clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - DCA 510
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

DCA 510

 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Tommywise
kolemjdoucí

Založen: 27. 04. 2012
Příspěvky: 6

57.60 SMM
PříspěvekZaslal: pá duben 27, 2012 8:34 pm    Předmět: DCA 510 Odpovědět s citátem

Mam Siemens CX 70 (aspon podle fotek na googlu) a koupil sem si originalni datovy kabel DCA 510. Je k tomu CD s ovldacem, ale po instalaci neni PC schopny vytvorit COM port. Musel jsem proto stahnout ovladac z internetu Prolific ktery uz tam je. Software mam Mobile Phome Manager. Dam kabel do USB a zaply telefon zapojim. Ale po kazde se mobil vypne, ne naraz ale postupne vzdy odejde displej. MPM neni schopny telefon identifikovat.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
stano.mania
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 09. 11. 2004
Příspěvky: 2128
Bydliště: okolie Senca (SK)

14311.82 SMM

Příspěvky na SM: 160,-
PříspěvekZaslal: pá duben 27, 2012 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdá sa, že máš W 7. A nie všetky programy pracujú pod W 7. Niektoré len v kompatibilnom móde so staršími verziami.
Mám ale skúsenosť, že originálny DCA-510 ide bez problémov aj pod W 7 s programami: Simoco, Papua, Joker. Ale mám skúsenosť s inými programami, že niektoré nejdú, ale idú na W XP.
Tiež viem, že nejde nahrať orig. fw pod W 7, ale winsup fw ide bez problémov.
MPM ma neoslovil a teda ho nepoužívam, ale myslím, že je s ním problém na novších OS.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
NoviS
řád zlaté antény
řád zlaté antény

Založen: 01. 08. 2008
Příspěvky: 861
Bydliště: Praha
Telefon: Siemens
196860.56 SMM

Příspěvky na SM: 115,-
PříspěvekZaslal: pá duben 27, 2012 10:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Obávám se že tohle bude problém spíš v telefonu než v ovladačích nebo softu v kompu Think ... když pxne po připojení na kabel... Confused

Vypnutý telefon MPM (a myslím že ani žádný jiný program) nenajde ani kdyby ovladače byly 10x dobré.

_________________
A52 -> M65† -> SXG75† -> SK65 -> S75 -> SX1 -> SK65 + S75 -> S4, SL45i, SK65, S65, S75, EL71...
Se Siemensem on the go, dokud to jen infrastruktura operátorů dovolí!
->MOJE SBÍRKA<-
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Tommywise
kolemjdoucí

Založen: 27. 04. 2012
Příspěvky: 6

57.60 SMM
PříspěvekZaslal: so duben 28, 2012 5:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mam XPcka, takze mam zkusit jiny ten program?

A nemuze to byt tim ze mam spatny ten kabel? Nema k tomu byt DCA 540?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
stano.mania
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 09. 11. 2004
Příspěvky: 2128
Bydliště: okolie Senca (SK)

14311.82 SMM

Příspěvky na SM: 160,-
PříspěvekZaslal: so duben 28, 2012 10:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na W XP by malo bežať všetko OK.
Ak je to teda orig. DCA-510, musí ísť s ovládačmi s CD. Navrhujem odinštalovať všetky ovládače, urobiť reset PC, inštalovať s CD, reset PC (pre istotu), potom zapnúť zapojiť do PC kábel a ten by si mal ovládače nájsť sám, ak nie dopomôcť tomu ručne.
Potom pripojiť kábel k mobilu a pozrieť, či ho mobil nájde. Na mobile stlačiť klávesy: *#06# potom Viac, joistikom nižšie a ak je všetko ok v Acc je plugged in: DCA-510.
Ak tak nie je, je problém alebo s káblom, alebo s mobilom.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tommywise
kolemjdoucí

Založen: 27. 04. 2012
Příspěvky: 6

57.60 SMM
PříspěvekZaslal: so duben 28, 2012 11:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

toto sem nepochopil:

#06# potom Viac, joistikom nižšie a ak je všetko ok v Acc je plugged in: DCA-510.

???
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tommywise
kolemjdoucí

Založen: 27. 04. 2012
Příspěvky: 6

57.60 SMM
PříspěvekZaslal: so duben 28, 2012 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak sem to udelal jak rikas a ted si ty ovladace nasel sam z toho CD, ale po zabojeni mobilu se opet vypnul. Staci to tak na zlomek sekundy zapojit a uz se mobil vypina :/ vubec nevim co s tim
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tommywise
kolemjdoucí

Založen: 27. 04. 2012
Příspěvky: 6

57.60 SMM
PříspěvekZaslal: so duben 28, 2012 1:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale proc to nejde, kdyz mam CX 70 a kabel original?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tommywise
kolemjdoucí

Založen: 27. 04. 2012
Příspěvky: 6

57.60 SMM
PříspěvekZaslal: so duben 28, 2012 1:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A da se nejak jinak data dat do PC? Mam moznost poslat mail ale ani to nejde, ze se nelze sopjit se seznamem kde mam mail
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
stano.mania
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 09. 11. 2004
Příspěvky: 2128
Bydliště: okolie Senca (SK)

14311.82 SMM

Příspěvky na SM: 160,-
PříspěvekZaslal: so duben 28, 2012 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Komunikovať s CX70 sa dá aj cez infraport Angel
Dávnejšie som mal CX65 a cez kábel to nešlo (hw expert by vedel poradiť, ale v tom sa nevyznám), ale cez infraport áno.
Ku káblu: je možné, že je nejaký problém s mobilom.
Skúsil by som dať winswup fw v. 56, a možno to pomôže (nahratie fw by malo zachovať užívateľské dáta v mobile).
Tiež by som skúsil, či PC komunikuje s mobilom v servisnom režime (pri vypnutom mobile) cez kábel a program Papua.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group