Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
milanek molnaruj kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne červen 15, 2008 11:13 am Předmět: SK65 a T9-FFS |
|
|
Mam docela velkej problem,podarilo se mi umrtvit SK65ku aplikaci nevhodneho patche...Mam zalohu FF z V-Klay ale jak jsem posleze zjistil nefunkcni... nedarilo se mi zadnym zpusobem telefon ozivit.Vsechny kody (Popua Utils)sparavne vygenerovane+factory mode+v servisnim modu bezel v poradku...az jsem byl nucen ze zoufalstvi Sformatovat FFS A a FFS B (Popua).Pomohlo to a telefon opet normalne funguje...ale prisel jsem o slovnik T9 a nemohu ho nikde na netu najit.Chtel bych pozadat nekoho o radu jestli je mozne nekde sehnat FFSInit SK65 FW 50,nebo jak vytahnout T9ku ze zalohy FF |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kozino věrný diskusník

2156.42 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Zaslal: ne červen 15, 2008 4:53 pm Předmět: |
|
|
T9 si z FullFlash vytiahneš Smelterom, alebo ju môžeš nahrať z hociakého modelu x65, x75 (T9 je všade rovnaká, čiže by to malo byť kompatibilné).
T9 si stiahni tu: http://www.siemensmania.cz/zalohy.php . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mila0707 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|