clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - HELP Siemens S75 doesn't work after update
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

HELP Siemens S75 doesn't work after update

 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Třída S
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jubi
kolemjdoucí

Založen: 17. 12. 2010
Příspěvky: 2

18.32 SMM
PříspěvekZaslal: so prosinec 18, 2010 1:24 am    Předmět: HELP Siemens S75 doesn't work after update Odpovědět s citátem

Hello

I was updating the firmware of my Siemens S75. At the procces my laptop fall out.


And at the moment my Siemens doesn't work anymore.

Can someone helpe me???
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
palucko
I <3 emo
I <3 emo

Založen: 30. 05. 2007
Příspěvky: 2100
Bydliště: Pezinok (SK)

15737.46 SMM

Příspěvky na SM: 1016,-
PříspěvekZaslal: so prosinec 18, 2010 1:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hi , you can try it by software WinSwup
here is link for you http://www.siemensmania.cz/dnld.php?id=23409
run program

tick 2skips that are there , and config your port at the setings
if it all corect connect you charged phone (if it possible) , press start and half second later press red button on your phone




you must use an DCA-510 service cable

_________________
Už mám len môj prvý siemens MC60 , všetky ostatné padli za obeť na 8. Sraze Siemensmanie , teraz robia radosť niekomu inému Smile Nokia E51 - nabíjanie cez miniUSB
Si tu nový ? nevieš si rady ? skus TU
Náhradne diely nielen na SIEMENS
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Jubi
kolemjdoucí

Založen: 17. 12. 2010
Příspěvky: 2

18.32 SMM
PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2010 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

How do i know which port i have to config?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
TUFF Stough
kolemjdoucí

Založen: 13. 02. 2007
Příspěvky: 27

43.28 SMM
PříspěvekZaslal: út prosinec 21, 2010 8:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Have a look on your Device Manager, which port is your cable connected.
_________________
From Indonesia with Love. Viva Siemensmania!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Třída S Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group