clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Nový V_Klay 3.0
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Nový V_Klay 3.0
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Software
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Habu
začátečník
začátečník

Založen: 05. 05. 2005
Příspěvky: 45

106.14 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 21, 2007 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Malý dotaz.

Jaký model telefonu mám v programu V_Klay 3.2 zvolit, když mám S75? Shocked

_________________
Ericsson GH688 -> Siemens C35i -> Siemens M50 -> Motorola V550 (DEAD micro) -> Siemens M75 (odlepená guma - reklamace) -> Siemens S75 (DEAD LED - reklamace) -> Siemens A57 -> Siemens S75 #2 (resurrected with TP from BCORE death)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Moucha
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 01. 2006
Příspěvky: 2125
Bydliště: C. Budejovice Telefon: HTC Hero

60.08 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 21, 2007 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no treba tenhle ale musis vygenerovat kody, a udelat loader pro V_klay pak se ti tam objevi i tvuj telefon
_________________

SM
wmmania.cz
Podpořte SiemensManii
=> HTC Hero, ROM alias HTC Touch
Koukněte co zrovna poslouchám
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
SPIKEBOY
čestný člen
čestný člen

Založen: 30. 05. 2006
Příspěvky: 2742
Bydliště: NZ, Slovensko

98063.28 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 21, 2007 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kým som to našiel, zatial ma Moucha predbehol Laughing
Tu je ten návod:
Arrow http://www.siemensmania.cz/content.php?id=524

_________________
SM
Podpořte SiemensManii|C35i-S65|Pravidlá SiemensManie
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Moucha
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 01. 2006
Příspěvky: 2125
Bydliště: C. Budejovice Telefon: HTC Hero

60.08 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 21, 2007 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

doplnim ze pokud mas vyssi FW jak 24 tusim tak musis pouzit aplikaci bsreader s tou to de na 100%
_________________

SM
wmmania.cz
Podpořte SiemensManii
=> HTC Hero, ROM alias HTC Touch
Koukněte co zrovna poslouchám
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
SPIKEBOY
čestný člen
čestný člen

Založen: 30. 05. 2006
Příspěvky: 2742
Bydliště: NZ, Slovensko

98063.28 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 21, 2007 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja doplním aj článok wink
_________________
SM
Podpořte SiemensManii|C35i-S65|Pravidlá SiemensManie
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Moucha
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 01. 2006
Příspěvky: 2125
Bydliště: C. Budejovice Telefon: HTC Hero

60.08 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 21, 2007 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a ja doplnim tenhle podle toho to take funguje muzu potrvdit
2SPIKEBOY: nemyslis ze nam to za chvili promazou? kdyz tak pis na SZ nebo ICQ

_________________

SM
wmmania.cz
Podpořte SiemensManii
=> HTC Hero, ROM alias HTC Touch
Koukněte co zrovna poslouchám
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Habu
začátečník
začátečník

Založen: 05. 05. 2005
Příspěvky: 45

106.14 SMM
PříspěvekZaslal: po leden 22, 2007 10:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Fíha! Shocked Tomu říkam luxus! Rychlé, stručné a přesné odpovědi. Dík!

Kódy jsem už měl z předchozího obživovacího TP. ;-) Jen o tom loaderu jsem něvěděl, resp. jsem to přehlíd. ;-)

Ještě věcná - patch megaloudness ovlivňuje i zvuk do sluchátek/handsfree?

_________________
Ericsson GH688 -> Siemens C35i -> Siemens M50 -> Motorola V550 (DEAD micro) -> Siemens M75 (odlepená guma - reklamace) -> Siemens S75 (DEAD LED - reklamace) -> Siemens A57 -> Siemens S75 #2 (resurrected with TP from BCORE death)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
SPIKEBOY
čestný člen
čestný člen

Založen: 30. 05. 2006
Příspěvky: 2742
Bydliště: NZ, Slovensko

98063.28 SMM
PříspěvekZaslal: po leden 22, 2007 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Think tak ten je na reprák, ale či funguje aj na slúchatka, tak to neviem (podla mňa asi nie). Však skús a keď nie, tak si patch zrušíš wink
_________________
SM
Podpořte SiemensManii|C35i-S65|Pravidlá SiemensManie
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
forcius
začátečník
začátečník

Založen: 02. 01. 2006
Příspěvky: 52

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne březen 04, 2007 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

co znamena vo V_klay tato hlaska?
An unknown error occured while accessing COM3-loader:WriteMemory:Bounds error(adress is not on the edge of block)...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
forcius
začátečník
začátečník

Založen: 02. 01. 2006
Příspěvky: 52

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne březen 04, 2007 2:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

este upresnim, vypise to vtedy ked zapisu datat... pri citani je vsetko ok...len ten zapis...kabel sa mi hlasi ako DCA 100, alebo boot box...tel EL71, FW 38
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
GgDag
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 03. 07. 2004
Příspěvky: 3548
Bydliště: Taliansko Mobil:HTC One

10073.84 SMM
PříspěvekZaslal: st leden 23, 2013 11:36 pm    Předmět: V_Klay a 64bit ? Odpovědět s citátem

Funguje niekomu korektne V_Klay na Win7 64bit ? Think
_________________
Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
OUTDOOR
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 13. 10. 2006
Příspěvky: 342
Bydliště: Jaroměřice

2620.88 SMM

Příspěvky na SM: 100,-
PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mám V-Klay verzi 3.2 a ta mi na Windows 7 Professional 64bit funguje naprosto bez problémů, spouštím jej jako administrátor.
_________________
C10, C25, C30, A35, 2xC35, M35, S35, 2xA36, A40, C45, ME45, S45, 2xA50, SL45i, MT50, M50, S45i, S55, C55, A55, A60, C60, C62, 4xM55, MC60, SL55, A57, A65, C65, 2xCF62, CX65, M65, CXT70, CXV70, S65, SK65, ST60, 2xSX1, A70, C72, A75, AX72, 2xAX75, C75, CX75, 2xM75, ME75, 2xS75 (black&white), SL75, 2xSXG75 (black&white), A31, 2xC81, E71, EF81, 2xEL71, S68, S88, Nokia 5500 Sport, Nokia E90 Communicator, Nokia N70 ME
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
GgDag
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 03. 07. 2004
Příspěvky: 3548
Bydliště: Taliansko Mobil:HTC One

10073.84 SMM
PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 2:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hmm. Ja mam 3.3 a tiez win7 profesional ale bud zamrzne v polovici alebo nekomunikuje :/ Ake tam mas ovladace ?

Teraz som skusil ine ovladace a už mi to hadže BS :/

_________________
Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
OUTDOOR
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 13. 10. 2006
Příspěvky: 342
Bydliště: Jaroměřice

2620.88 SMM

Příspěvky na SM: 100,-
PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ovladače si nepamatuji, jestli jsem instaloval sám nebo si je Windows stáhl sám po připojení kabelu, ale je tam verze:

Zprostředkovatel: Prolific
Datum ovladače: 12.3.2010
Verze ovladače 3.3.11.152

A teď jsem jej aktualizoval přes správce Správce zařízení a mám tam verzi:

Zprostředkovatel: Prolific
Datum ovladače: 26.7.2012
Verze ovladače: 3.4.36.247

Obě verze mi fungují korektně s origo kabelem a pak s tím od Prolific nebo co je zač Razz

_________________
C10, C25, C30, A35, 2xC35, M35, S35, 2xA36, A40, C45, ME45, S45, 2xA50, SL45i, MT50, M50, S45i, S55, C55, A55, A60, C60, C62, 4xM55, MC60, SL55, A57, A65, C65, 2xCF62, CX65, M65, CXT70, CXV70, S65, SK65, ST60, 2xSX1, A70, C72, A75, AX72, 2xAX75, C75, CX75, 2xM75, ME75, 2xS75 (black&white), SL75, 2xSXG75 (black&white), A31, 2xC81, E71, EF81, 2xEL71, S68, S88, Nokia 5500 Sport, Nokia E90 Communicator, Nokia N70 ME
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
GgDag
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 03. 07. 2004
Příspěvky: 3548
Bydliště: Taliansko Mobil:HTC One

10073.84 SMM
PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mam to iste a stale iba BS ked začne čitat FF Sad

Skusil som verziu 3.2 a ostal som vysiet na tomto



_________________
Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Software Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další
Strana 9 z 10

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group