View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
dmajl kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 13, 2008 11:44 am Post subject: SensorsTool 1.3/C35i |
|
|
Potřeboval bych (v rámci dočasného oživení již odložené C35i) nastavit kalibrační hodnoty pro baterku. Kdysi jsem si s tím hrál (nový aku moc nedržel a když šla 35 na odpočinek, zkusil jsem to) a nevrátil to. Aku (LiIon 1350mAh) sice už nový není, ale něco ještě udrží (případná investice až po rozchození). Jenže tlf. se vypne (vybitá baterie), i když má zatížený aku přes 4V.
Bohužel SensorsTool (z balíku Siemens Battery Tool) se mi na žádném dostupném stroji s telefonem nespojí, ačkoliv jiné softy jo. (Jak jsem to kdysi dělal už nevím.) Ani jsem už nenašel, jak vlastně správně na to. Když se o zapnutí tlf. pokusím víckrát, časem se dostane do "Service Mode" (s nápisem na displeji), ale senzorník se neustále Trying to connect...
Alternativně: Neví někdo o jiném softu, který by uměl číst průběžně data ze senzorů?
TIA |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|