clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - A36 a M35
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

A36 a M35

 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> x62 a starší řady -> x35, x25 a starší
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
djangi
kolemjdoucí

Založen: 26. 02. 2012
Příspěvky: 3

42.20 SMM
PříspěvekZaslal: ne únor 26, 2012 4:17 pm    Předmět: A36 a M35 Odpovědět s citátem

Zdarec chlapi... mám problém s těmito dvěma mobily...
A36: chtěl jsem ho dát dokupy Smile na svojich 12let parádní mobil, ale přišla zrada při zapnutí se SIM. Dal jsem do něho poměrně novou SIMku od T-Mobilu mobil naskočí atd, ale síť se mi zobrazuje PEAGAS-CZ a u toho vykřičník síla signálu jen poblikává a jsem vlastně mimo dosah... připadá mi jakoby to ten T-Mobile neznalo (síť se dá v nastavení přidat, ale nevím jaké má ID T-Mobile) nevím si s tím rady... Sad Občas to na chvilinku naskočí, ale je to spíše zázrak...

M35: Mobil naskočil, ale chtěl po mě k přístroje, tak jsem to 3x tipnul a 3x blbě, takže teď to chce PIN a pak to napíše že je přístroj zablokovaný... Kód už jsem asi našel, dá se to tam nějak vecpat a odblokovat?

Předem díky za všechno Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bonfire
čestný člen
čestný člen

Založen: 28. 03. 2004
Příspěvky: 3887
Bydliště: Brno, Viničné Šumice
Telefon: HTC HD2
9259.32 SMM

Příspěvky na SM: 110,-
PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2012 5:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

na odblok M35 zkus program Freia, jeste by ji mohl umet... a ohledne A36 zrejme tam bude vadny koncovy zesilovac.. a nebo kolem sebe mas malo vysilacu 900MHz (myslim ze A36 1800MHz neumela)
_________________
C1,C2,C3,C4,C5,P1,S3,S3plus,S3com,S4,S6,S8,C10,E10,S10,S10active,SL10,U10,S15,C25,C28,S25,C30,M30,A35,A36,C35,M35,S35,S40,S42,
S45,S46,SL42,SL45,ME45,A50,M46,M50,MT50,C55,A60,C60,C62,CF62,M55,MC60,S55,SX56,A57,A65,C65,CFX65,CX65,CX70,M65,S65,SF65,SX1,
A75,AX75,C75,CC75,CF75,CF75B1,CL75,CX75,SL75,SG75,SXG75,E61,E71,CF110,CL85,EF61,EF81,EF82,EF91,SLV140,SL98
Xelibri X1,X3,X4,X7,X8

>> Siemens Museum <<

Koupím Siemens, který nemám.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
djangi
kolemjdoucí

Založen: 26. 02. 2012
Příspěvky: 3

42.20 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2012 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bez kabelu je to pasé?
u té A36 blbne asi ten zesilovač.... udělal jsem reflow DPS vydrželo to pár dní a začlo to blbnout zase... Wink hold se tam za těch 12let udělal studeňáček no Wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bonfire
čestný člen
čestný člen

Založen: 28. 03. 2004
Příspěvky: 3887
Bydliště: Brno, Viničné Šumice
Telefon: HTC HD2
9259.32 SMM

Příspěvky na SM: 110,-
PříspěvekZaslal: so březen 03, 2012 3:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tahle blokace si myslim ze se jinak ani odstranit neda.. kabel sezenes na aukru za par korun Smile DCA-500
_________________
C1,C2,C3,C4,C5,P1,S3,S3plus,S3com,S4,S6,S8,C10,E10,S10,S10active,SL10,U10,S15,C25,C28,S25,C30,M30,A35,A36,C35,M35,S35,S40,S42,
S45,S46,SL42,SL45,ME45,A50,M46,M50,MT50,C55,A60,C60,C62,CF62,M55,MC60,S55,SX56,A57,A65,C65,CFX65,CX65,CX70,M65,S65,SF65,SX1,
A75,AX75,C75,CC75,CF75,CF75B1,CL75,CX75,SL75,SG75,SXG75,E61,E71,CF110,CL85,EF61,EF81,EF82,EF91,SLV140,SL98
Xelibri X1,X3,X4,X7,X8

>> Siemens Museum <<

Koupím Siemens, který nemám.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
djangi
kolemjdoucí

Založen: 26. 02. 2012
Příspěvky: 3

42.20 SMM
PříspěvekZaslal: so březen 03, 2012 6:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DCA-500 už je ten novější typ Wink jak je na A52 atd...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bonfire
čestný člen
čestný člen

Založen: 28. 03. 2004
Příspěvky: 3887
Bydliště: Brno, Viničné Šumice
Telefon: HTC HD2
9259.32 SMM

Příspěvky na SM: 110,-
PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2012 10:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bohuzel i pro starsi telefony, 500 je COM a 510 je USB. mel jsem i 510 pro starsi (x25-x50), ale 500 jsou vetsinou COM s tlustym konektorem
_________________
C1,C2,C3,C4,C5,P1,S3,S3plus,S3com,S4,S6,S8,C10,E10,S10,S10active,SL10,U10,S15,C25,C28,S25,C30,M30,A35,A36,C35,M35,S35,S40,S42,
S45,S46,SL42,SL45,ME45,A50,M46,M50,MT50,C55,A60,C60,C62,CF62,M55,MC60,S55,SX56,A57,A65,C65,CFX65,CX65,CX70,M65,S65,SF65,SX1,
A75,AX75,C75,CC75,CF75,CF75B1,CL75,CX75,SL75,SG75,SXG75,E61,E71,CF110,CL85,EF61,EF81,EF82,EF91,SLV140,SL98
Xelibri X1,X3,X4,X7,X8

>> Siemens Museum <<

Koupím Siemens, který nemám.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> x62 a starší řady -> x35, x25 a starší Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group