clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - SX1 MODificated firmwares
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

SX1 MODificated firmwares

 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Siemens SX1
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kbs1
badatel
badatel

Založen: 03. 06. 2007
Příspěvky: 126
Bydliště: Bratislava

90331.40 SMM
PříspěvekZaslal: čt duben 17, 2008 3:18 pm    Předmět: SX1 MODificated firmwares Odpovědět s citátem

Zdravim, skusam si na SX1 nainstalovat nejaky "modifikovany" FW - co som nasiel na oslik.ru... zatial som skusal USSR MOD (nejde) a CRISTAL 2+ (tiez nejde). Funguje to niekomu?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gwin
čestný člen
čestný člen

Založen: 27. 09. 2004
Příspěvky: 3485

0.84 SMM
PříspěvekZaslal: čt duben 17, 2008 4:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A držel ses všech pokynů? Soubory na správných místech apod.
_________________
Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190 Wink

SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal

1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700

SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
kbs1
badatel
badatel

Založen: 03. 06. 2007
Příspěvky: 126
Bydliště: Bratislava

90331.40 SMM
PříspěvekZaslal: čt duben 17, 2008 6:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ano, pokynov ktore som rozumel. napr CRISTAL CF2+ mod mal v apatcheri krasne napisaneho sprievodcu konfiguraciou po anglicky. Vsetko som nakonfiguroval a potom to patchlo pamat WINSWUP. Lenze pri nahravani patchnuteho FW mi to tusim 3x napisalo "variant data invalid" pri nahravani Z2 (variant). To ked som mal zaskrtnute vsetky policka. Ked som teraz zaskrtol iba Z1, Z2 a ROLF tak mi to flashlo ale telefon aj tak nefunguje (biela obrazovka po cca 2 minutach). Navyse pokazde ked apatcherom aplikujem CRISTAL mi potom winswup spatne ked sa ho pokusim vypnut, z coho trosku vyplyva ze APATCHER zle prepisuje pamat WINSWUP a zasahuje aj do kodu aplikacie alebo co. Apatcher mam 1.06 alebo 1.07 tusim
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Siemens SX1 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group