clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Kod přístroje blokován ...
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Kod přístroje blokován ...

 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Třída S
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lodhart
kolemjdoucí

Založen: 16. 09. 2006
Příspěvky: 1

7.00 SMM
PříspěvekZaslal: st září 10, 2008 6:15 pm    Předmět: Kod přístroje blokován ... Odpovědět s citátem

Zdravim, mam S68, nemam kabel, software verze 47 jsem si ted nedavno daval upgradovat. Uz ale pred tim jsem mel zablokovany kod pristroje NEMUZU FORMATOVAT ani vracet mobil do tovarniho nast.. Doufal jsem ze po prehrani noveho softu to bude pryc... neni.... nemam kabel. Jak se toho zbavim abych mohl naformatovat ? Diky ;-)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pip@
administrátor
administrátor

Založen: 11. 08. 2005
Příspěvky: 5474
Bydliště: Olomouc
Telefon: SXG75
133074.34 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PříspěvekZaslal: st září 10, 2008 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Odblokovat jde jenom přes kabel.. (nebo přes irda, ale to S68 nemá... Rolling Eyes )
A nebo si můžeš zajít do servisu, kde ti to za pár stovek odblokují... Rolling Eyes

_________________
Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8000)

Pojďte pokecat na:
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Jiri.Sko
administrátor
administrátor

Založen: 27. 10. 2005
Příspěvky: 1584
Bydliště: Kamenna

490284.56 SMM

Příspěvky na SM: 69,-
PříspěvekZaslal: čt září 11, 2008 6:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud se nepletu, tak by to mělo jít i přes BT, ne? Rolling Eyes (musí být naemulován na COM port a pak normálně přes Papua Utils)
_________________
A52 + A55 + A70 + C55 + C60 + C65 + C70 + C75 + CX65 + CX75 + E71 + EF81 + EL71 + M55 + MC60 + ME75 + M75 + S45 + S55 + S65 + S68 + SK65 + S75 + SXG75 + SX1
DCA-510 + DCA-540 + DCA-140 + Torx 5 + redukce na 3.5 mm JACK + čtečka + QuickPic + přídavný blesk
Tuningy: Windows XP S65 ~ CSL65 | AC55 | Mandriva Linux 2008 (zastaveno)

SM
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
pip@
administrátor
administrátor

Založen: 11. 08. 2005
Příspěvky: 5474
Bydliště: Olomouc
Telefon: SXG75
133074.34 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PříspěvekZaslal: čt září 11, 2008 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nejde to... přes bluetooth nejde pracovat s programy jako papua atd.. zkoušel jsem to (s S75).. Zatímco přes irda to jde...
přes BT nejde telefon odblokovat, zavíst skey, dělat screenshoty nebo fotit a dokonce ani odemčít skrytý disky (u x65). Telefon pravděpodobně blokuje určitý příkazy, pomocí kterých jsou prováděny servisní operace... Ono by totiž nebylo moc dobrý, kdybyste šli po ulici, a někdo vám přes BT zablokoval mobil, a nebo s ním dělal různý servisní zásahy...

Ale skusit to může...

_________________
Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8000)

Pojďte pokecat na:
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
xfanatickx
kolemjdoucí

Založen: 15. 10. 2009
Příspěvky: 1

8.42 SMM
PříspěvekZaslal: čt prosinec 31, 2009 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pip@ napsal:
Odblokovat jde jenom přes kabel.. (nebo přes irda, ale to S68 nemá... Rolling Eyes )
A nebo si můžeš zajít do servisu, kde ti to za pár stovek odblokují... Rolling Eyes

Zdravíčko jen sem se chtel zeptat co potrebuju na odblokování pres kabel (jake programy atd. ...) dik za odpoved predem
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
simp
moderátor
moderátor

Založen: 23. 07. 2005
Příspěvky: 1244
Telefon: S65
11968.90 SMM
PříspěvekZaslal: pá leden 01, 2010 11:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Potřebuješ java aplikaci bsReader a program PapuaUtils.

Vypočítáš kódy a zavedeš Skey (metoda PapuaUtils, ne x65 Flasher): http://www.siemensmania.cz/content.php?id=524

Odblokuješ (pouze odstaveček Odblokovanie kódu telefónu): http://www.siemensmania.cz/content.php?id=732

Program PapuaUtils použij co nejnovější, starší verze nepodporují telefony BenQ-Siemens. Možná tu ta nová verze ani není v sekci software, ale na fóru odkaz určitě najdeš.

_________________
M50 unlock java † CX70 FW56 Elfpack 2.3 † S65 FW58 Elfpack 2.3
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
m13xx
kolemjdoucí

Založen: 31. 08. 2006
Příspěvky: 5

50.78 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 10, 2010 8:09 pm    Předmět: kabel Odpovědět s citátem

Lze telefon odblokovat i jiným kabelem nez DCA-110? příp. DCA-100? Děkuju.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
stano.mania
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 09. 11. 2004
Příspěvky: 2128
Bydliště: okolie Senca (SK)

14311.82 SMM

Příspěvky na SM: 160,-
PříspěvekZaslal: st listopad 10, 2010 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DCA-100 je kábel funkčne kompatibilný s DCA-510 (len na strane PC je sériový konektor, čo nemajú napr. už mnohé notebooky). Ak by bol konektor na strane mobilu kompatibilný s konektorom S68, dalo by sa to využiť.
Je ešte čisto dátový kábel DCA-540, resp. DCA-140 pre Benq, ale s tým sa nedajú robiť servisné činnosti (okrem niektorých mobilov, ale s tým nemám skúsenosť).
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Třída S Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group