clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - mazání adresáře, který má v názvu nesp..... VYŘEŠENO
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

mazání adresáře, který má v názvu nesp..... VYŘEŠENO

 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
zabkacarevna
začátečník
začátečník

Založen: 16. 06. 2006
Příspěvky: 35

235.12 SMM
PříspěvekZaslal: ne březen 13, 2011 9:02 am    Předmět: mazání adresáře, který má v názvu nesp..... VYŘEŠENO Odpovědět s citátem

Dobrý den, zdravím po letech oprasil jsem svuj CX70, dal jsem kartu o2 a v doměni, že si jej vylepsim, jsem si nahrál si aplikaci pocasi. Velká chyba teď se jí nemůžu zbavit (lépe řečeno mám tam jen adresář se zkomoleným nazvem pocasi). Nejde vymazat, presunout a to ani, V plugin VSOF pro Total Commander a ni v SieFm, má to atriibut jen pro cteni a nedá se změnit. Dá se to nejak dát pryc bez reformatu? Díky za nápady Zabka

Naposledy upravil zabkacarevna dne ne březen 20, 2011 7:25 am, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
caco
badatel
badatel

Založen: 28. 02. 2005
Příspěvky: 132

457.26 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PříspěvekZaslal: ne březen 13, 2011 3:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Veď v TC aj v SieFM je možné zmeniť atribúty a následne vymazať adresár. Musíš ale nastaviť atribúty aj v podadresároch(súboroch).
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
stano.mania
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 09. 11. 2004
Příspěvky: 2128
Bydliště: okolie Senca (SK)

14311.82 SMM

Příspěvky na SM: 160,-
PříspěvekZaslal: ne březen 13, 2011 6:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Treba vymazať najskôr všetko v štruktúre pod zložkou, nespráva sa to ako vo WIndows, že ak dám zmazať adresár, zmaže všetko pod tým, tiež pozrieť, či sú práva na mazanie aj malých súboroch (napr. cez Simoco) Hand
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
zabkacarevna
začátečník
začátečník

Založen: 16. 06. 2006
Příspěvky: 35

235.12 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 16, 2011 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za návrhy řešení, problém je v tom, že ani SiMoCo, SieFM ani plugin pro TCM nejsou schopny změnit u toho adresáře atributy, ať to měním na cokoliv vždy tam po te změně naskočí, že soubor je pouze pro čtení, adresář nejde v ničem otevřít, a tak nevim jestli v nem ještě něco je, v pluginu pro TCM a SiMoCo je adresář zobrazován jako PoÄ asA-, v systému souborů v mobilu a SieFM je zobrazován jako PoÄ asÃ-, prostě to vypadá joko kdyby ten soubor nemohl mobil ani počítač vůbec prečíst a díky tomu s ním cokoliv dělat. Zkusil jsem taky hledat ty práva na mazání malých souborů, ale v nasteveni SiMoCo jsem nic nenasel, kde to mám hledat? Díky za odpověď a další nápady (kromě reformátu)
Zabka
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
caco
badatel
badatel

Založen: 28. 02. 2005
Příspěvky: 132

457.26 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A urobil si to tak, ako je to na obrázku?

Vyskúšaj to takto.
Je to TCM.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
zabkacarevna
začátečník
začátečník

Založen: 16. 06. 2006
Příspěvky: 35

235.12 SMM
PříspěvekZaslal: so březen 19, 2011 1:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za obrázek, to jsem predtim nezkousel, kdyz jsem dal zobrazit atributy u te slozky, měl jsem odškrnuté to včetně podadresáře, a u těch zbývající zelené čtverečky, udělal jsem to podle obrázku, ale atrubuty se nemění. Nevím co stím, zkouším jít hlouběj do telefonu,aplikoval jsem Masterpatch v14 a ElfPack 2.3 a snad tam bude nějaký zajímavý manažerový elfík. Díky za nápady.

EDIT: takze mc elfem smazáno, v adresáře byly ještě tři soubory, ale vni čem mc elf se mi jej nepodařilo vymazat

Zabka
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group