clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - siemens A50 unlock
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

siemens A50 unlock

 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Odblokování
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jan.jarolim
kolemjdoucí

Založen: 04. 12. 2015
Příspěvky: 3

31.92 SMM
PříspěvekZaslal: pá prosinec 04, 2015 1:44 pm    Předmět: siemens A50 unlock Odpovědět s citátem

Ahoj,
babička mi dala siemens A50 abych ho odemknul od Tmobile zřejmě.chce to po mě kód sítě...
poradí mi někdo nebu je to na servis?
Kvůli tomu jsem se tady i zalogoval.
Takový věci fakt zbožńuji.
IMEI generátor zde již nefunkguje takže hádám že jsem v pytli?
Imei máme.
díky za radu.
Honza
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
NoviS
řád zlaté antény
řád zlaté antény

Založen: 01. 08. 2008
Příspěvky: 861
Bydliště: Praha
Telefon: Siemens
211856.56 SMM

Příspěvky na SM: 115,-
PříspěvekZaslal: so prosinec 05, 2015 4:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dost možná by to šlo pomocí JOKERU. Na každý pád je ale nutné mít kabel pro propojení s PC.
Pokud ten není, vykašlal bych se na další snahu (= na servis, který by si velmi pravděpodobně za odblokování řekl o částku několikanásobně vyšší, než je reálná hodnota telefonu) a je-li babička na A50 zvyklá, koupil bych ji třeba TUHLE (a kryt použil ze stávající bloklé Laughing ).

_________________
A52 -> M65† -> SXG75† -> SK65 -> S75 -> SX1 -> SK65 + S75 ->SL45i, SK65, S65, S75, SXG75...
Siemens - Designed For Life!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
jan.jarolim
kolemjdoucí

Založen: 04. 12. 2015
Příspěvky: 3

31.92 SMM
PříspěvekZaslal: so prosinec 05, 2015 4:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No a ona si koupila akorát novou baterku za x peněz, no. Takže musim to sehnat.Kabel snad má kolega.doufám.Zatim děkuji.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jan.jarolim
kolemjdoucí

Založen: 04. 12. 2015
Příspěvky: 3

31.92 SMM
PříspěvekZaslal: st prosinec 30, 2015 3:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak kabel mám, strčim to do převodníku z RS232 na USB, nastavenej port mám a stejně to nejde. Nebo to neumim.Poradí někdo?
Zkouším číst imei abych zjistil jestli se spojím ale no ping mobile. Má bejt vypnutej nebo zapnutej ? ?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
krovak_cze
začátečník
začátečník

Založen: 11. 11. 2013
Příspěvky: 34
Bydliště: Praha
Telefon: funguje :)
309.10 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PříspěvekZaslal: čt prosinec 31, 2015 12:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jesi ses z prahy tak ti to muzu odblokovat
_________________
http://www.sbirkatelefonu.wz.cz/telefony/index.php?/category/16
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Odblokování Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group