clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Jimm na C81
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Jimm na C81

 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Třída C
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
avrban
kolemjdoucí

Založen: 15. 04. 2007
Příspěvky: 9

13.00 SMM
PříspěvekZaslal: so únor 23, 2008 3:57 pm    Předmět: Jimm na C81 Odpovědět s citátem

Má niekto skúsenosti s Jimmom na Benq-Siemens C81? Dnes som ho prvy raz skusal ale namiesto toho aby udrzoval spojenie sa vzdy chcel opat pripojovat. Neviem ci je to chyba mobilu alebo operatora, pretoze mam ten mobil len prvy den tak som este nemal cas to skusat predtym. Popripade da sa to niekde nastavit? Dik
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lexicek
začátečník
začátečník

Založen: 08. 09. 2006
Příspěvky: 40

94.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne březen 01, 2009 1:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

me jimm nejde vubec pripojit porad pripojuje a za chvili to napise chyba 120
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Danos
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 24. 01. 2008
Příspěvky: 317
Telefon: ME/M/S75
84703.20 SMM
PříspěvekZaslal: ne březen 01, 2009 1:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pokud se nemylim tak C/M81 by mely byt shodne s S75 (jen je to s jinym kovektorem ale po rozebrani jsou uplne stejne) ja jsem mel tyto problemy take vyzkousel jsem nejmin 5 jimmu vcetne qipa a porad to delalo to same az mi ve foru poradil uzivatel LivArt jimm konstrukter 6.0
od te doby s Jimmem nemam problemy ale ta chyba 120.20 a nebo neznama chyba 100.00 tak zato muze pritizeni site a s tim my nic nenadelame Sad zde je odkaz na forum kde se to resilo s S75 a je tam odkaz aj na konstruktera
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?p=381017&highlight=#381017

_________________
Jak šel muj siemensčas: C25 => C35i => A50 =>AX75 => C72 => ME75 a CX70 => ME75 a M75 a S75 nyní CX75
sbírka SIEMENSŮ:(samozřejme ME75, M75 a S75 Laughing )C30, A36, C35, C25, SL45i, A50, A55, C55, C55, A60, A60, CT65, CT70, SX1, SX1, CF62, A70, S65, CX75
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
cosby
začátečník
začátečník

Založen: 08. 03. 2007
Příspěvky: 85
Bydliště: Slovakia,Spišská Nová Ves

24.38 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PříspěvekZaslal: ne březen 01, 2009 2:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pozreli ste si dátum kedy to dotyčný napísal?Už mu to je iste jedno pretože som ten telefón od neho už dávnejšie kúpil.
_________________
Telefónov som mal mnoho...Teraz:Vivaz & Puma phone+mnoho Siemensov
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Danos
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 24. 01. 2008
Příspěvky: 317
Telefon: ME/M/S75
84703.20 SMM
PříspěvekZaslal: ne březen 01, 2009 2:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jej tak to sry Laughing ale alespon to muzete vyuzavat vy Laughing

(byl na uvodni strance new prispevek tak sem si myslel ze je to aktualni Rolling Eyes )

_________________
Jak šel muj siemensčas: C25 => C35i => A50 =>AX75 => C72 => ME75 a CX70 => ME75 a M75 a S75 nyní CX75
sbírka SIEMENSŮ:(samozřejme ME75, M75 a S75 Laughing )C30, A36, C35, C25, SL45i, A50, A55, C55, C55, A60, A60, CT65, CT70, SX1, SX1, CF62, A70, S65, CX75
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
cosby
začátečník
začátečník

Založen: 08. 03. 2007
Příspěvky: 85
Bydliště: Slovakia,Spišská Nová Ves

24.38 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PříspěvekZaslal: ne březen 01, 2009 2:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No rád by som ale ten telefón je rozbitý na mraky(nie mnou).
_________________
Telefónov som mal mnoho...Teraz:Vivaz & Puma phone+mnoho Siemensov
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Danos
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 24. 01. 2008
Příspěvky: 317
Telefon: ME/M/S75
84703.20 SMM
PříspěvekZaslal: ne březen 01, 2009 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

skoda takoveho good MT Crying or Very sad
_________________
Jak šel muj siemensčas: C25 => C35i => A50 =>AX75 => C72 => ME75 a CX70 => ME75 a M75 a S75 nyní CX75
sbírka SIEMENSŮ:(samozřejme ME75, M75 a S75 Laughing )C30, A36, C35, C25, SL45i, A50, A55, C55, C55, A60, A60, CT65, CT70, SX1, SX1, CF62, A70, S65, CX75
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Lexicek
začátečník
začátečník

Založen: 08. 09. 2006
Příspěvky: 40

94.00 SMM
PříspěvekZaslal: út březen 03, 2009 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

je to aktualni me to nejde do tedka.zkusim to diky

EDIT: asi budu za blbce ale zeptam se.Mam C81 operator vodafone a ted ten jimm 6.Co musim zmenit v nastaveni aby mi to fungovalo?Nastaveni uctu je samozrejme cislo a heslo ale ten zbytek dela se tam neco nez je v zakladnim nastaveni po instalaci?Internet mi normalne jde bez problemu ale jimm stale ne dole kdyz se pripojuji je jen nejaky cislo serveru n a nic se dal nedeje.Diky za radu
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Třída C Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group