View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
donny kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 6:17 pm Post subject: Rada firmware M65 |
|
|
Chtel bych poradit sem v tomhle 100% začátečník mám verzi 12 a chci 16
zkopiroval jsem si ji do pocitace myslim oficialni verzi a zapnul tam se me to ptalo jakej jazyk atd. a pak to zacalo vyhledavat a nikdy mi to nenajde mobil a nevim proc . A kdyz to ten mobil hleda tak prochazi jen com 1
com 2 a com 3 ale USB ne tak jestli neni chyba v tom diky za veskery rady a jeste neco v cem je verze 16 lepsi nez verze 12 ? |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 7:18 pm Post subject: Re: Rada firmware M65 |
|
|
donny wrote: | Chtel bych poradit sem v tomhle 100% začátečník mám verzi 12 a chci 16
zkopiroval jsem si ji do pocitace myslim oficialni verzi a zapnul tam se me to ptalo jakej jazyk atd. a pak to zacalo vyhledavat a nikdy mi to nenajde mobil a nevim proc . A kdyz to ten mobil hleda tak prochazi jen com 1
com 2 a com 3 ale USB ne tak jestli neni chyba v tom diky za veskery rady a jeste neco v cem je verze 16 lepsi nez verze 12 ? |
16 by měla bejt rychlejší a pojede ti 3d java. Jinak k USB kabelu by si měl mít ovladače a ty ti vytvoří simulovaný COM port. Ve správci zařízení se pak koukneš jakej COM to je (1,2,3...) a to pak nostavíš při přehrávání _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
donny kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 8:36 pm Post subject: |
|
|
Jo u com 3
mi to pise
MAT USB to serial port (COM3)
Kdyz dam update firmwaru tak mi to nepripoji a mam orig. kabel od
MobileAction |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|