clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Nový V_Klay 3.0
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Nový V_Klay 3.0
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Software
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
milan_ruzicka
všeználek
všeználek

Založen: 30. 08. 2004
Příspěvky: 734
Bydliště: Překrásné Brno

4261.00 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PříspěvekZaslal: čt listopad 11, 2004 4:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teď už by se s ním mohl v-klay spojit a jestli ne tak znovu nahraj firmware,nic tím nezkazíš...akorát ztratíš všechny patche
_________________
Chybama se člověk učí, škoda, že Siemens není člověk...škoda, že Siemens už není mezi námi...



CX65v50
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
pechi
táta fóra
táta fóra

Založen: 16. 08. 2004
Příspěvky: 1482
Bydliště: Brno - Vinohrady, Mutěnická 9

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt listopad 11, 2004 4:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, vzhledem k tomu že v tlf zatím žádné patche nemám, tak asi těžko nějakej ztratím... wink V-Klay pořád nic, takže tam zkusím hodit fw25, třeba to pomůže... Confused
_________________
I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
BEZY
čestný člen
čestný člen

Založen: 20. 07. 2004
Příspěvky: 4348
Bydliště: Karlovy Vary

79.66 SMM
PříspěvekZaslal: čt listopad 11, 2004 4:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pechi napsal:
No, vzhledem k tomu že v tlf zatím žádné patche nemám, tak asi těžko nějakej ztratím... wink V-Klay pořád nic, takže tam zkusím hodit fw25, třeba to pomůže... Confused

Pomohlo?

_________________
C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
BEZY
čestný člen
čestný člen

Založen: 20. 07. 2004
Příspěvky: 4348
Bydliště: Karlovy Vary

79.66 SMM
PříspěvekZaslal: čt listopad 11, 2004 5:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BEZY napsal:
ha, zrada.Mobil se sice spojí, ale když chci udělat zálohu FF tak to chvíli jede ale pak to hodí chybu:Chyba při načítání dat.Načítám znova. A pak to nic nedělá Brick wall

Hm, tak to bylo pravděpodobně rychlostí. Dával sem tu 2.nejvyšší možnou, všechno se spojilo ale při zálohování to hodilo tu hlášku. Teď mam rychlost 115200 a sem už za půlkou, ale je to hrozný, už se to načítá asi půl hodiny Mad

_________________
C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
pechi
táta fóra
táta fóra

Založen: 16. 08. 2004
Příspěvky: 1482
Bydliště: Brno - Vinohrady, Mutěnická 9

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt listopad 11, 2004 5:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už vytahuju mobil z nabíječky a jdu na to, kopnu tam fw25 a děj se vůle boží 8)
_________________
I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
BEZY
čestný člen
čestný člen

Založen: 20. 07. 2004
Příspěvky: 4348
Bydliště: Karlovy Vary

79.66 SMM
PříspěvekZaslal: čt listopad 11, 2004 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hele on už je zase novej-3.0.0.1
ADD: ale nejde z něj stahovat Sad

_________________
C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
pechi
táta fóra
táta fóra

Založen: 16. 08. 2004
Příspěvky: 1482
Bydliště: Brno - Vinohrady, Mutěnická 9

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt listopad 11, 2004 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak zase nic... Crying or Very sad
_________________
I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
z_o_o_m
pisatel
pisatel

Založen: 29. 06. 2004
Příspěvky: 280

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt listopad 11, 2004 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Heeej, doufam, ze se to tady uz neobjevilo Embarassed a prisel sem
na to sam Very Happy Very Happy
Ale predelal sem patche (zatim jen nektery pro CX65)
pro V_Klay 3.0, aby se daly primo aplikovat.
Najdete je tady:
http://zoom.wz.cz/cx65_patche_vklay3.rar

a jsem pripojenej rychlosti 460800 a je to bez chyb,
zkousel sem i 921600 a taky bez chyb (ale nechci riskovat)
FF mam stahlou za 15 minut :o
Stejne tak patche jsou bez chyb a plne odzkousene

PS: pokud si nekdo chcete hrat jako ja, tak je to jednoduchy,
staci windowsovska kalkulacka.
pr. puvodni adresa, odkad mate nacitat, je A09E0000,
od toho odectete A0000000 (7 nul)
(teoreticky staci odendat to A)
a nakonec k tomu
pricist cislo umisteni patche - 2680 a dostanete 9E2680
a je to OK
(to bylo na Dev. Menu CX65 f.16)

_________________
Siemens C55 fw 18

-> Siemens M55 fw 10 -> fw 91 + hafo patchu

-> Siemens CX65 - zatim cistej Smile - to uz neplati

fw 12 -> fw 14 -> fw 16 -> fw41 -> fw47 -> fw50


Naposledy upravil z_o_o_m dne čt listopad 11, 2004 7:22 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
BEZY
čestný člen
čestný člen

Založen: 20. 07. 2004
Příspěvky: 4348
Bydliště: Karlovy Vary

79.66 SMM
PříspěvekZaslal: čt listopad 11, 2004 6:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

z_o_o_m napsal:
Heeej, doufam, ze se to tady uz neobjevilo Embarassed a prisel sem
na to sam Very Happy Very Happy
Ale predelal sem patche (zatim jen nektery pro CX65)
pro V_Klay 3.0, aby se daly primo aplikovat.
Najdete je tady:
http://zoom.wz.cz/cx65_patche_vklay3.rar

a jsem pripojenej rychlosti 460800 a je to bez chyb,
zkousel sem i 921600 a taky bez chyb (ale nechci riskovat)
FF mam stahlou za 15 minut :o

PS: pokud si nekdo chcete hrat jako ja, tak je to jednoduchy,
staci windowsovska kalkulacka.
pr. puvodni adresa, odkad mate nacitat, je A09E0000,
od toho odectete A0000000 (7 nul) a nakonec k tomu
pricist cislo umisteni patche - 2680 a dostanete 9E2680
a je to OK
(to bylo na Dev. Menu CX65 f.16)

A nejde to nějak předělat pro FW25?

_________________
C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
z_o_o_m
pisatel
pisatel

Založen: 29. 06. 2004
Příspěvky: 280

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt listopad 11, 2004 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nekde sem videl patche na FW25, tak si
je takhle muzes prekopat,
mozna se na to podivam, ale nemam zatim
nahranou 25ku

_________________
Siemens C55 fw 18

-> Siemens M55 fw 10 -> fw 91 + hafo patchu

-> Siemens CX65 - zatim cistej Smile - to uz neplati

fw 12 -> fw 14 -> fw 16 -> fw41 -> fw47 -> fw50
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
oookoook
veterán
veterán

Založen: 27. 09. 2004
Příspěvky: 1813
Bydliště: Brno

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt listopad 11, 2004 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

milan_ruzicka napsal:
To se mi stalo taky,jestli tam máš nahrátej loader pro X65 flasher tak ho musíš zrušit(buď spuštění "x65flasher.exe /b" nebo updatem firmware)jináč nevím

Mne to fungovalo s loaderem z x65patcheru 1027... A pechimu nakonec asi taky. Teda pripojil jsem se, nic jinyho jsem zatim nezkousel, nemel jsem moc casu.

_________________
Oook Oook!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: pá listopad 12, 2004 7:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pechi napsal:
Tak zase nic... Crying or Very sad


Pechi,to,ze Ti to zapistalo je v poriadku,u problemovych typov flashi to robi tak,mne tiez.Aj mne napisalo,ked som to robil znovu,ze je uz patchnute.Nie je to ani tym,ze mas FW16,alebo FW25...u Teba asi vidim problem v kabli.Aky pouzivas?

_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
pechi
táta fóra
táta fóra

Založen: 16. 08. 2004
Příspěvky: 1482
Bydliště: Brno - Vinohrady, Mutěnická 9

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá listopad 12, 2004 11:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

2hanni: No, tak mám 3 kábly 8) Jeden je origo DCA-500, přes ten se mi povedlo smazat zvuk foťáku (OD Tool), SiMoCo valí v pohodě a spolehlivě, MPM se pořád po chvilce nečinnosti odpojuje, netuším proč. No další je Aligator USB s nabíjením - hlásí se jako DCA-540 a veškerá komunikace žádná Confused A poslední je origo DCA-540, komunikace taky 0. Think
_________________
I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: pá listopad 12, 2004 12:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak sa poobzeraj po inom kabli,lebo ani jeden z tych,co spominas Ti s V_Klay nepojde.
_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: pá listopad 12, 2004 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Update V_Klay 3.0.2:
Arrow http://www.siemensmania.cz/download.php?file=/software/V_KLay302.rar

Nakopirovat do naistalovanej zlozky V_Klay.

_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Software Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další
Strana 3 z 10

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group