clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Firmware 12 pro řadu x65 podruhé
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Firmware 12 pro řadu x65 podruhé
Jdi na stránku 1, 2  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
weitless
táta fóra
táta fóra

Založen: 25. 01. 2004
Příspěvky: 1248
Bydliště: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže

7981.00 SMM
PříspěvekZaslal: út září 07, 2004 6:57 pm    Předmět: Firmware 12 pro řadu x65 podruhé Odpovědět s citátem

http://www.siemensmania.cz/content.php?id=182
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Lightning
začátečník
začátečník

Založen: 27. 06. 2004
Příspěvky: 36
Bydliště: Příbram

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út září 07, 2004 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No já teda doufám, že to naposled neni, protože píšou, že USB is not supported Exclamation Exclamation Exclamation Shocked
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Dron
(člen klubu SM)
kolemjdoucí

Založen: 25. 08. 2004
Příspěvky: 12

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út září 07, 2004 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zatím běží bez problémů, ale zase se aktivoval zvuk foťáku a předchozí úprava nefunguje...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
rOMAN007
pisatel
pisatel

Založen: 17. 02. 2004
Příspěvky: 238
Bydliště: Nepomuk

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: út září 07, 2004 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dron napsal:
Zatím běží bez problémů, ale zase se aktivoval zvuk foťáku a předchozí úprava nefunguje...

Tak jsem asi jedinej komu to porad nejede ... porad se nespojim s kompem

_________________
************************************************

CX65 - FW50



Historie: Pan GD450 - C25 – C35i – C45 – MT50 – M55

************************************************
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
JARO
všeználek
všeználek

Založen: 19. 08. 2004
Příspěvky: 654
Bydliště: Ostrava

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út září 07, 2004 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zkus

http://www.siemens-mobile.com/cds/frontdoor/0,2241,hq_en_0_66866_rArNrNrNrN,00.html

_________________
Skeptik má velkou výhodu – nic horšího než očekával, už ho nemůže potkat.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
bkf.1
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 23. 07. 2004
Příspěvky: 384
Bydliště: Olomouc

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st září 08, 2004 7:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

rOMAN007 napsal:
Dron napsal:
Zatím běží bez problémů, ale zase se aktivoval zvuk foťáku a předchozí úprava nefunguje...

Tak jsem asi jedinej komu to porad nejede ... porad se nespojim s kompem


Chceš říct žes updatoval na novou 12ku a nejde ti pořád spojit telefon třeba se SiMoCo atd.?

_________________
Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej Rolling Eyes
...no tedka mam PhonePDA... Mio A701 Wink v budoucnu si ale koupim asi nejaky PDA od HTC Wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
rOMAN007
pisatel
pisatel

Založen: 17. 02. 2004
Příspěvky: 238
Bydliště: Nepomuk

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: st září 08, 2004 7:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

bkf.1 napsal:
rOMAN007 napsal:
Dron napsal:
Zatím běží bez problémů, ale zase se aktivoval zvuk foťáku a předchozí úprava nefunguje...

Tak jsem asi jedinej komu to porad nejede ... porad se nespojim s kompem


Chceš říct žes updatoval na novou 12ku a nejde ti pořád spojit telefon třeba se SiMoCo atd.?


Nejde proste kdyz dam das kabel tak se v telefonu zahlasi ale po 10sec uz tam neni...presne tohle mi delala i ta stara FW12 Sad a pruser je ze dneska odjizdim do Zahranici a potrebuju s tim na net..takze jsem tam zase dal tu Ang FW9 (pac nemam CEskou) a normalka to maka.

_________________
************************************************

CX65 - FW50



Historie: Pan GD450 - C25 – C35i – C45 – MT50 – M55

************************************************
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
bkf.1
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 23. 07. 2004
Příspěvky: 384
Bydliště: Olomouc

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st září 08, 2004 8:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

rOMAN007 napsal:
bkf.1 napsal:
rOMAN007 napsal:
Dron napsal:
Zatím běží bez problémů, ale zase se aktivoval zvuk foťáku a předchozí úprava nefunguje...

Tak jsem asi jedinej komu to porad nejede ... porad se nespojim s kompem


Chceš říct žes updatoval na novou 12ku a nejde ti pořád spojit telefon třeba se SiMoCo atd.?


Nejde proste kdyz dam das kabel tak se v telefonu zahlasi ale po 10sec uz tam neni...presne tohle mi delala i ta stara FW12 Sad a pruser je ze dneska odjizdim do Zahranici a potrebuju s tim na net..takze jsem tam zase dal tu Ang FW9 (pac nemam CEskou) a normalka to maka.


Já jsem to udělal tak, že jsem si z http://www.future-modding.de/database/portal_database.php?action=show_cat&cid=10 potáhl firm 08 (servisní), pak updatnul (jelo to jenom při 57600:/ Potom už mi fungoval českej 08 update;) Testni to a pak dej zprávu Wink

_________________
Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej Rolling Eyes
...no tedka mam PhonePDA... Mio A701 Wink v budoucnu si ale koupim asi nejaky PDA od HTC Wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
bkf.1
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 23. 07. 2004
Příspěvky: 384
Bydliště: Olomouc

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st září 08, 2004 9:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dron napsal:
Zatím běží bez problémů, ale zase se aktivoval zvuk foťáku a předchozí úprava nefunguje...


Takže po opraveným novým updatu 12 ti jde spojit se s PC? A jakej máš foun, přes co se spojuješ (COM, USB, Infra), s jakým programem (MPM, SiMoCo...) a jakou máš variantu (např. já mám A409)?

_________________
Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej Rolling Eyes
...no tedka mam PhonePDA... Mio A701 Wink v budoucnu si ale koupim asi nejaky PDA od HTC Wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
rOMAN007
pisatel
pisatel

Založen: 17. 02. 2004
Příspěvky: 238
Bydliště: Nepomuk

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: st září 08, 2004 9:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

bkf.1 napsal:
Já jsem to udělal tak, že jsem si z http://www.future-modding.de/database/portal_database.php?action=show_cat&cid=10 potáhl firm 08 (servisní), pak updatnul (jelo to jenom při 57600:/ Potom už mi fungoval českej 08 update;) Testni to a pak dej zprávu Wink


Jenze ja tam mel pri koupi FW9 a ta 8 asi servisni mi tam nejak nejde a v siemensu rikali ze pokud jsem tam pri novim mel FW9 ze mi tam 8 nepujde co se mi zda divny

_________________
************************************************

CX65 - FW50



Historie: Pan GD450 - C25 – C35i – C45 – MT50 – M55

************************************************
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
bkf.1
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 23. 07. 2004
Příspěvky: 384
Bydliště: Olomouc

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st září 08, 2004 9:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

rOMAN007 napsal:
bkf.1 napsal:
Já jsem to udělal tak, že jsem si z http://www.future-modding.de/database/portal_database.php?action=show_cat&cid=10 potáhl firm 08 (servisní), pak updatnul (jelo to jenom při 57600:/ Potom už mi fungoval českej 08 update;) Testni to a pak dej zprávu Wink


Jenze ja tam mel pri koupi FW9 a ta 8 asi servisni mi tam nejak nejde a v siemensu rikali ze pokud jsem tam pri novim mel FW9 ze mi tam 8 nepujde co se mi zda divny


A zkoušels servisní update na všech rychlostech (i na tu nejnižší)?

_________________
Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej Rolling Eyes
...no tedka mam PhonePDA... Mio A701 Wink v budoucnu si ale koupim asi nejaky PDA od HTC Wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
rOMAN007
pisatel
pisatel

Založen: 17. 02. 2004
Příspěvky: 238
Bydliště: Nepomuk

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: st září 08, 2004 10:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

bkf.1 napsal:
A zkoušels servisní update na všech rychlostech (i na tu nejnižší)?


Jo jo zkousel...proste pod 9 mi to nejde..servisni jsem uz delal 90100 , 90300 , 120100...ty jdou ale 080100 ani 060100 nejde.

_________________
************************************************

CX65 - FW50



Historie: Pan GD450 - C25 – C35i – C45 – MT50 – M55

************************************************
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Termiter
kolemjdoucí

Založen: 31. 08. 2004
Příspěvky: 2

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st září 08, 2004 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jen tak mimochodem: soubor s verzí 12 který byl na Siemens webu před tím a teď je shodný!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
bkf.1
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 23. 07. 2004
Příspěvky: 384
Bydliště: Olomouc

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st září 08, 2004 10:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

rOMAN007 napsal:
bkf.1 napsal:
A zkoušels servisní update na všech rychlostech (i na tu nejnižší)?


Jo jo zkousel...proste pod 9 mi to nejde..servisni jsem uz delal 90100 , 90300 , 120100...ty jdou ale 080100 ani 060100 nejde.


Hmm...tak to je v pasti :/ to bude určo jak s C55, do které od určitých verzí hardware už nešel nižší soft než 18. Jestli to taky nebude chtít připojit obyč baterku na piny 1 a 2 :/ fakt nevim :/

_________________
Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej Rolling Eyes
...no tedka mam PhonePDA... Mio A701 Wink v budoucnu si ale koupim asi nejaky PDA od HTC Wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
bkf.1
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 23. 07. 2004
Příspěvky: 384
Bydliště: Olomouc

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st září 08, 2004 10:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Termiter napsal:
jen tak mimochodem: soubor s verzí 12 který byl na Siemens webu před tím a teď je shodný!


Však jo;) jsem to psal na fóru včera;) ale až po tom, co jsem si ho nahrál do founu:/

_________________
Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej Rolling Eyes
...no tedka mam PhonePDA... Mio A701 Wink v budoucnu si ale koupim asi nejaky PDA od HTC Wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group