clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Patchovanie x65
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Patchovanie x65
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 14, 15, 16  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Patche -> Články
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Anonymní





851.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne březen 27, 2005 8:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak premyslim kde vubec je to cidlo na teplotu ? asi nekde hluboko uvnitr.. venku je 7C a me to ukazovalo celou dobu 16.
Návrat nahoru
vbvbvb
táta fóra
táta fóra

Založen: 04. 12. 2004
Příspěvky: 1199

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne březen 27, 2005 8:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
tak premyslim kde vubec je to cidlo na teplotu ? asi nekde hluboko uvnitr.. venku je 7C a me to ukazovalo celou dobu 16.
to je teplota baterky wink
_________________
Nokia 6610i => Siemens CX65- EL71 od orange
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
oookoook
veterán
veterán

Založen: 27. 09. 2004
Příspěvky: 1813
Bydliště: Brno

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne březen 27, 2005 10:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

refi napsal:
ne uz ne.. moje chyba sem tam spatne tuknul... diky moc za rady Pray sice mam ted teplotu skoro uprostred displaye ale s tim se asi uz neda nic delat co ?

Musis menit hodnoty xx a yy, abys s tim posouval po displeji. Samozrejme pak musis odmazat ten strednik i u Battery.

_________________
Oook Oook!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
kesu
čestný člen
čestný člen

Založen: 24. 10. 2004
Příspěvky: 2669
Bydliště: Cheb,Praha

14913.56 SMM
PříspěvekZaslal: ne březen 27, 2005 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

refi napsal:
ne uz ne.. moje chyba sem tam spatne tuknul... diky moc za rady Pray sice mam ted teplotu skoro uprostred displaye ale s tim se asi uz neda nic delat co ?


No pokud chceš mít tu teplutu úplně nahoře,hned pod barerkoua a signálem za xx nic nenastavuj, ale pokud jinde musiš si s tim trochu pohrát

_________________
http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa


SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
refi
začátečník
začátečník

Založen: 18. 10. 2004
Příspěvky: 79

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne březen 27, 2005 12:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo jasny to prubnu... jinak ze je to teplota baterky sem zjitil pri volani Smile no ale skoda... kdyby to fungovalo jako teplomer... to by byla pecička Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
refi
začátečník
začátečník

Založen: 18. 10. 2004
Příspěvky: 79

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne březen 27, 2005 1:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jinak to dosazeni xx mi dalo tu samou pozici v jaky to mam ted.. mam to pod baterkou ale nekde ve ctvrtce obrazovky... a chtel bych to dat ke kraji.. a vubec nevim co tam mam za to xx dosazovat.. ja tem cislum nerozumim... nemam predsdtavu jak udelat nakou souradnici kde to ma bejt..
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kesu
čestný člen
čestný člen

Založen: 24. 10. 2004
Příspěvky: 2669
Bydliště: Cheb,Praha

14913.56 SMM
PříspěvekZaslal: ne březen 27, 2005 1:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vbvbvb napsal:
Anonymous napsal:
tak premyslim kde vubec je to cidlo na teplotu ? asi nekde hluboko uvnitr.. venku je 7C a me to ukazovalo celou dobu 16.
to je teplota baterky wink


Docela by mě zajímalo kde přesně je to čidlo

_________________
http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa


SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
oookoook
veterán
veterán

Založen: 27. 09. 2004
Příspěvky: 1813
Bydliště: Brno

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne březen 27, 2005 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kesu napsal:
vbvbvb napsal:
Anonymous napsal:
tak premyslim kde vubec je to cidlo na teplotu ? asi nekde hluboko uvnitr.. venku je 7C a me to ukazovalo celou dobu 16.
to je teplota baterky wink


Docela by mě zajímalo kde přesně je to čidlo

Podivej tady: http://forum.www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=608&postdays=0&postorder=asc&start=15

_________________
Oook Oook!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
d.a.n.n.y.
kolemjdoucí

Založen: 23. 05. 2005
Příspěvky: 4
Bydliště: Chomutov

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st červenec 27, 2005 6:43 pm    Předmět: jak zjistím "adress" a "legth" ??? Odpovědět s citátem

Jak zjistím u jednotlivých patchú adress a legth ??? prosim poradte. DIKY
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lacibogi
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5171
Bydliště: LV<->BA

784.96 SMM
PříspěvekZaslal: čt červenec 28, 2005 12:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

V grafickych zistis pomocou VkpResolver-u.
_________________
C(ME)75
Lasky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
v.gargulak
kolemjdoucí

Založen: 14. 10. 2004
Příspěvky: 8

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červenec 28, 2005 12:13 pm    Předmět: Open Disc forever - problém s V_Klay Odpovědět s citátem

Ahoj.
Mohli by jste mi prosim trochu pomoct. Chci si do mojeho S65 fw50 nahrat OpenDisc forever. Vsechno mi ve V_Klay funguje az do chvile kdy se zacne nahravat do founu. Pokazde mi to vyhodi (pri Cteni bloku z pameti): "Chyba pri nacitani dat - nacitam znovu" a nevypada to ze by se to chtelo nekam dal dostat, obcas se to po chvili i samo ukonci s hlaskou: "An unknown errror occured while accessing COM1. Loader not ready!". Zkousel jsem ruzne rychlosti komunikace a vypada to ze to tim nebude.

Nevite prosim co by se s tim dalo delat?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kenas
věrný diskusník
věrný diskusník

Založen: 01. 11. 2004
Příspěvky: 464
Bydliště: Siemensmania, Brno

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červenec 28, 2005 12:20 pm    Předmět: Re: Open Disc forever - problém s V_Klay Odpovědět s citátem

v.gargulak napsal:
Ahoj.
Mohli by jste mi prosim trochu pomoct. Chci si do mojeho S65 fw50 nahrat OpenDisc forever. Vsechno mi ve V_Klay funguje az do chvile kdy se zacne nahravat do founu. Pokazde mi to vyhodi (pri Cteni bloku z pameti): "Chyba pri nacitani dat - nacitam znovu" a nevypada to ze by se to chtelo nekam dal dostat, obcas se to po chvili i samo ukonci s hlaskou: "An unknown errror occured while accessing COM1. Loader not ready!". Zkousel jsem ruzne rychlosti komunikace a vypada to ze to tim nebude.

Nevite prosim co by se s tim dalo delat?


Uplne to stejny me to delalo u patche na tech font. Ja to vyresil tak, ze jsem si udelal zalohu FF, kterou jsem pak ve V_klay otevrel a do ni aplikoval ten patch. A pak ten FF s tim patchem zase nahral do phonu. Trochu delsi, ale pomohlo to Laughing

_________________
Warning: Parse error in /home/www/signature.php on line 144
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
beardie
táta fóra
táta fóra

Založen: 19. 01. 2005
Příspěvky: 1106

7865.50 SMM
PříspěvekZaslal: čt červenec 28, 2005 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

skus prestavit com1 na com2, niekedy com1 blbne
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vavronik
kolemjdoucí

Založen: 01. 07. 2005
Příspěvky: 13
Bydliště: ŠPK

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt srpen 11, 2005 3:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlásí mi to "Pokoušíte se číst z adresy, která leží mimo zvolený Flash soubor" , ?? Co mám dělat Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
v.gargulak
kolemjdoucí

Založen: 14. 10. 2004
Příspěvky: 8

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2005 7:55 am    Předmět: Re: Open Disc forever - problém s V_Klay Odpovědět s citátem

.::kenas::. napsal:
v.gargulak napsal:
Ahoj.
Mohli by jste mi prosim trochu pomoct. Chci si do mojeho S65 fw50 nahrat OpenDisc forever. Vsechno mi ve V_Klay funguje az do chvile kdy se zacne nahravat do founu. Pokazde mi to vyhodi (pri Cteni bloku z pameti): "Chyba pri nacitani dat - nacitam znovu" a nevypada to ze by se to chtelo nekam dal dostat, obcas se to po chvili i samo ukonci s hlaskou: "An unknown errror occured while accessing COM1. Loader not ready!". Zkousel jsem ruzne rychlosti komunikace a vypada to ze to tim nebude.

Nevite prosim co by se s tim dalo delat?


Uplne to stejny me to delalo u patche na tech font. Ja to vyresil tak, ze jsem si udelal zalohu FF, kterou jsem pak ve V_klay otevrel a do ni aplikoval ten patch. A pak ten FF s tim patchem zase nahral do phonu. Trochu delsi, ale pomohlo to Laughing


Díky, zkusím.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Patche -> Články Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 14, 15, 16  Další
Strana 15 z 16

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Nemůžeš připojovat soubory k příspěvkům
Nemůžeš stahovat ani prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group