clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Nastavení datových služeb II. CZ operátorů
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Nastavení datových služeb II. CZ operátorů

 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: pá květen 26, 2006 7:46 pm    Předmět: Nastavení datových služeb II. CZ operátorů Odpovědět s citátem

Autor: Jiří Balcar (Krokodýl)

Doba nám pokročila a i na novém portálu benq-siemens je k dispozici nový konfigurátor datových služeb.

Arrow http://www.siemensmania.cz/content.php?id=777

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
O_t_i_k
kolemjdoucí

Založen: 29. 12. 2004
Příspěvky: 16

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt leden 11, 2007 12:05 am    Předmět: Re: Nastavení datových služeb II. CZ operátorů Odpovědět s citátem

Krokodýl napsal:
Autor: Jiří Balcar (Krokodýl)

Doba nám pokročila a i na novém portálu benq-siemens je k dispozici nový konfigurátor datových služeb.

Arrow http://www.siemensmania.cz/content.php?id=777


Bohužel už to nefunguje, nemá někdo nastavení Eurotel - S68. Díky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pepaxx
kolemjdoucí

Založen: 13. 01. 2005
Příspěvky: 16

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt leden 11, 2007 5:58 am    Předmět: Nastavení datových služeb Telefonica O2 Odpovědět s citátem

Potřebuji nastavení MMS a e-mail pro SX1. Konfigurátor již nefunguje a tak potřebuji podrobný popis jak to nastavit.Děkuji
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
wojta
kolemjdoucí

Založen: 20. 03. 2005
Příspěvky: 23

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út leden 30, 2007 12:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Konfigurátor momentálně vůbec nefunguje, je nějaká alternativa?
Ručně se mi to nějak vůbec nepodařilo nastavit.

_________________
Philips Saavy Vogue (4roky) -> Siemens SX1 :-)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group