clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - SX1 - žádná reakce
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

SX1 - žádná reakce
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Siemens SX1
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
rattle-snake
všeználek
všeználek

Založen: 01. 04. 2008
Příspěvky: 613
Bydliště: Varnsdorf

15518.64 SMM

Příspěvky na SM: 460,-
PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2011 9:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky Very Happy Došel jsem k tomu, že to bude určitě HW, baterie je v pořádku a telefon na nic nereaguje - trojhmat, zapnutí, pokud o SWUP mód. Mám ještě jeden poznatek - ten displej mění barvu, i když se zmáčkne to funkční tlačítko nad červeným (zapínacím). Nemůže být na vině eventuálně MMI deska? Nebo nějaký spoj mezi displejem a deskou? Ale je jasné, že pokud se ta SX1 nerozdělá, tak se nic nevyřeší Think Nechce se mi jí kuchat, když je úplně nová, možná jí někomu pošlu, kdo by se to pokusil vyřešit... Podle času... Tam je potřeba nějaký torx, že?
_________________
Siemens mobile stále s námi!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
NoviS
řád zlaté antény
řád zlaté antény

Založen: 01. 08. 2008
Příspěvky: 861
Bydliště: Praha
Telefon: Siemens
196860.56 SMM

Příspěvky na SM: 115,-
PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2011 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rattle-snake napsal:
..., možná jí někomu pošlu, kdo by se to pokusil vyřešit...

Dobře, pošli ji nějakému šamanovi, který ji opraví jen tím, že ji vezme do ruky Mr. Green . Nebo pomodlit by se taky moh, ale svěcená voda by asi SX1 moc nepomohla Mr.Red .

Teď tedy vážně,
rattle-snake napsal:
... Tam je potřeba nějaký torx, že?

Pořiď si Torx T5 a podle skvělého návodu tady na SM SX1 rozeber. A tohle
NoviS napsal:
... Pokud se ale s tou druhou SX dostaneš do swup módu, tak by případně kombinace MMI z této + deska z nové mohla fungovat....
by měla být funkční kombinace. Neměl bys potom ani muset žádnou SX1 někam posílat.
_________________
A52 -> M65† -> SXG75† -> SK65 -> S75 -> SX1 -> SK65 + S75 -> S4, SL45i, SK65, S65, S75, EL71...
Se Siemensem on the go, dokud to jen infrastruktura operátorů dovolí!
->MOJE SBÍRKA<-
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
OUTDOOR
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 13. 10. 2006
Příspěvky: 342
Bydliště: Jaroměřice

2620.88 SMM

Příspěvky na SM: 100,-
PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2011 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S tím tlačítkem nad červeným nemůžu odzkoušet, já ji mám už funkční. Právě ten procesor je na MMI desce, zkus ty kombinace, jak ti radí NoviS a jestli nesložíš funkční telefon, tak pak už jen horkovzduch Wink Zkoušel jsi ji zapínat se zatíženou spodní částí?
_________________
C10, C25, C30, A35, 2xC35, M35, S35, 2xA36, A40, C45, ME45, S45, 2xA50, SL45i, MT50, M50, S45i, S55, C55, A55, A60, C60, C62, 4xM55, MC60, SL55, A57, A65, C65, 2xCF62, CX65, M65, CXT70, CXV70, S65, SK65, ST60, 2xSX1, A70, C72, A75, AX72, 2xAX75, C75, CX75, 2xM75, ME75, 2xS75 (black&white), SL75, 2xSXG75 (black&white), A31, 2xC81, E71, EF81, 2xEL71, S68, S88, Nokia 5500 Sport, Nokia E90 Communicator, Nokia N70 ME


Naposledy upravil OUTDOOR dne pá březen 25, 2011 2:25 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
rattle-snake
všeználek
všeználek

Založen: 01. 04. 2008
Příspěvky: 613
Bydliště: Varnsdorf

15518.64 SMM

Příspěvky na SM: 460,-
PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2011 2:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ač nerad, tak milou SX1 rozdělám. Koupil jsem si zbrusu nový torx šroubovák, přesně podle návodu Very Happy Je udělaný dobře, tak snad to s jeho pomocí zvládnu. Buď zítra nebo ještě dneska večer zkusím prohodit tu desku a uvidíme, co to udělá... Confused Jinak se asi nepohneme... Díky moc za čas a ocohtu všech, tuhle patálii se SX1 řešit. Jsme koneckonců ale SiemensMania, že Mr. Green
_________________
Siemens mobile stále s námi!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
rattle-snake
všeználek
všeználek

Založen: 01. 04. 2008
Příspěvky: 613
Bydliště: Varnsdorf

15518.64 SMM

Příspěvky na SM: 460,-
PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2011 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak Siemens SX1 rozdělán Mr. Green Vřelé díky uživatelce Barusenicka. Bez ní by k tomu nejspíš nedošlo. Applause Situace se má následovně - na pohled vše naprosto O.K. Procesor se tváří naprosto normálně. Spoj mezi klávesnicí a displejem O. K., konektor mezi deskou a MMI O.K. Ještě mě napadlo, displej a klávesnice se nedají rozmontovat zvlášť? Nic nenasvědčuje nějakým problémům (vlhkost, koroze...) Je to nový telefon.... Tak fakt nevím, kde je chyba. Zítra zkusíme prohodit MMI. Kdyby něco zítra postnu fotky rozdělaného nového SX, mé laické oko nic závažného neodhalilo.
_________________
Siemens mobile stále s námi!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
NoviS
řád zlaté antény
řád zlaté antény

Založen: 01. 08. 2008
Příspěvky: 861
Bydliště: Praha
Telefon: Siemens
196860.56 SMM

Příspěvky na SM: 115,-
PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2011 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rattle-snake napsal:
... Ještě mě napadlo, displej a klávesnice se nedají rozmontovat zvlášť? ...

Tím myslíš oddělení displeje od MMI? Samozřejmě to jde. Je třeba sundat z MMI ten světlý plast po obvodu, jak je vidět na poslední fotce v návodu tady. Potom se ti v levém horním rohu ukáže podobný konektor jako u SK65 (3. fotka mého návodu), který jde bez problému odpojit.

_________________
A52 -> M65† -> SXG75† -> SK65 -> S75 -> SX1 -> SK65 + S75 -> S4, SL45i, SK65, S65, S75, EL71...
Se Siemensem on the go, dokud to jen infrastruktura operátorů dovolí!
->MOJE SBÍRKA<-
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
rattle-snake
všeználek
všeználek

Založen: 01. 04. 2008
Příspěvky: 613
Bydliště: Varnsdorf

15518.64 SMM

Příspěvky na SM: 460,-
PříspěvekZaslal: so březen 26, 2011 10:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky Very Happy Plast bez problému šel, ale ten konektor? Ať se snažím, jak se snažím, je to, jako kdyby to byla jedna celistvá součást... Very Happy Nechci ten flex hlavně roztrhnout. Think Předpokládám, že se odpojuje v tom místě na klávesnici, že?
_________________
Siemens mobile stále s námi!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
NoviS
řád zlaté antény
řád zlaté antény

Založen: 01. 08. 2008
Příspěvky: 861
Bydliště: Praha
Telefon: Siemens
196860.56 SMM

Příspěvky na SM: 115,-
PříspěvekZaslal: so březen 26, 2011 1:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano, odpojuje se na MMI. Zkus se ho snažit odpojit nejdřív za jeden roh, pak za druhý... mělo by to jít.
Btw. Pokud ti ten displej funguje, tak to ani oddělovat nemusíš Smile .

_________________
A52 -> M65† -> SXG75† -> SK65 -> S75 -> SX1 -> SK65 + S75 -> S4, SL45i, SK65, S65, S75, EL71...
Se Siemensem on the go, dokud to jen infrastruktura operátorů dovolí!
->MOJE SBÍRKA<-
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
rattle-snake
všeználek
všeználek

Založen: 01. 04. 2008
Příspěvky: 613
Bydliště: Varnsdorf

15518.64 SMM

Příspěvky na SM: 460,-
PříspěvekZaslal: so březen 26, 2011 1:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky... vyzkouším. No displej je v pohodě, chtěl jsem to rozpojit proto, aby v té nové SX1 byla jiná případně jen MMI, ne i displej, když funguje. Nechci to jakoby prohodit, ale jen vyměnit, co je nutný Very Happy Ale když se to nerozpojí, tak co se dá dělat, uvidíme.
EDIT: tak se povedlo ! Very Happy

_________________
Siemens mobile stále s námi!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
rattle-snake
všeználek
všeználek

Založen: 01. 04. 2008
Příspěvky: 613
Bydliště: Varnsdorf

15518.64 SMM

Příspěvky na SM: 460,-
PříspěvekZaslal: so březen 26, 2011 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže už vím, kde byla chyba. Zkoušeli jsme nejdřív MMI a nic. Pak jsme prohodili základní desku a ejhle, SX1 po zapnutí ihned vyhodila hlášku, že je připravena pro nahrání SW. Na vině byla tedy základní deska, ale u nového telefonu to fakt nechápu d'oh! výrobní vada? A ještě jedna věc, telefon do SWUP módu přejde sám, nemusím držet joystick... Think
Samozřejmě chci SX1 přehrát a tím se vracím ke svému staršímu postu -
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=35563

_________________
Siemens mobile stále s námi!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Siemens SX1 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group