clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Flash CX75
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Flash CX75

 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Firmware
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
romboid
badatel
badatel

Založen: 25. 11. 2005
Příspěvky: 102
Bydliště: Bratislava, Slovakia

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2008 4:27 am    Předmět: Flash CX75 Odpovědět s citátem

zdravim. uz davnejsie mam problem s cx75. Daval som si Vista tuning (http://www.siemensmania.cz/content.php?id=889) a postupoval som presne podla navodu. Ale asi som spravil niekde chybu a telefon sa nezapol len klasicke pipnutie. Tak som si povedal ze tam dam naspat moj klasicky fw a nastal ten problem ze sa mi uz vklay nespojil s telefonom. Tym padom sa mi tam nepodarila nahrat ta zaloha. Pomocou papua utils som si chcel pozret ci su tie kluce vporiadku a nepodarilo sa mi dostat do ineho ako service modu a tam ked som dal v 'Codes' => 'read codes' tak mi to vyplnilo IMEI a vsetky ostatne hodnoty to dalo '?' a vyhodilo mi to este chybu "Error switching to mode BFB!".

Skusal som aj nahodit fw13 cez winswup co sa mi aj podarilo ale telefon aj tak nejde zapnut.

Skusal som si vytvorit XBI z mojej BIN zalohy (vytvorenej ako fubu cez vklay) ale to mi vyhodi 'Function not supported until now in Mobile'.

Nema niekto napad ako to spojazdnit?
Inac mam fubu z Vklay z fw25 a jeho velkost je 33 554 432 B

edit: snazil som sa aj zadat stary SKEY a BKEY (vygenerovany smelterom z fubu) ale nepodarilo sa mi ho zaviest.

_________________
nokia 8110, motorola T192, A55->C55, CX75fw25 + Apacer uz len 256MB + ELF + patches + kabel Siemens DCA-510
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
stream
řád zlaté antény
řád zlaté antény

Založen: 25. 12. 2006
Příspěvky: 816
Bydliště: Čelákovice

5506.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2008 9:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

možná ti zbyde už jen TP ale nvm nechám ješět vyjádřit chytřejší lidi Mr. Green
_________________
Trance, disko forever :-)
I love mobile tuning ...
siemens (me75->c75 , m55, m75, s75, s65, 3x sx1, c65)
sony ericsson (t610,k700, k310, w200,k200, k550i -> w610, c702 ) ted mám c702 :-))
jupí! tuníme Advojky tak už je moje c702ka upravená podle mojeho gusta :-))
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Julda
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 27. 02. 2006
Příspěvky: 371
Bydliště: Plzeň

16.72 SMM

Příspěvky na SM: 200,-
PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2008 11:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bych také udělal TP a spojil bych to s V-Klayom. Ale je to divný že se ti nespojí. Měl jsi udělaný svůj vlastní loader??
Pokud ne tak TP spojit a vrátit vlastní zálohu do tlf.

_________________
DCA-510 a M65> ME75> A55> CX65>SX1> opět M65; CX75; CX75; PDA FS LooX 420>PDA FS Loox C550
C35i (na alarmu v autě)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
romboid
badatel
badatel

Založen: 25. 11. 2005
Příspěvky: 102
Bydliště: Bratislava, Slovakia

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2008 5:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

moj loader co som mal mi uz nefungoval a teraz ho uz ani nemam.
Po asi 4 hodinach sa mi podarilo to ale rozbehat ked som pouzil loader na cx65 (password boot) Exclamation Exclamation pricom som v nom upravil parameter 'Data02' na BKEY ktory som si vygeneroval pomocou smeltera z fubu toho vista tng. Nasledne som nahodil svoju zalohu a uz to funguje Smile
Ako je to mozne ze to ide to naozaj neviem.

Zahadou pre mna je ze ako to moze fungovat bez zadaneho SKEY (pri kazdom zadani mi to dava ze je invalid skey - a uz musim cakat 64sekund Eh?) - ten SKEY skusim este nejako dogenerovat kedze mi uz telefon ide tak by to nemal byt problem.

Druhou vecou ktorej nerozumiem je ze ako moze mat telefon 2 rozne IMEI.
Lebo v Papuovi mi dava moj originalny IMEI (spravny), aj na telefone ked si dam *#06# tak je tam zobrazeny spravny, ale vo VKlayovy sa mi zobrazuje nejaky iny Exclamation - je to ten IMEI z toho tuningu. Ake to moze mat dosledky?

_________________
nokia 8110, motorola T192, A55->C55, CX75fw25 + Apacer uz len 256MB + ELF + patches + kabel Siemens DCA-510
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
Cherokee007
redaktor
redaktor

Založen: 03. 03. 2006
Příspěvky: 1713
Bydliště: Plzeň (Hadačka)
Telefon: SXG75
39.00 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2008 5:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tenhle problem sem resil v diskuzi k tomu tuningu jasne ze ti nejde nahrat musis si FF predelat na Winswup pak ti to pude
_________________
Philips Xenium X830

SMwmmania.cz
Podpořte SiemensManii | Náhradní díly
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
romboid
badatel
badatel

Založen: 25. 11. 2005
Příspěvky: 102
Bydliště: Bratislava, Slovakia

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2008 6:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Skusil som vygenerovat SKEY (klasicky podla navodu pomocou java apletu) a Papuautils (ziskal som hask a esn a aj spravny imei) ale vysledok bol 'Keys not found!'. Je to mozne? Smile

x65 flasher na tom pracoval dlho ale nevypisal mi ani skey ani ziadnu hlasku tak neviem ako to dopadlo Think

_________________
nokia 8110, motorola T192, A55->C55, CX75fw25 + Apacer uz len 256MB + ELF + patches + kabel Siemens DCA-510
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Firmware Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group