clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Výběr a instalace servisního USB kabelu
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Výběr a instalace servisního USB kabelu
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: pá leden 20, 2006 1:20 pm    Předmět: Výběr a instalace servisního USB kabelu Odpovědět s citátem

Autor" Jiří Balcar (Krokodýl)

V tomto článku si ukážeme jak začít se servisním USB kabelem, včetně změny čísla simulovaného COM portu.

Arrow http://www.siemensmania.cz/content.php?id=689

_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jamaica
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 30. 08. 2004
Příspěvky: 2409
Bydliště: V srdci Evropy

17095.68 SMM
PříspěvekZaslal: pá leden 20, 2006 1:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobrej článek wink
Mužeš si do seznamu kabelů hned napsat kabel DK- 1 USB - DCA 510 s nabíjecím procesorem M3 od společnosti GSMCables.Vynikající kabel s řízeným nabíjením,možnost řízení nabíjení přes webové rozhraní a nebo pomocí malé utilitky v PC.Umí cyklické nabíjení,jednorázové,trvalé a nebo i nenabíjet.Umí i automatické nabíjení podle odběru z baterie telefonu.Zvládá absolutně všechny operace s telefonem co se dělají a podporuje i řadu x75.
Vynikající kabel pro lidi co se připojují na net přes GPRS a mají mobil jako modem.Jel sem takhle rok takže testování bylo víc než důkladné.
Jednoduchá instalace kabelu a ovladačů - vše proběhne automaticky,a jako třešnička na dortu je technická podpora od výrobce kabelu na jeho stránkách.Kabel je možno koupit osobně v jejich prodejně v Praze a nebo objednat telefonicky či přes e-shop.Dokonce vyrábějí i kabely na zakázku s více druhy konektorů na jednom kabelu,takže kdo by chtěl najednou obhospodařovat více řad telefonů Siemens,není problém wink Kabel umí pracovat najednou i s více připojenými telefony,více na stránkách výrobce. www.gsmcables.cz

_________________
Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
SMIKEE
(člen klubu SM)
táta fóra
(člen klubu SM)<br>táta fóra

Založen: 05. 12. 2005
Příspěvky: 1092
Bydliště: Prague,mother of every cities! Telefon:Ukradnut:-(

57422.50 SMM
PříspěvekZaslal: pá leden 20, 2006 1:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mám odzkoušený DCA-510 DK-1 od GSMCables s nabíjením přes mikroprocesor M3
_________________
Bylo:S65-FW50+RS-MMC-32MB+DCA-510---hafo patchů+VodafoneCZ 8) ----11.5.2006-ukradnut!!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Kiru_CZ
kolemjdoucí

Založen: 24. 09. 2005
Příspěvky: 8

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá leden 20, 2006 2:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mám kabel od KORACELLu DCA-510 on-off napájení a plná spokojenost.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: pá leden 20, 2006 3:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja len chcem upozornit,ze nikto z vas nema kabel DCA-510 od Koracelu ani inych spolocnosti.Kabel DCA-510 je iba jeden,a to od spolocnosti Siemens.Ostatne su USB datove alebo servisne kable,ktore sa hlasia v telefone ako DCA-510.
_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
pnov
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 12. 03. 2005
Příspěvky: 383
Bydliště: Trhové Sviny

1265.50 SMM
PříspěvekZaslal: pá leden 20, 2006 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jamaica napsal:
Dobrej článek wink
Mužeš si do seznamu kabelů hned napsat kabel DK- 1 USB - DCA 510 s nabíjecím procesorem M3 od společnosti GSMCables.Vynikající kabel s řízeným nabíjením,možnost řízení nabíjení přes webové rozhraní a nebo pomocí malé utilitky v PC.Umí cyklické nabíjení,jednorázové,trvalé a nebo i nenabíjet.Umí i automatické nabíjení podle odběru z baterie telefonu.Zvládá absolutně všechny operace s telefonem co se dělají a podporuje i řadu x75.
Vynikající kabel pro lidi co se připojují na net přes GPRS a mají mobil jako modem.Jel sem takhle rok takže testování bylo víc než důkladné.
Jednoduchá instalace kabelu a ovladačů - vše proběhne automaticky,a jako třešnička na dortu je technická podpora od výrobce kabelu na jeho stránkách.Kabel je možno koupit osobně v jejich prodejně v Praze a nebo objednat telefonicky či přes e-shop.Dokonce vyrábějí i kabely na zakázku s více druhy konektorů na jednom kabelu,takže kdo by chtěl najednou obhospodařovat více řad telefonů Siemens,není problém wink Kabel umí pracovat najednou i s více připojenými telefony,více na stránkách výrobce. www.gsmcables.cz


Já mám verzi jen s manuálním zapínáním nabíjení. Jednou jsem využil technickou podporu na stránkách výrobce k mé maximální spokojenosti. Později jsem zjistil, že můj problém je popsán i na přiloženám CD, kde jsou kromě již Jamaicou zmíněných ovladačů i nějaké programy pro správu telefonu a videa s návodem na instalaci i pro úplné lamy Applause Applause Applause

_________________
M65 FW50+DCA-510 + PalmOne LifeDrive (moje hračky)

Uživatel Zdravého selského rozumu
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
stano.mania
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 09. 11. 2004
Příspěvky: 2128
Bydliště: okolie Senca (SK)

14311.82 SMM

Příspěvky na SM: 160,-
PříspěvekZaslal: pá leden 20, 2006 6:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tento článok možno odporučiť všetkým začínajúcom - určite.
Po dvoch rokoch praxe s káblami som prišiel na všetko, čo aj autor, ale tak dobre a výstižne - to je super, vďaka. Applause Applause Applause
Časť pre zmenu Com portu je dobrá, lebo po všetkých inštaláciách sa stáva, že napr. BT inštaluje porty nad 10 a tak je dobre vedieť ako využívať Simoco cez BT, resp. iné programy s potrebami nižších Com portov Applause Applause Applause
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
d[E]sann
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

Založen: 31. 12. 2004
Příspěvky: 517
Bydliště: Prostějov
Telefon: EL71
2352.42 SMM
PříspěvekZaslal: pá leden 20, 2006 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hoši mám datakabel MA-8730P a nevím jak zapnout dibíjení kdyžtak poradte na ICQ 249-703-549 pokud to půjde tak díky.
_________________
CX65@CX70 - DCA-510 --> EL71 With blue SLI LED FW45 + Boot-Box + Stereo HF HHS-150 + 2GB Applause --> HTC Dream
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
zdatan
badatel
badatel

Založen: 04. 04. 2005
Příspěvky: 178

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá leden 20, 2006 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

proc je tam jen to W.... ????Smile nechcete delat reklamu gratis??? je to malicko jako mluvit v cechach o ceskem automobilu Š... Smile)
_________________
M65 fw44res -> fw50cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pepo
začátečník
začátečník

Založen: 24. 03. 2005
Příspěvky: 88

74.30 SMM
PříspěvekZaslal: pá leden 20, 2006 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, jo do kabelu se vyplaci investovat
Ja mam orig DCA-510 a zatim nebil zadnej problem
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
skyjet
začátečník
začátečník

Založen: 12. 01. 2005
Příspěvky: 48

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 22, 2006 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pepo napsal:
Jo, jo do kabelu se vyplaci investovat
Ja mam orig DCA-510 a zatim nebil zadnej problem

To máš pravdu. Ja som ale šetrný tvor a preto som kúpil nejaký "made in china" pre C55, napájkoval som do neho dva odpory a tak isto mi na ňom funguje všetko, vrátane servisných operácií pre x55, x65 a x75. V telefóne sa hlási ako DCA-510, DCA-500 alebo DCA-5 (podľa toho, akú má náladu ) Je pravda, že som mal šťastie, ale ušetril som. Jediné, čo to nedokáže je nabíjanie (ešte že mám nabíjačku wink ).

_________________
C35i -> C60v27 + 4.14MB + strašná kopa patchov
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: po leden 23, 2006 10:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

desannCZ napsal:
Hoši mám datakabel MA-8730P a nevím jak zapnout dibíjení kdyžtak poradte na ICQ 249-703-549 pokud to půjde tak díky.


Pokud máš k tlf originál CD, najdeš na něm prgrámek CHARGER.EXE . Zrovna otot je příklad kdy musíš mít nainstalovaný originální ovladač aby ti to zapnutí napájení chodilo.

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: po leden 23, 2006 11:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kiru_CZ napsal:
Já mám kabel od KORACELLu DCA-510 on-off napájení a plná spokojenost.


Ctělo by to přesné označení typu, jak píše hanni.

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
rumczeis
kolemjdoucí

Založen: 16. 07. 2005
Příspěvky: 3

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út leden 24, 2006 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ja mam MA 8720C a M65.
V-Klay funguje v pohode.
Siemens EEPROM tool se sice po par pokusech taky pripoji ale mam pocit ze mi to nezapisuje (servisni menu po zapisu stale nejde).
Upgrade firmwave se mi taky nepovedlo. Jednak to neustale nabiji, ale idkdyz pracne prelepim 1. pin, nebo dam Skip pre-check stejne to nejde.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: st leden 25, 2006 11:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

rumczeis napsal:
Tak ja mam MA 8720C a M65.
V-Klay funguje v pohode.
Siemens EEPROM tool se sice po par pokusech taky pripoji ale mam pocit ze mi to nezapisuje (servisni menu po zapisu stale nejde).
Upgrade firmwave se mi taky nepovedlo. Jednak to neustale nabiji, ale idkdyz pracne prelepim 1. pin, nebo dam Skip pre-check stejne to nejde.


8720C je celkem spolehlivý kabel, jenom to nabíjení Sad , ale přelepením se vždy vše vyřešilo.
Upgrade ale problém nikdy nebyl, na ten neí potřeba vypínat napájení, poze u originál update od Siemensu. U WINSWUP zaškrtni precheck a nech, ale telefon zapnutý.

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Strana 1 z 3

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group