clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - problémy s nabíjením u C55
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

problémy s nabíjením u C55

 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cavalliec
kolemjdoucí

Založen: 20. 07. 2010
Příspěvky: 15
Telefon: S45
206.50 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 02, 2010 4:18 pm    Předmět: problémy s nabíjením u C55 Odpovědět s citátem

Zdravím vás. Koupil jsem C55, je v pořádku. Používám ho už přes dva týdny jen má vadu, která mě dost mrzí - nenabíjí se, když je vypnutý. Jinak se ale nabíjí normálně když běží a je připojený na nabíječku :-k
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cavalliec
kolemjdoucí

Založen: 20. 07. 2010
Příspěvky: 15
Telefon: S45
206.50 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 03, 2010 8:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Opravdu tady nikdo neví? :( Ještě jsem si vzpomněl že ten, od koho jsem ho koupil říkal, že je nějak vylepšený oproti tomu normálnímu - větší pamět. S tím to asi nesouvisí že. S žádnou jinou siemens nabíječkou to nefunguje. Ta od toho siemense C55 ale s jiným funguje. Takže to bude v telefonu. #-o
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mario_liptov
administrátor
administrátor

Založen: 06. 09. 2004
Příspěvky: 2278

266181.87 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 03, 2010 8:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vyskusaj nahrat nanovo SW, FFS, MAP subory. Myslim ze po nahrati MAP suborov by ti to mohlo pomoct. Len myslim ze ich budes mat problem nahrat. Ak, tak skus pohladat niekde navod.
_________________
S6->N5110->N6110->S55->SE630->C65->CX65->C75->CX75->SX1->S65->ST55->SL65->S75->SL75->EF81->S68->EL71Black->EL71Silver->SXG75->C902->HTC Desire->SAMSUNG GALAXY SIII...?

Tak tam sem taky (Ne)byl...
Keď môžem, pomôžem.
Zeptejte se mne na co chcete, ja Vam na co chci odpovim. Donutil
SMwmmania.cz
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
stano.mania
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 09. 11. 2004
Příspěvky: 2128
Bydliště: okolie Senca (SK)

14311.82 SMM

Příspěvky na SM: 160,-
PříspěvekZaslal: st listopad 03, 2010 9:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na jednej EL71 som mal podobný problém, ale bolo to len s neoriginálnou batériou. Ale mario_liptov mi tam potom dal veci, o ktorých píše a potom to bolo OK aj s neoriginálnou batériou Angel
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cavalliec
kolemjdoucí

Založen: 20. 07. 2010
Příspěvky: 15
Telefon: S45
206.50 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 03, 2010 10:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za odpovědi :D No originální je baterie i nabíječka. Určitě to bude telefonem. Nejlepší asi opravdu bude zkusit přehrát ten SW jak píšete. Temu rozumim, ale těm ostatním pojmům ne. Snad to zvládnu. To musí být kabel že. Jak jsem psal - je tam nějaká vetší pamět tak možná, když to vrátim do původního stavu to bude fungovat \:D/
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
stano.mania
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 09. 11. 2004
Příspěvky: 2128
Bydliště: okolie Senca (SK)

14311.82 SMM

Příspěvky na SM: 160,-
PříspěvekZaslal: st listopad 03, 2010 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cavalliec napsal:
... Ještě jsem si vzpomněl že ten, od koho jsem ho koupil říkal, že je nějak vylepšený oproti tomu normálnímu - větší pamět. S tím to asi nesouvisí že. S žádnou jinou siemens nabíječkou to nefunguje. Ta od toho siemense C55 ale s jiným funguje. Takže to bude v telefonu. d'oh!

Môže to súvisieť, ak sú vylepšenia - patche - tak niektoré môžu zanechať aj vedľajšie účinky.
Najlepšie bude urobiť to, čo radí mario_liptov Hand
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cavalliec
kolemjdoucí

Založen: 20. 07. 2010
Příspěvky: 15
Telefon: S45
206.50 SMM
PříspěvekZaslal: čt listopad 04, 2010 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem to hledal na internetu a je to pravda :shock: Pokud se ten telefon takhle vylepší, má to vedlejší účinky přesně jak píšete! Vy jste opravdu Siemensmaniaci ! A tohle vylepšení (patch jak říkáte vy) přesně způsobuje to, že se ten telefon nenabíjí ve vypnutým stavu a já mám pamět 888 kB. Teď už jen to přehrát - potřebuju dca510 že jo ?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
stano.mania
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 09. 11. 2004
Příspěvky: 2128
Bydliště: okolie Senca (SK)

14311.82 SMM

Příspěvky na SM: 160,-
PříspěvekZaslal: čt listopad 04, 2010 1:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Áno s káblom DCA-510 alebo aj DCA-500 (so sériovým portom na strane PC) by to malo ísť. Alebo si kábel od niekoho požičať. Ako vidím, tak orig. siemens kábel DCA-510 s možnosťou vypínania sa dá zohnať aj od členov SM Angel
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cavalliec
kolemjdoucí

Založen: 20. 07. 2010
Příspěvky: 15
Telefon: S45
206.50 SMM
PříspěvekZaslal: čt listopad 04, 2010 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky. Za chvilku půjdu z DCA510 na to. Je mi ale skoro 50 tak se s tím moc nekamarádím, ale chytají mě ty telefony, tak to chci zkusit. Co všechno budu podřebovat? FF, tu jsem už sehnal. Joker? vklay? Četl jsem něco, nějak si to musim dát dohromady co je vlstně k čemu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
stano.mania
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 09. 11. 2004
Příspěvky: 2128
Bydliště: okolie Senca (SK)

14311.82 SMM

Příspěvky na SM: 160,-
PříspěvekZaslal: čt listopad 04, 2010 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Doporučujem osvedčený postup (je názorný, všetko jasne vysvetlené a do niekoľkých minút, resp. do pol hodiny s rozmýšľaním, máš C55 v poriadku), je tam aj varianta pre C55 (predpokladám, že máš aj CZ verziu Joker341CZ):
Odblokování a oživení telefonu pomocí programu Joker Arrow http://www.siemensmania.cz/content.php?id=746&p=1

Ak by aj potom boli nejaké problémy (hádam nebudú), tak doplniť veci ako píše mario_liptov Angel
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cavalliec
kolemjdoucí

Založen: 20. 07. 2010
Příspěvky: 15
Telefon: S45
206.50 SMM
PříspěvekZaslal: pá listopad 05, 2010 1:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak Vám musim moc poděkovat, podařilo se a C55 se chová úpnlně stejně jako předtím, ale NABÍJÍ SE VE VYPNUTÉM STAVU! Tak to asi bylo tím softwarem. Díky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
stano.mania
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 09. 11. 2004
Příspěvky: 2128
Bydliště: okolie Senca (SK)

14311.82 SMM

Příspěvky na SM: 160,-
PříspěvekZaslal: pá listopad 05, 2010 1:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Áno, vysvetlenie si nám dal aj Ty. C55 bola upravovaná, bolo zrejme viac patchov za účelom získania pamäti, ale nie všetko chodilo, ako má.
Nahratie FF prepíše súčasnú verziu (často nestačí len fw), a ak nepomôže ani to, tak aj iné časti (ako písal mario_liptov).
Takže nech mobil slúži Applause
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group