věrný diskusník
věrný diskusník

Založen: 04. 08. 2007
Příspěvky: 491
Bydliště: NITRA

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 03, 2007 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

napis mi na icq...430-743-692...pomozem ti s tym..najme vypni nabijanie.
_________________
SIEMENS C 75 , CX65 @ CX70 , S 65 , cx 75 , S75
SXG 75 ,

Nokia 5800 XM - šit


Naposledy upravil erikerik dne so listopad 03, 2007 8:43 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jenda^^
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 09. 2004
Příspěvky: 5013
Bydliště: Nejdek

14937.90 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 03, 2007 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kozino napsal:
WinSwup dokáže pracovať aj so zapnutým telefónom - sám si ho vypne a nemusíš mačkať červené tlačítko.

No jasný, já tohle používam, protože z toho mam takovej lepší pocit jako prostě že sem si to sám zapnul

_________________
Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
erikerik
věrný diskusník
věrný diskusník

Založen: 04. 08. 2007
Příspěvky: 491
Bydliště: NITRA

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 03, 2007 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jasne ale musis mat plnu baterku a to je niekedy problem ...najviac pouzivam zaskrtnute oba skipi a staci raz zmacknut cervene tlacitko.ak ani to nejde tak dam Options -> Update Concept -> Force Secured Mode, custumer mode -> OK v skrytom menu...pomaha to... wink
_________________
SIEMENS C 75 , CX65 @ CX70 , S 65 , cx 75 , S75
SXG 75 ,

Nokia 5800 XM - šit
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
mr.mozek
kolemjdoucí

Založen: 02. 10. 2006
Příspěvky: 10

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 03, 2007 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kozino napsal:
Hlavne tam NEDÁVAJ FW 23 - ten je ten najhorší možný, nejde pri ňom dobre foťák a veľa ďaľších vecí. Keď budeš dávať FW 25 - WinSwup, musíš dať najprv do telefónu SKEY.
Ak bolo hento osvetlenie spôsobené nejakým patchom, tak stačí ak odstrániš ten patch.
WinSwup dokáže pracovať aj so zapnutým telefónom - sám si ho vypne a nemusíš mačkať červené tlačítko.


OK, poslechnu tedy a dám tam ten FW 23, a jak se dá ten patch odstranit, má to i změnění písmo, to tím jde taky změnit?

erikerik napsal:
jasne ale musis mat plnu baterku a to je niekedy problem ...najviac pouzivam zaskrtnute oba skipi a staci raz zmacknut cervene tlacitko.ak ani to nejde tak dam Options -> Update Concept -> Force Secured Mode, custumer mode -> OK v skrytom menu...pomaha to... wink


Doporučuje se jen nabít baterka neb když není nabitá tak ten program nezačne fungovat?

Jinak co by jste radeji doporučovaly? Ten winswup FW25 neb siemens FW 23? Ať vím co se mám raději snažit spojizdnit.

Spojeny 3! příspěvky do jednoho. Používej tlačítko Upravit. simp
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
erikerik
věrný diskusník
věrný diskusník

Založen: 04. 08. 2007
Příspěvky: 491
Bydliště: NITRA

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 03, 2007 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to je v pohode bude fungovat neboj staci ti aj 25%...vyskusaj to ako som ti pisal a nahraj FW 25...alebo FW 13...rozhodni sa sam...
_________________
SIEMENS C 75 , CX65 @ CX70 , S 65 , cx 75 , S75
SXG 75 ,

Nokia 5800 XM - šit
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
mr.mozek
kolemjdoucí

Založen: 02. 10. 2006
Příspěvky: 10

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 03, 2007 9:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

erikerik napsal:
to je v pohode bude fungovat neboj staci ti aj 25%...vyskusaj to ako som ti pisal a nahraj FW 25...alebo FW 13...rozhodni sa sam...


Teď jsem na chatě, v pondělí to tevy vyzkouším a napíši jak jsem dopadl. Zatím děkuji.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kozino
věrný diskusník
věrný diskusník

Založen: 04. 04. 2006
Příspěvky: 429
Bydliště: Piešťany

2156.42 SMM

Příspěvky na SM: 160,-
PříspěvekZaslal: so listopad 03, 2007 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Medzi originálnym update a WinSwupom nie je žiadny rozdiel (pokial sa jedná o rovnakú verziu FW). WinSwup FW je vlastne oficiálny FW ale nahrávaný WinSwupom a nie orig. updateovacím programom. Hlavný rozdiel je v tom že WS umožňuje podflashovať a orig. nie. Ja osobne by som ti doporučil FW25 a baterku mať nabitú na 100% - nikdy nevieš čo sa môže stať a ak sa baterka vybije počas nahrávania nového FW budeš mať umŕtvený telefón a podla toho kde sa prerušilo nahrávanie možno vážny problém.

Ak nemáš skúsenosti s patchovaním (SKEY, loader,...) tak všetky patche sa odstránia keď prehráš FW. Patch sa odstraňuje tak že si ho nájdeš (tu na SiemensManii je ich plno) a vo V_Klay dáš zrušť patch.

Je to málo reálne ale táto informácia neuškodí: každý telefón má v sebe uloženú informáciu o minimálnej verzii FW a nižší FW sa do telefónu nedá nahrať (teda pokial túto hodnotu v telefóne nezmeníš) - nahraj tam FW25 a máš po probléme (keď nechceš fw25 tak si tam daj fw13). FW 23 nepoužívaj.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
erikerik
věrný diskusník
věrný diskusník

Založen: 04. 08. 2007
Příspěvky: 491
Bydliště: NITRA

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 03, 2007 9:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

OK.drzim palce.malo bi to ist ako sam ti hore pisal ak nie napis mi na ICQ...

PS: vyborni prispevok predomnou... Applause Applause Applause

_________________
SIEMENS C 75 , CX65 @ CX70 , S 65 , cx 75 , S75
SXG 75 ,

Nokia 5800 XM - šit


Naposledy upravil erikerik dne so listopad 03, 2007 9:55 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
mr.mozek
kolemjdoucí

Založen: 02. 10. 2006
Příspěvky: 10

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 03, 2007 9:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kozino napsal:
Medzi originálnym update a WinSwupom nie je žiadny rozdiel (pokial sa jedná o rovnakú verziu FW). WinSwup FW je vlastne oficiálny FW ale nahrávaný WinSwupom a nie orig. updateovacím programom. Hlavný rozdiel je v tom že WS umožňuje podflashovať a orig. nie. Ja osobne by som ti doporučil FW25 a baterku mať nabitú na 100% - nikdy nevieš čo sa môže stať a ak sa baterka vybije počas nahrávania nového FW budeš mať umŕtvený telefón a podla toho kde sa prerušilo nahrávanie možno vážny problém.

Ak nemáš skúsenosti s patchovaním (SKEY, loader,...) tak všetky patche sa odstránia keď prehráš FW. Patch sa odstraňuje tak že si ho nájdeš (tu na SiemensManii je ich plno) a vo V_Klay dáš zrušť patch.

Je to málo reálne ale táto informácia neuškodí: každý telefón má v sebe uloženú informáciu o minimálnej verzii FW a nižší FW sa do telefónu nedá nahrať (teda pokial túto hodnotu v telefóne nezmeníš) - nahraj tam FW25 a máš po probléme (keď nechceš fw25 tak si tam daj fw13). FW 23 nepoužívaj.


Děkuji za rady. Bohužel to nemám teď jak zkusit a budu to přehrávat až v pondělí ale hned jak se do toho pustím tak napíši jak jsem dopadl. Neb spíše až si nebudu vědět s nečím rady.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mr.mozek
kolemjdoucí

Založen: 02. 10. 2006
Příspěvky: 10

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá listopad 09, 2007 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Všechny zdravím. Dnes jsem se dostal k tomu upgradu. Bohužel to dělá pořád to samý. Stáhl jsem si WinSwup svn.13 a když nechám tel zaplej a dám start tak to napíše COULD NOT PINGN MOBILE. Když ho vypnu, zaškrknu oba čtverečky a dám start, poté chvilku podržím červené tlačítko tak s programem se nic neděje, nic nenabíhá. S firwerem od siemensu v 23 mi to nenajde telefon, když ručně nastavím port tak mě program vyzve k zmáčknutí červeného tlačítka, chvíli podržím a nic se nestane. Zkoušel jsem to na třech počítačích a všude je stejný problém, dělá to všude to samé, nedělá to nic. Jak zde byla rada ať vypnu nabíjení kabelu tak to mi nejde, možná je chyba v tom, když vypnu přepínač na kabelu tak se odpojí kabel od PC. Při zapnutí přepínače se telefon začne nabíjet a kabel se nahlásí k PC. Za všechny rady předem děkuji.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Firmware Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group