clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Nový V_Klay 3.0
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Nový V_Klay 3.0
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Software
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 10, 2004 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BEZY napsal:
mam takovej trapnej dotaz, dají se ty patche co se dělaj přes x65flasher použít i na V-klay?


Ano dají, ale ne ty pozměněné pro můj návod, ale ty původní a musíš smazat na začátku adresy A a vše je v pohodě.

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Jan Novák
badatel
badatel

Založen: 25. 07. 2004
Příspěvky: 101
Bydliště: Globální vesnice

272.66 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 10, 2004 10:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

-=CrazyBoy=- napsal:
hamsa napsal:
Dival jsem se na to rozlozeni klaves.A asi to tam tak lehce nepujde.V tehle nabidce totiz neni na vyber S65.
(...) Tak asi to rozlozeni nepujde tak lehce zmenit...,CX65 tam taky neni:( Think

Já bych rád českou klávesnici na C55.
Nevíte jak na to? Prý snad na to existuje patch...?
Zkoušel jsem také LayoutMe, ale ten zase místo alespoň ruských znaků vypisuje vše přes českou kódovou stránku. Při otevření FF se vypíše nějaká chyba pomocí otazníků.
Pokud někdo víte jak použít tento program - případně jak na počeštění použít V_Klay - případně máte ten patch, tak se prosím ozvěte. Díky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: čt listopad 11, 2004 7:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

BEZY napsal:
mam takovej trapnej dotaz, dají se ty patche co se dělaj přes x65flasher použít i na V-klay?


Uz sa zacinaju objavovat patche aj origos pre V_Klay,takze staci chvilku pockat..

_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
z_o_o_m
pisatel
pisatel

Založen: 29. 06. 2004
Příspěvky: 280

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt listopad 11, 2004 8:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz dam patch na bootcore, je mozne to nejak vratit?
Treba, kdyz dam v x65Flasheru Repair Bootcore??
A jak je to se zárukou??? Embarassed

_________________
Siemens C55 fw 18

-> Siemens M55 fw 10 -> fw 91 + hafo patchu

-> Siemens CX65 - zatim cistej Smile - to uz neplati

fw 12 -> fw 14 -> fw 16 -> fw41 -> fw47 -> fw50
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Rajče
badatel
badatel

Založen: 08. 07. 2004
Příspěvky: 146

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt listopad 11, 2004 8:26 am    Předmět: Re: Nový V_Klay 3.0 Odpovědět s citátem

hanni napsal:

Používam servisný sériový kábel, ktorý som mal ešte k telefónu M55 (s originálnym káblom sa telefón s programom nespojí) a pri rýchlosti 57600 a nižšej program moju CX65-ku vôbec nenájde. Je to tiež jeden z nedostatkov, ktorý dúfam vyrieši novšia verzia tohto programu. Nezostávalo mi teda nič inšie, iba použiť rýchlosť 115200, pri ktorej mi načítanie pamäte telefónu trvalo skoro 50 minút.

Nevím jestli jsem tě dobře pochopil, ale mě připadá docela vůbec zbytečné, když si stěžuješ na dobu načítání FF, zkoušet rychlosti 57600 a nižší Think Raději bych šel na 115200 a vejš. Tyhle nizounké rychlosti tam jsou asi jen kvůli podpoře staších typů MT. Podle mé logiky, čím vyšší přenost dat, tím rychleji načteno Pray Pravda, jak tvrdíš dále, že při načítání vznikají chyby Sad ale tak s tím si snad brzo autoři poradí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Rajče
badatel
badatel

Založen: 08. 07. 2004
Příspěvky: 146

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt listopad 11, 2004 8:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hanni se zmiňuje, že mu nejde originální kabel DCA-500 ... ví už někdo jak je to s originální DCA-510 ??? Confused
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
romulus
VIP
VIP

Založen: 14. 02. 2004
Příspěvky: 1867
Bydliště: Jizni Morava

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt listopad 11, 2004 8:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rajče napsal:
Hanni se zmiňuje, že mu nejde originální kabel DCA-500 ... ví už někdo jak je to s originální DCA-510 ??? Confused

No na M55 můžu dělat s DCA-510 všechno, včetně flashování. Na S65 se teprve chystám, takže nemohu říct. Ale už to bude brzo...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Rajče
badatel
badatel

Založen: 08. 07. 2004
Příspěvky: 146

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt listopad 11, 2004 8:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

romulus napsal:
Rajče napsal:
Hanni se zmiňuje, že mu nejde originální kabel DCA-500 ... ví už někdo jak je to s originální DCA-510 ??? Confused

No na M55 můžu dělat s DCA-510 všechno, včetně flashování. Na S65 se teprve chystám, takže nemohu říct. Ale už to bude brzo...

Tak jen zkoušej Applause
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Intik
kolemjdoucí

Založen: 10. 07. 2004
Příspěvky: 9

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt listopad 11, 2004 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

K těm kabelům: Mám M65fw16, orig. DCA-510 a x65Flasher a V-Klay fungujou naprosto bez problémů. Ten V-Klay rychlostí 460800 a to prosim bez chyb!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
dexter
začátečník
začátečník

Založen: 10. 07. 2004
Příspěvky: 65
Bydliště: Olomouc

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt listopad 11, 2004 2:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

M65 FW16 kabel predelanej z neorig. pro ME45 (vymena konektoru) jede max na 115k
_________________
C25, C35i, ME45, M65
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
BEZY
čestný člen
čestný člen

Založen: 20. 07. 2004
Příspěvky: 4348
Bydliště: Karlovy Vary

79.66 SMM
PříspěvekZaslal: čt listopad 11, 2004 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rajče napsal:
romulus napsal:
Rajče napsal:
Hanni se zmiňuje, že mu nejde originální kabel DCA-500 ... ví už někdo jak je to s originální DCA-510 ??? Confused

No na M55 můžu dělat s DCA-510 všechno, včetně flashování. Na S65 se teprve chystám, takže nemohu říct. Ale už to bude brzo...

Tak jen zkoušej Applause

CX65 FW25 DCA-510 a pohoda Dancing

_________________
C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
BEZY
čestný člen
čestný člen

Založen: 20. 07. 2004
Příspěvky: 4348
Bydliště: Karlovy Vary

79.66 SMM
PříspěvekZaslal: čt listopad 11, 2004 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ha, zrada.Mobil se sice spojí, ale když chci udělat zálohu FF tak to chvíli jede ale pak to hodí chybu:Chyba při načítání dat.Načítám znova. A pak to nic nedělá Brick wall
_________________
C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
pechi
táta fóra
táta fóra

Založen: 16. 08. 2004
Příspěvky: 1482
Bydliště: Brno - Vinohrady, Mutěnická 9

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt listopad 11, 2004 4:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mohl by mi tu někdo poradit jak mám u CX65 patchnout bootcore aby se mi spojil s V-Klay? Nahrál jsem si do tlf tu java aplikaci (loader), ale když jsem to spustil tak telefon jen jaksi zapištěl 8) a pak se pomalu vypnul. Co dělám špatně Question
_________________
I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
milan_ruzicka
všeználek
všeználek

Založen: 30. 08. 2004
Příspěvky: 734
Bydliště: Překrásné Brno

4261.00 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PříspěvekZaslal: čt listopad 11, 2004 4:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To se mi stalo taky,jestli tam máš nahrátej loader pro X65 flasher tak ho musíš zrušit(buď spuštění "x65flasher.exe /b" nebo updatem firmware)jináč nevím
_________________
Chybama se člověk učí, škoda, že Siemens není člověk...škoda, že Siemens už není mezi námi...



CX65v50
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
pechi
táta fóra
táta fóra

Založen: 16. 08. 2004
Příspěvky: 1482
Bydliště: Brno - Vinohrady, Mutěnická 9

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt listopad 11, 2004 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak buď jsem blbej já nebo ten telefon... Teďka jsem to zkusil znova a píše mi to Bootcore already patched Confused
_________________
I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Software Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další
Strana 2 z 10

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group