View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Vtipi kolemjdoucí
39.36 SMM
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 3:46 pm Post subject: poradte s patchovanim .. doporucte patche |
|
|
ahoj, chystam se poprve prehrat ve svem Siemensu CX75 firmware a taky bych telefon rad obohatil o nejaky ten patch,ale z nazvu laik obcas zetko pozna co to umi,co je dobry a co ne proto vas prosim o rady ..
Kolik patchu je vhodny mit nainstalovano .. abych to zas neprehnal .. nebo je to jedno ..
co sem si tak procital tady na SM zalozku patche tak me zaujali tyto(u nekterych napisu i dozaty..)(vybirano z http://www.siemensmania.cz/patche.php):
patche - systemove
602 Extra info na progressbarech, x75 edice v2 - je to to,ze mi to napr. pri prenosu pres bluetooth ukazuje presne pocet kb,ktery se prenasi?
594 Změna Hlavního menu na superrychlé menu -to znamena ze menu budu mit primo na hlavni obrazovce ? to je divny ne ?
(native menu místo mainmenu)
572 Změna ### na jakékoliv tlačítko v1.1 co to umi ?
559 Master patch - verze 14 -pochopil sem,ze je ho potreba na spoustu jinych patch .. je tenhle patch obecne doporucovan i sam o sobe .. ?
522 Vypnutí Retarget Exit -tohle je k cemu ?
Pro ty,co vylétají z javy Retarget Exitem
variabilní knihovny ? k cemu jsou ?
502 Zrychlení kamery - to zni zajimave,funguje to ?
Ported by Whitewash
470 Nelimitované nahrávání videa - verze 1.1
466 Přesun složky Java na MMC kartu -to by se mi taky hodilo
461 Spuštění javy odkudkoli - verze 3
Soubor JAR se spustí z jakéhokoliv adresáře
453 Megahlasitosť
Zvýšenie hlasitosti
444 Odstránění hlášky "Karta chybná nebo nesformátovaná" - to mi od koupe telefonu dela pokazde,nevim jak to bude po prehrani FW ..
442 Vypnutí dalších zbytečných ladění - vyplati se to ?
Zrychlení telefonu
441 Vypnutí některých ladění - vyplati se to ?
Zrychlení telefonu
432 Práce s playerem bez SIM karty - je to dobry ?
431 Práce s telefonem bez SIM karty - asi zbytecnost,ale neztrati se ne ?
430 Zrychlení displeja - funguje to?
429 Nastavení délky zvonení budíku a upomínky
424 Ukládání Voice Memo na MMC kartu
423 Ukládání videa na MMC kartu
422 Ukládání javy na MMC kartu
421 Ukládání skinů na MMC kartu
415 Černobílý režim kamery - klasika,sepie a cernobily rezimy ve fotaku uz sou ne ?
398 Minutové pípání - to je v telefonu taky obsazeno ne ?
394 Zrychlení javy -opet,funguje to ?
388 Nastavení osvětlení po 5 %
385 Aktivace servisního menu - je to k necemu dobry ?
patche - graficke
z grafickych souboru se mi libi zmenit barvu slozky na zlutou a taky bych mozna rad poupravil vzhled baterky a signalu .. - mohu tady pouzit patche jen na v. 25,kterou chci nahrat,nebo muzu vybirat ze vsech ?
jsou dalsi nejaky zajimavy patche,co by jste doporucili ?
jo a pak jeste k elfum,moc nevim co to je,co sem pochopil tak je to neco zpusob patchu .. neni tam uveden muj typ telefonu,spadam do te prvni kategorie,kde je napr. cx65 ? popr. vyuzivate ty Elfy? zas muzete klidne nejake nejlepsi doporucit ..
Predem vsem dik moc za pomoc, uvitam kazdou radu a doporuceni jak nejlepe prizpusobit foun k obrazu svemu  |
|
Back to top |
|
 |
@urel čestný člen

Joined: 25 Feb 2007 Posts: 1067 Location: Slovakia Telefon: BQS EL71
595.45 SMM
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 3:55 pm Post subject: |
|
|
Napíš mi na ICQ tam tie patchy prediskutujeme  _________________ Siemens večne živý.
C55 > S65 > EL71 > Asus P535 (WM) > Huawei Ideos X5 Pro (Android)
My tuning
@urel OS Hacker Edition EL71
@urel Mac OS S65
,,SIEMENS bez tuningu je ako PC bez CPU“
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|