clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Siemens SX1: zásek a nenaběhne
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Siemens SX1: zásek a nenaběhne
Jdi na stránku 1, 2  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Siemens SX1
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
rattle-snake
všeználek
všeználek

Založen: 01. 04. 2008
Příspěvky: 613
Bydliště: Varnsdorf

15518.64 SMM

Příspěvky na SM: 460,-
PříspěvekZaslal: út duben 13, 2010 8:04 am    Předmět: Siemens SX1: zásek a nenaběhne Odpovědět s citátem

Tak jsem zformátoval trojhmatem SX1, ten se provedl a ejhle, po znovunaběhnutí se telefon zasekne a už nenaběhne, objeví se logo Siemens mobile, obrázek s modrým okem a při té animaci s tou pláství, jak tam jsou ty čtyři ikonky, se zasekne, jen pípá při stisknutí tlačítka a nereaguje ani na vypínací tlačítko.... Think Tak tohle bych opravdu nečekal, že i tohle může být problém. Existuje nějaké řešení, popř. dokáže někdo lépe popsat, co se asi stalo? Tak tedy prosím, všichni znalci SX1 sem, protože bych byl moc nerad, kdyby nefungoval, je to skvělý telefon, ale to vy jistě víte. Byť má občas svoje nálady.
_________________
Siemens mobile stále s námi!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
bojler
věrný diskusník
věrný diskusník

Založen: 10. 12. 2004
Příspěvky: 486

300016.12 SMM

Příspěvky na SM: 110,-
PříspěvekZaslal: út duben 13, 2010 10:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No SX1 sem neměl, ale zkusil bych přehrát FFS, případně to přepálit.
_________________
2002 C35i -> 2003 C55v24 -> 2004 S55v20 -> 2005 S65v58 -> 2006 EL71v38 -> 2007 EL71v45 + S65v58 -> 2008 EL71v45 + S65v58 -> 2009 EL71v45 -> 2010 EL71v45 patches revival -> 2013 dualSIM a konec Siemensu
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
rattle-snake
všeználek
všeználek

Založen: 01. 04. 2008
Příspěvky: 613
Bydliště: Varnsdorf

15518.64 SMM

Příspěvky na SM: 460,-
PříspěvekZaslal: út duben 13, 2010 12:54 pm    Předmět: Re: Siemens SX1: zásek a nenaběhne Odpovědět s citátem

Díky za příspěvek. Stejně by mě zajímalo, proč se tak chová, trojhmat má přece zformátovat do původního stavu, ale ne vymazat, prostě za prvotní animaci už telefon nenaběhne, jak je výše popsáno. Ale do SWUP módu najede, při nejhorším asi přehrát firmware. Ale nešel by obnovit nějak bez nutnosti použití PC? Think
_________________
Siemens mobile stále s námi!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
rattle-snake
všeználek
všeználek

Založen: 01. 04. 2008
Příspěvky: 613
Bydliště: Varnsdorf

15518.64 SMM

Příspěvky na SM: 460,-
PříspěvekZaslal: út duben 20, 2010 2:08 pm    Předmět: Re: Siemens SX1 - zásek a nenaběhne Odpovědět s citátem

Opravdu se nenašel někdo, kdo by byl ještě schopný mé SX1 pomoci? Crying or Very sad Laughing
_________________
Siemens mobile stále s námi!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
NoviS
řád zlaté antény
řád zlaté antény

Založen: 01. 08. 2008
Příspěvky: 861
Bydliště: Praha
Telefon: Siemens
201859.56 SMM

Příspěvky na SM: 115,-
PříspěvekZaslal: út duben 20, 2010 2:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkoušel jsi přehrát ten fw?
_________________
A52 -> M65† -> SXG75† -> SK65 -> S75 -> SX1 -> SK65 + S75 ->SL45i, SK65, S65, S75, SXG75...
Siemens - Designed For Life!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
rattle-snake
všeználek
všeználek

Založen: 01. 04. 2008
Příspěvky: 613
Bydliště: Varnsdorf

15518.64 SMM

Příspěvky na SM: 460,-
PříspěvekZaslal: út duben 20, 2010 2:15 pm    Předmět: Re: Siemens SX1 - zásek a nenaběhne Odpovědět s citátem

Ne, to jsem ještě nedělal, nemám zatím k dispozici servisní kabel. Jiná možnost v tuto chvíli asi nebude, co Mr. Green U SX1 jsem v podstatě ještě nikdy nic takového nedělal, asi to bude jiné než třeba u C35 Mr. Green Ale jak to tak vypadá, tak jiné možnosti asi nebudou. Nicméně v životě by mě nenapadlo, že po aplikaci trojhmatu celý telefon takto přestane fungovat Think
_________________
Siemens mobile stále s námi!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
palucko
I <3 emo
I <3 emo

Založen: 30. 05. 2007
Příspěvky: 2100
Bydliště: Pezinok (SK)

15737.46 SMM

Příspěvky na SM: 1016,-
PříspěvekZaslal: út duben 20, 2010 9:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

skus pri zapinani držat zeleny telefonik , ftedy by sa mal mobil dostat do SWUP modu a ked ten pojde prehrat FW nieje problem ked mas DCA-540!!! datovy kabel !!! , servisnym DCA-510 to nepojde

naštuduj si viac o tom mobile , nieje ako ine siemensy kedze je to symbian !!!

_________________
Už mám len môj prvý siemens MC60 , všetky ostatné padli za obeť na 8. Sraze Siemensmanie , teraz robia radosť niekomu inému Smile Nokia E51 - nabíjanie cez miniUSB
Si tu nový ? nevieš si rady ? skus TU
Náhradne diely nielen na SIEMENS
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
GgDag
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 03. 07. 2004
Příspěvky: 3548
Bydliště: Taliansko Mobil:HTC One

10073.84 SMM
PříspěvekZaslal: so květen 01, 2010 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

palucko si isty ? Nie je to nahodou stred joystiku? Think
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
rattle-snake
všeználek
všeználek

Založen: 01. 04. 2008
Příspěvky: 613
Bydliště: Varnsdorf

15518.64 SMM

Příspěvky na SM: 460,-
PříspěvekZaslal: st srpen 04, 2010 4:58 pm    Předmět: Re: Siemens SX1 - zásek a nenaběhne Odpovědět s citátem

Tak se Siemens po dvou měsících vrátil ze servisu a chová se úplně stejně. Servis neudělal vůbec nic, prý si neví rady. Přitom si myslím, že je to naprostá banalita, přehrát software, udělal bych si to i sám, jen kdybych měl kabel. To jsou dneska technici Shocked
_________________
Siemens mobile stále s námi!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
betacheer
začátečník
začátečník

Založen: 06. 03. 2010
Příspěvky: 58
Bydliště: Slovensko

10.40 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 04, 2010 5:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vyskúšaj trojhmat ešte raz a zapni ho bez simky a pamäťovej karty+ vytiahni asi na minutu baterku potom....

Možno, ale fakt iba možno to pomôže Very Happy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Master1
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 09. 11. 2004
Příspěvky: 399
Bydliště: Morava :)

230.74 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 04, 2010 5:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

btw nedaval si tam nejaky patche?? tohle se me na moji SX1 taky stalo ze sem tam mel nejakej patch a pak kdyz sem naformatoval tlf tak uz nenabehl a pomohl akorat novej fw...
_________________
Siemens A50->Siemens A55->CX65-Fw 50 a nějakej tuning-> SX1 music edition + S75 + Spoustu dalších Siemensů Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
rattle-snake
všeználek
všeználek

Založen: 01. 04. 2008
Příspěvky: 613
Bydliště: Varnsdorf

15518.64 SMM

Příspěvky na SM: 460,-
PříspěvekZaslal: st srpen 04, 2010 5:56 pm    Předmět: Re: Siemens SX1: zásek a nenaběhne Odpovědět s citátem

No domnívám se, že tam patch byl, protože nezobrazoval některé hlášky (handsfree, zamknutá klávesnice, nabíjím baterii atd.) Tak jsem ho chtěl zformátovat právě trojhmatem, a od té doby se chová takhle - zásek na té úvodní animaci a dál nic. Říkal jsem si, že nový FW by to právě vyřešil, ale nemám kabel, myslel jsem, že pro servid to nebude problém, a ono prd. Do swup módu najede normálně....
_________________
Siemens mobile stále s námi!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Master1
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 09. 11. 2004
Příspěvky: 399
Bydliště: Morava :)

230.74 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 04, 2010 10:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

v tom pripade je to urcite smazanej nejakej soubor potrebnej pro patch.. ale netusim ktery bo sem na svou SX1 nesahl cely rok (myslim ze ji brzo pujdu rozchodit...)... prehrani FW ti problem urcite vyresi a jak uz psali tak potrebujes DCA-540, ne 510! treba najdes nekoho v okoli kdo ma jeste kabel, pripadne aukro, bazar nebo drazsi moznost - koupit fungl novej... Think
_________________
Siemens A50->Siemens A55->CX65-Fw 50 a nějakej tuning-> SX1 music edition + S75 + Spoustu dalších Siemensů Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
palucko
I <3 emo
I <3 emo

Založen: 30. 05. 2007
Příspěvky: 2100
Bydliště: Pezinok (SK)

15737.46 SMM

Příspěvky na SM: 1016,-
PříspěvekZaslal: st srpen 04, 2010 10:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DCA-540 pozostava z 4žiloveho kabla , koncovky USB , koncovky siemens a dva odpory , spolu dokopy asi 30kč a trocha času , vačšinu najdeš doma ak nie všetko Liar
_________________
Už mám len môj prvý siemens MC60 , všetky ostatné padli za obeť na 8. Sraze Siemensmanie , teraz robia radosť niekomu inému Smile Nokia E51 - nabíjanie cez miniUSB
Si tu nový ? nevieš si rady ? skus TU
Náhradne diely nielen na SIEMENS
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Master1
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 09. 11. 2004
Příspěvky: 399
Bydliště: Morava :)

230.74 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 04, 2010 11:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

.. a hlavne pajku Wink neni to tezky se snou naucit, ale ne kazdej stim umi..
_________________
Siemens A50->Siemens A55->CX65-Fw 50 a nějakej tuning-> SX1 music edition + S75 + Spoustu dalších Siemensů Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Siemens SX1 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group