clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - S68 a kabel DCA-110 od gsmcables.cz
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

S68 a kabel DCA-110 od gsmcables.cz
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Třída S
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
palucko
I <3 emo
I <3 emo

Založen: 30. 05. 2007
Příspěvky: 2100
Bydliště: Pezinok (SK)

15737.46 SMM

Příspěvky na SM: 1016,-
PříspěvekZaslal: pá září 04, 2009 2:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

skus ten USB kabel pichnut do ineho portu v PC , myslim fyzicky , a potom sa ti zmeni aj cislo portu a snad ti to pomoze Wink
_________________
Už mám len môj prvý siemens MC60 , všetky ostatné padli za obeť na 8. Sraze Siemensmanie , teraz robia radosť niekomu inému Smile Nokia E51 - nabíjanie cez miniUSB
Si tu nový ? nevieš si rady ? skus TU
Náhradne diely nielen na SIEMENS
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
simp
moderátor
moderátor

Založen: 23. 07. 2005
Příspěvky: 1244
Telefon: S65
11968.90 SMM
PříspěvekZaslal: pá září 04, 2009 5:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přes V_klay můžeš nahrát cizí fullflash (bez zápisu do bootcore!) a přes Papuu potom odblokovat.
Musel bys ale tu fullflash s FW47 někde sehnat...

_________________
M50 unlock java † CX70 FW56 Elfpack 2.3 † S65 FW58 Elfpack 2.3
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
bitkar
začátečník
začátečník

Založen: 05. 12. 2007
Příspěvky: 46
Telefon: S68
428.38 SMM
PříspěvekZaslal: pá září 04, 2009 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hahaaaaa! sem dobreeej, uz to bezi! sem dal detekovat porty tomu ofiko updateru, nenasel... pak sem v nastaveni virtual usb seriaku zmenil cislo portu (zapojil misto bt dongle virtualne i fyzicky) a pri pokracovani sem mackal cerveny sluchatko na founu a nahle ho to naslo a zaclo flashovat! snad to dokoncim ok
az to budu mit flashly, tak udelam jeste jednou zalohu fullflash. Pro me, tam je ulozeno secko vc. mych osobnich dat, ze? Me napadlo, ze bych jeste zresetoval foun do tovarniho nastaveni a udelal z toho fullflash a dal to sem na siemensmanii, jestli by byl zajem. Pro podobny pripady. Bo jak na to?

stav: 56% ... 60% ... 75% ... 90% .... 100% !!! hotovoooo! juchuuu! :)

dekuji vam panove za spolupraci!

ted ta zaloha a nejak to mozna opatchuju.

_________________
C35i - S55 - S68 - forever ale ve skrini Very Happy - Samsung Wave
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
bitkar
začátečník
začátečník

Založen: 05. 12. 2007
Příspěvky: 46
Telefon: S68
428.38 SMM
PříspěvekZaslal: ne září 06, 2009 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hele, jeste jeden dotaz, aby to nebylo tak lehky... ted sem chtel napsat sms a koukam T9 nejak neni na vyber. V menu moznosti zadavani textu je T9 spousta jazyku vc. cestiny ale kdyz chci pri psani prepnout na t9 zadani, tak to tam neni, jen velky a maly pismena a prvni velky pismeno, ale jeste tam ma betj to samy s malym znackem t9, ze? neni to tam :-/ jak je to mozny? co s tim?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
bitkar
začátečník
začátečník

Založen: 05. 12. 2007
Příspěvky: 46
Telefon: S68
428.38 SMM
PříspěvekZaslal: ne září 06, 2009 2:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

uz nic, sem zjistil, ze bych mel mit v systemu slozku t9 Smile nebyla tam... a jsem zjistil, ze jsem uplne na zacatku zazalohoval secko i rucne kopirovanim, takze jsem ji mel... uf. Smile tak ted je to snad ok.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
simp
moderátor
moderátor

Založen: 23. 07. 2005
Příspěvky: 1244
Telefon: S65
11968.90 SMM
PříspěvekZaslal: po září 07, 2009 9:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano, složka se slovníky se při návratu do továrního nastavení taky smaže... Hlavně, když máš zálohu...
Pokud jsi udělal zálohu čisté fullflash s FW47, asi by skutečně stálo za to ji přidat. Zeptám se nějakého redaktora.

_________________
M50 unlock java † CX70 FW56 Elfpack 2.3 † S65 FW58 Elfpack 2.3
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Třída S Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group