clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Bluetooth net
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Bluetooth net
Jdi na stránku 1, 2  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Řada x72, x75
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
LoLeG
kolemjdoucí

Založen: 08. 02. 2008
Příspěvky: 16

2.50 SMM
PříspěvekZaslal: po březen 10, 2008 10:28 pm    Předmět: Bluetooth net Odpovědět s citátem

Čau kluci. Chtel jsem se zeptat jestli se da pomoci BT nebo DCA připojit na internet v pocitaci. Na SE to existuje tak jsem se chtel zeptat jestli existuje neco takoveho i na nase Siemensy.
_________________
Siemens S75 fw47, DCA-510, HSS-700 >> BenQ-Siemens EL71 :-)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
RDT
táta fóra
táta fóra

Založen: 05. 06. 2005
Příspěvky: 1051

6964.82 SMM
PříspěvekZaslal: po březen 10, 2008 10:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano, samozřejmě existuje. Stačí klasický originální MPM (Mobile Phone Manager) Wink.
_________________
| Právě používám: HTC Touch HD |

!> Windows Mobile Downloads <!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
LumkaCZ
všeználek
všeználek

Založen: 06. 02. 2007
Příspěvky: 780
Bydliště: Praha 8

4280.50 SMM
PříspěvekZaslal: po březen 10, 2008 10:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Řekl bych, že to myslel opačně a to jako z telefonu na PC, a to bych už viděl jako problém.
_________________
HTC TyTN + 1GB miniSD + pouzdro, handsfree, kabel + WM5 (čekám na pořádnou ROM 6.5)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Julda
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 27. 02. 2006
Příspěvky: 371
Bydliště: Plzeň

16.72 SMM

Příspěvky na SM: 200,-
PříspěvekZaslal: út březen 11, 2008 12:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to problém... Řekl bych že možná nevyřešitelný Sad
Já se pokoušel stejným způsobem rozchodit net a nepovedlo se mi to ani na PDA.... (že bych sosal přes PC do PDA)

_________________
DCA-510 a M65> ME75> A55> CX65>SX1> opět M65; CX75; CX75; PDA FS LooX 420>PDA FS Loox C550
C35i (na alarmu v autě)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LoLeG
kolemjdoucí

Založen: 08. 02. 2008
Příspěvky: 16

2.50 SMM
PříspěvekZaslal: út březen 11, 2008 2:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jj tak jsem to myslel. a neslo by si s tim nejak pohrat? nejsem zadnej programator takze o tom moc newim ale kdyz sem to videl na kamosovym SE tak se mi to vcelku libilo
_________________
Siemens S75 fw47, DCA-510, HSS-700 >> BenQ-Siemens EL71 :-)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
stream
řád zlaté antény
řád zlaté antény

Založen: 25. 12. 2006
Příspěvky: 816
Bydliště: Čelákovice

5506.00 SMM
PříspěvekZaslal: út březen 11, 2008 3:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no čistě teoreticky by se dalo pomocí elfu "naemulovat" profil dat kterej vše přesměruje na PC na PC už by byl jen server... aleto všeje k realizace tak optížný že se do toho nikdo nepouští... muselo by se najít jak přesně se chová gprs v ramce a postupně to přesimulovat ... kdo tohle z programátorů zvládnetak je u mě fakt machr Mr. Green
_________________
Trance, disko forever :-)
I love mobile tuning ...
siemens (me75->c75 , m55, m75, s75, s65, 3x sx1, c65)
sony ericsson (t610,k700, k310, w200,k200, k550i -> w610, c702 ) ted mám c702 :-))
jupí! tuníme Advojky tak už je moje c702ka upravená podle mojeho gusta :-))
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
RDT
táta fóra
táta fóra

Založen: 05. 06. 2005
Příspěvky: 1051

6964.82 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 12, 2008 10:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hmmm... A jaké je praktické využítí? Mr. Green

// Ono to není ani tak o "programování", ale o prolamování a obcházení zábran Wink.

_________________
| Právě používám: HTC Touch HD |

!> Windows Mobile Downloads <!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Julda
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 27. 02. 2006
Příspěvky: 371
Bydliště: Plzeň

16.72 SMM

Příspěvky na SM: 200,-
PříspěvekZaslal: čt březen 13, 2008 6:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

že můžeš třeba ležet v posteli nebo netovat i na záchodě a nehrbit se u PC Mr. Green
_________________
DCA-510 a M65> ME75> A55> CX65>SX1> opět M65; CX75; CX75; PDA FS LooX 420>PDA FS Loox C550
C35i (na alarmu v autě)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jenda^^
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 09. 2004
Příspěvky: 5013
Bydliště: Nejdek

14937.90 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 13, 2008 2:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevim, co máte za BT, ale mně nedosáhne skoro ani vedle do pokoje, natož na záchod, co je na druhý straně baráku Laughing
To wifi, to je jinej kumšt... Whistle

Na druhou stranu musim říct, že kámoška, co bydlí naproti přes ulici a ještě přes potok se mi na muj BT v PC připojila (má nějakej SE) a povedlo se jí poslat mi i nějaký soubory... (to jsem teda čubrněl) Mr. Green

Každopádně vážně to nejde, jedině, že bys měl nějakej telefon s OS (na Symbianu to prý jde přes nějaký aplikace, WM to umí standardně) a nebo přímo něco, jako Tvůj kámoš...

Ale zkušenost mi řiká "nikdy neříkej nikdy a u Siemensu dvojnásob", takže se třeba jednou dočkáš... Very Happy

_________________
Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
stream
řád zlaté antény
řád zlaté antény

Založen: 25. 12. 2006
Příspěvky: 816
Bydliště: Čelákovice

5506.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 13, 2008 4:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no BT u telefonů má většinou dosah 10m ale moje zkušenost je že u SE k550i nebyl problém 20m i když přenos byl pomalejší (asi ztráta pár paketů) no a dobrý to je k tomu aby se např. dalo bejt na ICQ když PC okupuje sestra Mr. Green
_________________
Trance, disko forever :-)
I love mobile tuning ...
siemens (me75->c75 , m55, m75, s75, s65, 3x sx1, c65)
sony ericsson (t610,k700, k310, w200,k200, k550i -> w610, c702 ) ted mám c702 :-))
jupí! tuníme Advojky tak už je moje c702ka upravená podle mojeho gusta :-))
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Rfx64
začátečník
začátečník

Založen: 21. 05. 2006
Příspěvky: 60
Bydliště: Humenné

89.44 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 13, 2008 4:54 pm    Předmět: BT net Odpovědět s citátem

Na symbiane to ide cez Gnubox (aplikácia pre symbian) a mRouter (aplikácia pre PC) a navyše treba ovladace pre BT Widcomm (ide to aj bez nich, ale nie je to spoľahlivé). V podstate sa v mobile vytvorí nový prístupový bod "BT" a nejakou fintou sa "oklame" Gnubox. To len pre inšpiráciu pre tých zdatnejších...
_________________
Nokia 1611, 2110i, 3310, MotorolaD520, Alcatel301, Ericsson 628, 688,1018, T10, Siemens C35, M50; S75: FW 47, FFSinit 40, MAP 47, factory mode, Elfbian 2.3, DCA-540+nabíjanie vlastná výroba, DCA-510 s vypínateľným nabíjaním z www.kabelmanie.sk, 2GB Kingstone DV, Nokia 6120 Classic 4GB, GPS EVOLVE, SE P990i 4GB
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
D4X
(o(^^)o)
redaktor

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5114
Bydliště: Žďár nad Sázavou
Telefon: HTC Diamond
382386.17 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 13, 2008 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

už se to tu několikrát řešilo - je to neřešitelné... leda, že by si dal nějaký programátor spoustu práce atd atd...
_________________
-> Nokia Lumia 800
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
sedlik15
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 10. 06. 2006
Příspěvky: 363
Bydliště: Plesná

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 13, 2008 10:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

na k610i mi to šlo ale musel sem přez operu a přez program od SE což je celkem problém.... ale bylo to v celku zajímavý ale ICQ přez tohle nerozjedeš.... to né nejde to ani na SE pouze na telefonech s WM nebo simbian co maj WiFi tam to de.... skoda taky sem o tom přemejšlel že bych se mohl jenom odhlásil ale dál surfovat z postele nebo tak...
_________________
S65+FW58+256MB+12 ikonové menu vlastní tvorby+kabel DCA-510+čtečka karet+tmavěmodrej kryt+56 patchu+redukce na 3,5jack+rádio vyvedené od konektoru+handsfree+torx 5 > S75+FW47+512Mb+128Mb+DCA-540
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
LumkaCZ
všeználek
všeználek

Založen: 06. 02. 2007
Příspěvky: 780
Bydliště: Praha 8

4280.50 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 13, 2008 10:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kulový na WM to jde i bez WIFI, stačí bluetooth nebo kabel protože activesync automaticky sdílí síť počítače. Na SXG75 to tuším jde taky, na Symbianu taky. S75 není oficiálně podporována resp. ELF není žádný oficiální aplikační formát pro S75 pro který by se vyvíjely aplikace, takže nic pořádnýho asi nebude a nikdo se s tím asi ani doma na koleně patlat nebude.
_________________
HTC TyTN + 1GB miniSD + pouzdro, handsfree, kabel + WM5 (čekám na pořádnou ROM 6.5)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Julda
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 27. 02. 2006
Příspěvky: 371
Bydliště: Plzeň

16.72 SMM

Příspěvky na SM: 200,-
PříspěvekZaslal: pá březen 14, 2008 5:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To říká kde kdo, že to na WM jde, ale jetě jsem to u nikoho neviděl a mě se to i s kamarádem nikdy nepodařilo rozchodit.... (nevim proč, možná firewall, nebo práva, zkoušel jsem to v práci a síly mě opustily po 2 dnech) Embarassed
_________________
DCA-510 a M65> ME75> A55> CX65>SX1> opět M65; CX75; CX75; PDA FS LooX 420>PDA FS Loox C550
C35i (na alarmu v autě)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Řada x72, x75 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group