clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - M75 - t9
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

M75 - t9

 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Řada x72, x75
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Danos
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 24. 01. 2008
Příspěvky: 317
Telefon: ME/M/S75
84703.20 SMM
PříspěvekZaslal: so květen 16, 2009 9:03 pm    Předmět: M75 - t9 Odpovědět s citátem

cau lidi prosim vas o radu, v M75 jsem si smazal t9 (pri formatovani telefonu ktere mi porarili na vodafonu (blbost to byla Evil or Very Mad )) jenze jdyz ji tam chci dat zpet stahlou ze SM ze zaloh) tak to nejde, kdyz je telefon zaply a ja do slozky Data/System/t9 hodim sobor ...ldb tak jakmile dam v nastaveni zadavani textu t9 tak se telefon zasekne a pomuze jen vyjmuti baterky, kdyz ho zapnu tak v pohode zadam PIN a pri uvitaci sprave se opet sekne. mel sem tam FW25 a nejake patche myslel jsem si ze je toto ten problem tak jsem to prehral na fw16 a stejne nic
predem diky za rady

_________________
Jak šel muj siemensčas: C25 => C35i => A50 =>AX75 => C72 => ME75 a CX70 => ME75 a M75 a S75 nyní CX75
sbírka SIEMENSŮ:(samozřejme ME75, M75 a S75 Laughing )C30, A36, C35, C25, SL45i, A50, A55, C55, C55, A60, A60, CT65, CT70, SX1, SX1, CF62, A70, S65, CX75
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Mareka
věrný diskusník
věrný diskusník

Založen: 21. 09. 2004
Příspěvky: 416
Bydliště: Prágl

2106.96 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PříspěvekZaslal: ne květen 17, 2009 7:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkus zkontrolovat, jestli ti tam nezůstaly nějaký patche, to se občas stát může.
Pokud to tím nebude, tak se asi nenahrál celej a při náčítání spadne.
Asi budeš muset přehrát ff ze zálohy

_________________
Erics GA628->A1018s->T10->Sie. MT50->CX65->M75fw25+DCA 510+Kingston 512+M65+Bike-o-Meter
Loox 718->Loox N560 Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
jenda^^
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 09. 2004
Příspěvky: 5013
Bydliště: Nejdek

14937.90 SMM
PříspěvekZaslal: ne květen 17, 2009 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A co ffsinit? Zkoušel jsi?
//ale koukam, že v zálohách ffsinit není. Přitom tady někde bejval...

_________________
Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Řada x72, x75 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group