clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Jak vytáhnout data z A50.
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Jak vytáhnout data z A50.

 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Siemens
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Karel Peterka
kolemjdoucí

Založen: 23. 07. 2009
Příspěvky: 1

13.26 SMM
PříspěvekZaslal: čt červenec 23, 2009 9:33 pm    Předmět: Jak vytáhnout data z A50. Odpovědět s citátem

Prosím o radu jak dostanu data(SMS, telefonní seznam) z A50-ky?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
palucko
I <3 emo
I <3 emo

Založen: 30. 05. 2007
Příspěvky: 2100
Bydliště: Pezinok (SK)

15737.46 SMM

Příspěvky na SM: 1016,-
PříspěvekZaslal: čt červenec 23, 2009 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kopirovaním na SIM kartu žeby ? Rolling Eyes Wink
_________________
Už mám len môj prvý siemens MC60 , všetky ostatné padli za obeť na 8. Sraze Siemensmanie , teraz robia radosť niekomu inému Smile Nokia E51 - nabíjanie cez miniUSB
Si tu nový ? nevieš si rady ? skus TU
Náhradne diely nielen na SIEMENS
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
simp
moderátor
moderátor

Založen: 23. 07. 2005
Příspěvky: 1244
Telefon: S65
11968.90 SMM
PříspěvekZaslal: pá červenec 24, 2009 7:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud máš kabel, zkus program SiMoCo (Siemens Mobile Control - najdeš zde na SM). Myslím, že s A50 by měl chodit, i když v Readme se o něm autor nezmiňuje...
_________________
M50 unlock java † CX70 FW56 Elfpack 2.3 † S65 FW58 Elfpack 2.3
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ko0082
začátečník
začátečník

Založen: 31. 03. 2008
Příspěvky: 71

631.56 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PříspěvekZaslal: pá červenec 24, 2009 3:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě by to také zajímalo, podle mě to jednoduše nejde. Tak jsem zvědavý!
Nativní A50, A55, A57, A70 atp. jsou v tomto smyslu neprůstřelné, zdá se.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
simp
moderátor
moderátor

Založen: 23. 07. 2005
Příspěvky: 1244
Telefon: S65
11968.90 SMM
PříspěvekZaslal: pá červenec 24, 2009 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aha, tak to máš asi pravdu. Já jsem to soudil podle M50, u které vím, že to jde (v readme se o ni autor též nezmiňuje), protože mi připadá celkem podobná.
Ale je fakt, že A55 a A57 se musí předělat na C55, jinak nekomunikují. A70 je rovněž nedobytná a s A50 to tedy bude asi obdobné Embarassed

_________________
M50 unlock java † CX70 FW56 Elfpack 2.3 † S65 FW58 Elfpack 2.3
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Siemens Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group