clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Odblokování x65 s patchovaným bootcore
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Odblokování x65 s patchovaným bootcore
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cinco
kolemjdoucí

Založen: 16. 11. 2004
Příspěvky: 22

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so červen 11, 2005 3:48 pm    Předmět: Re: Nefunguje mi postup na C65 Odpovědět s citátem

rfojta napsal:
---------------------------
Siemens EEPROM tool
---------------------------
Error ?15 (WBlockInfoQuery) while writing block ? 5008...

You can retry writing, skip this block or abort whole writing process.
---------------------------
Přerušit Opakovat Přeskočit
---------------------------

Potrebuji odblokovat phonecode, abych mohl pouzivat FW verze 48, nevim, co s touhle chybou. Proc block 5008 nejde prepsat.
Diky za pomoc


No presne tento problem mam aj ja...a nielenze nejde prepisat blok 5008, ale nejde prepisat vobec ziadny...
Poradte niekto cim to moze byt.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: ne červen 12, 2005 2:51 pm    Předmět: Re: Nefunguje mi postup na C65 Odpovědět s citátem

cinco napsal:

No presne tento problem mam aj ja...a nielenze nejde prepisat blok 5008, ale nejde prepisat vobec ziadny...
Poradte niekto cim to moze byt.


Aby jsi mohl přepisovat chráněné bloky, mezi něž 5008 patří, musíš mít aplikovaný patch na otevření skrytých bloků pro svůj telefon a verzi firmware.

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
cinco
kolemjdoucí

Založen: 16. 11. 2004
Příspěvky: 22

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st červen 15, 2005 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

uz som to vyriesil...nebolo treba aplikovat ten patch, len ja som to robil vo win98 a potom som skusil winXP a tam to fakcilo v pohode...
takze ta chyba bola len vo w98
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frankie
kolemjdoucí

Založen: 13. 10. 2004
Příspěvky: 8
Bydliště: Tachov

8.60 SMM
PříspěvekZaslal: út září 06, 2005 3:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak jsem se konecne dostal az sem abych zjistil ze jeste potrebuju mit v telefonu nejakej patch na prepisovani skrytych bloku...ufff. Kde najdu blizsi info, poradi nekdo ? DIKY
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
lacibogi
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5171
Bydliště: LV<->BA

784.96 SMM
PříspěvekZaslal: út září 06, 2005 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Patch najdes v sekcii patche na SM...najdi si prislusny telefon a fw.
Aplikuj ho a mozes pracovat so skrytymi blokmi EEPROM.

_________________
C(ME)75
Lasky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frankie
kolemjdoucí

Založen: 13. 10. 2004
Příspěvky: 8
Bydliště: Tachov

8.60 SMM
PříspěvekZaslal: st září 07, 2005 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky moc za radu, vcera jsem pak na to nahodou prisel sam, kdyz jsem vlezl do sekce patche . . .
Povedlo se a Siemens C65 neni mrtvy, ale zivy a dokonce odblokovany wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
connic
začátečník
začátečník

Založen: 20. 01. 2005
Příspěvky: 30

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 01, 2005 2:43 pm    Předmět: GetCode Odpovědět s citátem

Ahoj stále se mi nechce spojit Getcode s S65 přes sériový kabel. Je neoriginální, ale jde s ním dělat vše. Není nějaká novější verze tohoto programu, nebo jiná možnost vypočítání kódů pro vytvoření MAP souboru. Třeba z FF???
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lacibogi
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5171
Bydliště: LV<->BA

784.96 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 01, 2005 2:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale je. Loader k FREI si mozes vytvorit aj cez PapuaUtils.
_________________
C(ME)75
Lasky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
gorgeous007
všeználek
všeználek

Založen: 17. 10. 2005
Příspěvky: 776
Bydliště: Stará Čína Telefón: CX75 (fw25)

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st prosinec 28, 2005 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mam Siemens CX75 (fw13), s patchnutym bootcore a aplikovanym patchom pre zobrazenie skrytych blokov EEPROM. No ked zapnem Siemens EEPROM tool 3.15, vsetko nastavim a ked som uz pripojeny a dam Load all, tak mi napise "Runtime error '5': Invalid procedure call or argument" a ked to potvrdim OK, program sa vypne. Mam kabel DCA-510 (orig.) a na PC Windows 98SE a pri instalacii DLLpacku mi napisalo "Unable to register the DLL/OCX: LoadLibrary failed; code 31. Zariadenie pripojene na system nie je funkcne."

Prosim poradte. Crying or Very sad Asi to bude OS, alebo niecim inym v PC, ze?

_________________


Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jdobry
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 22. 01. 2005
Příspěvky: 381

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st prosinec 28, 2005 10:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

gorgeous007 napsal:
Mam Siemens CX75 (fw13), s patchnutym bootcore a aplikovanym patchom pre zobrazenie skrytych blokov EEPROM.

Patchovani bootloaderu si klidne odstran a na oblokobani pouzij PapuaUtils. Papuas skutecne staci. Vygeneruj kody a zaskrtni "Zamena 76, 5008, 5009, 5077" a dole je jedine tlacitko "Proved"

Oblokovano a fungovat by to melo i na rade 75.

_________________
Philips Fizz -> ..... -> Siemens CX65

Děkuji všem, kteří tomuto fóru věnují svůj čas a píší se znalostí věci a k tématu. Specielně Krokodýlovi, Hannimu a dalším
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
gorgeous007
všeználek
všeználek

Založen: 17. 10. 2005
Příspěvky: 776
Bydliště: Stará Čína Telefón: CX75 (fw25)

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt prosinec 29, 2005 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jdobry napsal:
Patchovani bootloaderu si klidne odstran a na oblokobani pouzij PapuaUtils. Papuas skutecne staci. Vygeneruj kody a zaskrtni "Zamena 76, 5008, 5009, 5077" a dole je jedine tlacitko "Proved".


Dobre tak uz je odblokovany. Myslel som si, ze mi to urobilo nieco s jazykmi (nastavilo mi nemcinu), ale bolo to len tym, ze mam nastaveny automaticky (operatora) a ten je pri tej karte ineho operatora (Orange), nastaveny asi ako Nemcina.

Neviete nikto ako sa da inak nastavit jazyk, ako zadavanim *#xxxx# Question V navode nepisu iny sposob. Pri mojom predchadzajucom Siemense A50 to bolo v nastaveniach, ale ako je to v CX75. Think

_________________


Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
lacibogi
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5171
Bydliště: LV<->BA

784.96 SMM
PříspěvekZaslal: čt prosinec 29, 2005 5:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Klasicky v menu nájdeš nastavenie jazyka.
menu-nastavenia-zobrazenie-jazyk

_________________
C(ME)75
Lasky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
gorgeous007
všeználek
všeználek

Založen: 17. 10. 2005
Příspěvky: 776
Bydliště: Stará Čína Telefón: CX75 (fw25)

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt prosinec 29, 2005 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lasky napsal:
Klasicky v menu nájdeš nastavenie jazyka.
menu-nastavenia-zobrazenie-jazyk


Boze moj ja som ale trdlo. Brick wall

_________________


Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
nordenlajt
kolemjdoucí

Založen: 20. 12. 2004
Příspěvky: 1

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st leden 11, 2006 12:11 am    Předmět: Re: GetCode a CX65 Odpovědět s citátem

Krokodýl napsal:
efo napsal:
Zdravim skusal som odblokovať CX65 podla tohto navodu ale GetCode sa mi nechce spojiť s fonom, je pripojený na COM3, ine softy ho najdu ale GetCode nie. Existuje iný soft alebo sposob ako zistit PHONE ID???
Vdaka


Bohužel ne, umí ho teda generovat i Smelter z fullflah, ale to je na několik hodin.
Divné že ti to nejde, je to prográmek který je naprosto spolehlivý.


Ja mam tiez podobny problem vzdy ked zapnem getcode tak mam aj zapnuty telefon ze si pyta pin.. a ked dam vyhladat kod tak my vypne telefon.. skusal som to vypnuty ale nevedel ho naist.. neviete mi niekto poradit ako mam ziskat kod telefonu.. ked getcode nefunguje..??
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: st leden 11, 2006 9:27 am    Předmět: Re: GetCode a CX65 Odpovědět s citátem

nordenlajt napsal:
Ja mam tiez podobny problem vzdy ked zapnem getcode tak mam aj zapnuty telefon ze si pyta pin.. a ked dam vyhladat kod tak my vypne telefon.. skusal som to vypnuty ale nevedel ho naist.. neviete mi niekto poradit ako mam ziskat kod telefonu.. ked getcode nefunguje..??


Nic nezjišťuj, prostě odblokuj. Viz. pár řádek výš.

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Strana 3 z 4

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group