View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
s65tník kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 07, 2008 10:51 pm Post subject: S65 umírající |
|
|
Takžhe hned chvíli po tom, co jsem absolutne zavrazdil S65 v pračce mi kamarád nabídl zakladni desku a display S65, kterou koupil v bazaru za 500 Kč, ale v jakem je stavu ta deska? Měla upálený zobáčky na kontaktech k baterii. Pripájel jsem jen + a -, ten tretí kontatk je uhnitej. Uvital me bílý displej s napisem EUROTEL, rekl jsem si ze ta deska uz neco pamatuje ,nabíjení se ukazuje, ale baterka se nedobíjí, čímto? Vyřešil jsem to - baterku nabijim externe , ale tedka nastal problem s pripojením s PC, píše mi to v menu Pluget in: DCA510 a s byvalou deskou fungoval bezvadne, ale když jsem ho puzival jako servisni, musel jsem odpojit nabijeni - ručne. Ted, kdyz se ho snazim pripojit, nacte se a okamzite spadne - třeba MobilEedit. Může mi nekdo poradit co stím? Jak přehrát FW ? Je tam 16 ... |
|
Back to top |
|
 |
simp moderátor

|
Posted: Mon Sep 08, 2008 11:38 am Post subject: Re: S65tka umírající ale přesto funguje dala by se zas ozivi |
|
|
s65tník wrote: | Nabíjení se ukazuje ale baterka se nedobíjí, čímto? |
Myslím si, že na toto sis odpověděl sám...
s65tník wrote: | pripájel jsem jen + a - ten tretí kontatk je uhnitej |
_________________ M50 unlock java † → CX70 FW56 Elfpack 2.3 † → S65 FW58 Elfpack 2.3 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|