View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Miroslav Chodovský (člen klubu SM) pisatel

695.90 SMM
|
Posted: Sun Nov 01, 2009 11:03 am Post subject: CF75+Master patch+patche? |
|
|
Zdravím všechny.Po dlouhé době jsem se rozhodl kouknout co je nového v oblasti patchování tohoto mimořádného výtvoru.Mám FW 22.Stáhl jsem si master-patch-invisible-v3RC2-BASE (MP v.5 co je na SM absolutně nefunguje,nevytvoří configs.txt a při restartu tlačítkem ,,vzdálená synchronizace" mobil píp a chcíp!!!),potřebné API nejnovější knihovny a Master Midlet.Vše se načetlo,vytvořil se configs.txt ve složce Misc/Patches/ptc.Je zajímavé,že patch datum dole ve formátu den,měsíc funguje,ale třeba Black list-v.3 nefunguje vůbec ať v Midletu nastavím jakoukoli konfiguraci (DROP,BUSY a QUIET),mobil stále vyzvání i když je voláno z utajeného čísla.Dále jsem nepochopil patch Extra Info on the Main Screen-Lite a Kalendář na hlavním displeji.Hodnoty na displeji jsou,ale jsou okolo nich nějaké divné útržky obrázků,které ruší tapetu. Přiložené soubory obrázků jsou ve formátu GPF,které CF75 vlastně vůbec nepodporuje!!! Tak nevím co si o tom mám myslet.Velké digitální hodiny na hlavním displeji fungují normálně.Máte prosím někdo tento mobil a fungují vám všechny patche pod MP? Děkujji _________________ CF 75 FW 22+patches,CX 75 FW 25 EP 2.3+MP14+ elves+patches,S75 FW 47 EP 2.3+MP14+elves +patches |
|
Back to top |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 5114 Location: Žďár nad Sázavou Phone: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
Posted: Sun Nov 01, 2009 12:41 pm Post subject: |
|
|
Mno nejnovější MP je v14, takže bych zkusil ten... Problém s obrázky bude pravděpodobně tím, že jsou posunutá čísla apod. _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|