View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
stream řád zlaté antény

SMM
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 7:31 pm Post subject: aukro - zrušení objednávky |
|
|
hoj. mám takovej drobnek problémek s aukrem nedávno jsem is tam kupoval jednu věc ale nestihl jsem zaplatit tak jsem poprosil prodávájícího aby zrušil obchod a on mi napsal že zrušil a že už nemám posílat žádné finanční prostředky. ale v zápětí mi uakro poslalo email kde uvedly :
"
Důležité informace
Oznamujeme, že Prodejce požádal o navrácení provize.
Toto je důvod, který uvedl Prodejce:
Kupující za předmět nezaplatil
* Pokud si myslíte, že Prodejce nemá pravdu nebo nesouhlasíte s nařčením, můžete podat protest. Do 7 dnů od obdržení této zprávy vyplňte formulář na:
..."
a ted nvm co mám čekat za následky? bdue po mě chtít z5 provizi? budu dlužit aukrou? nebo bude vše smazáno?  _________________ Trance, disko forever :-)
I love mobile tuning ...
siemens (me75->c75 , m55, m75, s75, s65, 3x sx1, c65)
sony ericsson (t610,k700, k310, w200,k200, k550i -> w610, c702 ) ted mám c702 :-))
jupí! tuníme Advojky tak už je moje c702ka upravená podle mojeho gusta :-)) |
|
Back to top |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 5114 Location: Žďár nad Sázavou Phone: HTC Diamond SMM
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 8:03 pm Post subject: |
|
|
co takle se domluvit primo s prodejcem? aukro ma provizi z prodeje takze je mozne ze chce nahradu za usly zisk (to ze jsi nezaplatil) _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Back to top |
|
 |
david.sedivy (člen klubu SM) věrný diskusník

Joined: 27 Sep 2004 Posts: 460 Location: Praha 3 - Žižkov Telefon: HTC P3300
SMM
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 8:36 pm Post subject: |
|
|
Presne tak.
Tohle jsem uz taky jednou resil s jednim kupujicim. Neco si u me vydrazil, ale pak to nakonec nechtel. Tak jsem ho vyzval k uhrazeni provize, kterou jsem ja jako prodavajici nucen uhradit Aukru. On mi prislusnou castku zaslal a ja to s Aukrem vubec neresil, jako ze chci provizi zpet.
Seda _________________ Alkatel (ani nevím jakej)-->Siemens C35i-->Siemens S45(i)-->Sony Ericsson T68i
-->Siemens CX65-->Siemens SXG75-->HTC P3300 Artemis
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|