clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - SIMulace SIMkarty pro telefony x65
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

SIMulace SIMkarty pro telefony x65
Jdi na stránku 1, 2  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
weitless
táta fóra
táta fóra

Založen: 25. 01. 2004
Příspěvky: 1248
Bydliště: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže

7981.00 SMM
PříspěvekZaslal: po listopad 01, 2004 11:54 pm    Předmět: SIMulace SIMkarty pro telefony x65 Odpovědět s citátem

Autor: Jiří Balcar

Pracujete často s fullflashí či eeprom telefonu a pro jistotu vytahujete simkartu? Zdržuje vás věčné zasouvání a vytahování při testování? Zlobí vás Vaše simkarta a nemůžete se dostat do telefonu. Chcete si fotit či hrát aniž by vás někdo obtěžoval telefonáty a SMS? Jak na to se dozvíte dále.

http://www.siemensmania.cz/content.php?id=245
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
jenda^^
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 09. 2004
Příspěvky: 5013
Bydliště: Nejdek

14937.90 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 02, 2004 6:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ta SIM se potom simuluje vždycky nebo jenom na to spuštění programem?
_________________
Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Nuro
kolemjdoucí

Založen: 20. 09. 2004
Příspěvky: 7

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 02, 2004 9:36 pm    Předmět: Patch Odpovědět s citátem

Chcelo by to patch, kde by som zadal Ki, IMSI namiesto PINu a telefon by fungoval ako keby mal kartu. Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ghost_z_kca
věrný diskusník
věrný diskusník

Založen: 20. 05. 2004
Příspěvky: 444
Bydliště: kremnica

2065.50 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 02, 2004 9:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to by bolo dost zaujimave... sms sa uz davno ukladaju do telefonu, takze klonovana karta bez karty Very Happy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Nuro
kolemjdoucí

Založen: 20. 09. 2004
Příspěvky: 7

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 02, 2004 11:15 pm    Předmět: sms... Odpovědět s citátem

smsky by neboli problem, vsetko sa da nasimulovat. Len by to chcelo aplikaciu, ktora bezi bezne v klonoch (simulacia simky) preniest rovno do mobilu.

ps: tymto zdravim Lead-a, je to jeho idea
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kesu
čestný člen
čestný člen

Založen: 24. 10. 2004
Příspěvky: 2669
Bydliště: Cheb,Praha

14913.56 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 03, 2004 1:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ta SIM se potom bude simulovat pokaždé,kdy se pustí mobil (nebo je třeba pokaždé použít program?)? a co se stane když tam dám potom skutečnou SIM (pustí se SIM nebo simulace?)?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
kesu
čestný člen
čestný člen

Založen: 24. 10. 2004
Příspěvky: 2669
Bydliště: Cheb,Praha

14913.56 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 03, 2004 3:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak,že si odpovim sám,protože jsem to už všechno vyzkoušel.Tak,že pro ostatní: Při každém zapnutí telefonu se musí pustit emulace znovu (jinak to nefunguje !!! ale jinak je to docela vychytenej prográmek
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
njord88
kolemjdoucí

Založen: 16. 11. 2004
Příspěvky: 5

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt listopad 25, 2004 5:34 pm    Předmět: Re: Patch Odpovědět s citátem

Nuro napsal:
Chcelo by to patch, kde by som zadal Ki, IMSI namiesto PINu a telefon by fungoval ako keby mal kartu. Smile

Jj, to by uvítalo dost lidí, manželka má C65, občas prohazujem sim a je to hrůza jí dostat ven Twisted Evil
Tak doufám že se najde někdo a udělá to, jinak kupuju "green card"
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Anonymní





851.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá leden 28, 2005 8:14 pm    Předmět: usb Odpovědět s citátem

neni nejakej podobnej program, ale pro USB kabely???
diky
Návrat nahoru
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 29, 2005 10:03 am    Předmět: Re: usb Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
neni nejakej podobnej program, ale pro USB kabely???
diky


Asi nováček co? I servisní kabely USB mají ovladač který simulují COM port, jinak to u Siemensu ani nefunguje /mimo čistě datového kabelu DCA 540/. Takže potom v jakémkoli programu stejně vybíráš COM port, na kterém je simulovaný USB, a ne USB.
Porozhlédní se po fóru přes Hledání, je tady toho o kabelech moc a moc.

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ok2ucx
začátečník
začátečník

Založen: 12. 08. 2004
Příspěvky: 49

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá únor 11, 2005 12:58 am    Předmět: Re: Patch Odpovědět s citátem

Mimochodem, zkoušel už někdo tohle: http://www.siemenz.nm.ru/patch/multi_sim_C55.rar

Má to být přesně to, po čem se tu volá - simulace vícero SIM v telefonu. Kdo ještě může naklonovat svoje SIMky, tak by to zřejmě mohl využít.

Pavel, ok2ucx


njord88 napsal:
Nuro napsal:
Chcelo by to patch, kde by som zadal Ki, IMSI namiesto PINu a telefon by fungoval ako keby mal kartu. Smile

Jj, to by uvítalo dost lidí, manželka má C65, občas prohazujem sim a je to hrůza jí dostat ven Twisted Evil
Tak doufám že se najde někdo a udělá to, jinak kupuju "green card"
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jan Novák
badatel
badatel

Založen: 25. 07. 2004
Příspěvky: 101
Bydliště: Globální vesnice

272.66 SMM
PříspěvekZaslal: út duben 19, 2005 12:04 am    Předmět: Re: Patch Odpovědět s citátem

ok2ucx napsal:
Mimochodem, zkoušel už někdo tohle: http://www.siemenz.nm.ru/patch/multi_sim_C55.rar


Odkaz už není funkční. Máte někdo tento patch uložený a příp. vyzkoušený?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
ok2ucx
začátečník
začátečník

Založen: 12. 08. 2004
Příspěvky: 49

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne duben 24, 2005 11:34 pm    Předmět: Re: Patch Odpovědět s citátem

Tak po novém třeba tady:

http://www.siemenz.nm.ru/C55/patch_system/multi_sim_C55.rar

Mimochodem, k čemu tohle bude, když všechny nové (české) SIM karty se už nedají klonovat - nebo snad ano?

Pavel, ok2ucx

Jan Novák napsal:
ok2ucx napsal:
Mimochodem, zkoušel už někdo tohle: http://www.siemenz.nm.ru/patch/multi_sim_C55.rar


Odkaz už není funkční. Máte někdo tento patch uložený a příp. vyzkoušený?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Anonymní





851.00 SMM
PříspěvekZaslal: st duben 27, 2005 11:35 pm    Předmět: Re: Patch Odpovědět s citátem

[quote="ok2ucx"]Mimochodem, k čemu tohle bude, když všechny nové (české) SIM karty se už nedají klonovat - nebo snad ano?
[quote="ok2ucx"]
Díky za link.
Nemyslím, že by se naklonování nových karet snad někomu povedlo. Chtěl jsem se podívat jak je naprogramováno předávání hodnot. Ale je tam dost instrukcí, tak nevím kdy si na to udělám čas...
Návrat nahoru
Anonymní





851.00 SMM
PříspěvekZaslal: st duben 27, 2005 11:38 pm    Předmět: Re: Patch Odpovědět s citátem

ok2ucx napsal:
Mimochodem, k čemu tohle bude, když všechny nové (české) SIM karty se už nedají klonovat - nebo snad ano?

Díky za link.
Nemyslím, že by se naklonování nových karet snad někomu povedlo. Chtěl jsem se podívat jak je naprogramováno předávání hodnot. Ale je tam dost instrukcí, tak nevím kdy si na to udělám čas...

JN
Návrat nahoru
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group