clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Nový V_Klay 3.0
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Nový V_Klay 3.0
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Software
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
BEZY
čestný člen
čestný člen

Založen: 20. 07. 2004
Příspěvky: 4348
Bydliště: Karlovy Vary

79.66 SMM
PříspěvekZaslal: pá listopad 12, 2004 3:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hanni napsal:
Update V_Klay 3.0.2:
Arrow http://www.siemensmania.cz/download.php?file=/software/V_KLay302.rar

Nakopirovat do naistalovanej zlozky V_Klay.

Tak sem ho zkusil a v celku furt ten samej problém-nedaří se mi na načíst FF rychlostí 1228800, chvíli to de ale pak to zahlásí:an unknow error occured while accessing COM4!Loader not ready!
Ještě dotaz pokud chci dát zálohu FF, tak dám záložku flasher mam tam ve všech kolonkách nastavit fulflash nebo mam v Bufferu nechat star?

_________________
C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
MAC.big
začátečník
začátečník

Založen: 01. 09. 2004
Příspěvky: 67
Bydliště: Brno

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá listopad 12, 2004 4:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2pechi: Ty nový FW (orig.siemens?) tam pereš přes tu 540ku nebo jinej kabel ? Naposledy jsem zkoušel fw.16 a žádnej orig.update mě tam nechce jít(přes žádnej kabel), nenajde tlf. Mám v systému oba kabely DCA-540 i CPA 8720P (nabíjení nenabíjení) a prostě nic. Ovladače se asi neruší, měl jsem je tam postupně a nic, navíc stejně mám každej na jiným virt. portu.
Máte někdo nápad ? V-Klay by asi jel přes 8720P, skončí to na tom nepatchovaným bootcore. Chtěl jsem nejdřív novej fw, než do toho začnu vrtat. Přecejenom patchovat fw.11 je na nic Razz

_________________
CMD-C1->5110->6310->S65 fw.11
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: po listopad 15, 2004 7:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak konečně opravdový update V-Klay http://www.vi-soft.com.ua/siemens/V_KLay305.rar , odtsraňující zamrzání, či padání programu při práci s některými kabely.
Mě konkrétně funguje s USB kabelem MA 8720C, konečně. Stahování rychlostí 1 228 800 bez problémů. i když naskakuje pár chyb na rychlostí načtení to nemá až takový vliv FF načetna za necelých 5 min. Dancing

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Stefi
věrný diskusník
věrný diskusník

Založen: 16. 09. 2004
Příspěvky: 468
Bydliště: Slavičín (prdel cca 35km od Zlina)

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: po listopad 15, 2004 1:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to trohu dezertace Embarassed , ale cetli jste si nekdo tenhle clanek?? http://interface.beinspired.cz/index.php?s=servis/prislus&clanek=519
Jaky na to mate nazor/zkusenosti Question Question

_________________
Zadny uceny z nebe nespadl



N5110=>N3310=>N3310blue light => Bosch GSM-COM607=>N3210=>CX65-Fw12=>Fw16=>Fw12=>Fw16=>FW25
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: po listopad 15, 2004 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stefi napsal:
Je to trohu dezertace Embarassed , ale cetli jste si nekdo tenhle clanek?? http://interface.beinspired.cz/index.php?s=servis/prislus&clanek=519
Jaky na to mate nazor/zkusenosti Question Question


Ja osobne som to radsej neskusal..mam pocit,ze to nie je az take bezproblemove.Zarazilo ma hlavne toto:
"Na konci instalace se píše velmi důležité upozornění a návod co dělat v případě, že Vám počítač nebude chtít nabootovat. Pak stačí pomocí klávesy F8 vstoupit do Save modu a v něm odinstalovat daný ovladač."

takze nech kazdy skusi sam...

_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: po listopad 15, 2004 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stefi napsal:
Je to trohu dezertace Embarassed , ale cetli jste si nekdo tenhle clanek?? http://interface.beinspired.cz/index.php?s=servis/prislus&clanek=519
Jaky na to mate nazor/zkusenosti Question Question


Asi před rokem jsem něco podobného zkoušel, jednalo se o progrtam SHSMode, chvíli bez problémů, ale po chvíli to vykazovalo hodně chyb a tak jsem to radši zrušil. Vyplatí se spíše investovat 400 Kč do USB kabelu a dosahovat rychlosti 921 a 1221 kb.

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Stefi
věrný diskusník
věrný diskusník

Založen: 16. 09. 2004
Příspěvky: 468
Bydliště: Slavičín (prdel cca 35km od Zlina)

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: po listopad 15, 2004 2:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

O kompl me nejde ten dohromady dam, ale spis o ten phon. No jeste uvidim, nechce se mi hodku cekat na blby FF. Nevi pls nekdo, ve ktere slozce najdu sezman Question
_________________
Zadny uceny z nebe nespadl



N5110=>N3310=>N3310blue light => Bosch GSM-COM607=>N3210=>CX65-Fw12=>Fw16=>Fw12=>Fw16=>FW25
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
BEZY
čestný člen
čestný člen

Založen: 20. 07. 2004
Příspěvky: 4348
Bydliště: Karlovy Vary

79.66 SMM
PříspěvekZaslal: po listopad 15, 2004 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Krokodýl napsal:
Tak konečně opravdový update V-Klay http://www.vi-soft.com.ua/siemens/V_KLay305.rar , odtsraňující zamrzání, či padání programu při práci s některými kabely.
Mě konkrétně funguje s USB kabelem MA 8720C, konečně. Stahování rychlostí 1 228 800 bez problémů. i když naskakuje pár chyb na rychlostí načtení to nemá až takový vliv FF načetna za necelých 5 min. Dancing

Jo! Už nemusim načítat rychlostí 115200 Dancing Applause

_________________
C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
ghost_z_kca
věrný diskusník
věrný diskusník

Založen: 20. 05. 2004
Příspěvky: 444
Bydliště: kremnica

2065.50 SMM
PříspěvekZaslal: po listopad 15, 2004 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

je lakave mat rychlejsi seriovy port, ktory nieje ale na taku rychlost stavany. vacsine aplikacii to nemusi vadit,ale napr.pri naharvani FF by som odcenil radsej sice pomalsi, ale seriovy port ktory je podla normy. asi by som sa nespolahol pri flashovani na tento program, ak ked to moze byt fumkcne
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jan Novák
badatel
badatel

Založen: 25. 07. 2004
Příspěvky: 101
Bydliště: Globální vesnice

272.66 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 16, 2004 12:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkoušeli jste použít USB kabel na C55?
Jakou max. rychlostí je C55 schopna komuikovat?
Zvládne víc, než 115200 Bd?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
pechi
táta fóra
táta fóra

Založen: 16. 08. 2004
Příspěvky: 1482
Bydliště: Brno - Vinohrady, Mutěnická 9

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 16, 2004 9:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

2MAC.big: Ten update firmwaru dělám přes origo DCA-500, a bez problémů. Přes DCA-540 to nejde... Confused
_________________
I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
miva
kolemjdoucí

Založen: 24. 02. 2004
Příspěvky: 9

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 16, 2004 11:05 am    Předmět: VKlay chybky? Odpovědět s citátem

Taky jsem si nainstalil novej VKlay, ale s moji M55 mam porad stejny problemy jako s predchozima verzema, posledni verze, ktera mi chodi perfektne je verze 2.5, novejsi verze maji neustale problemy s pripojovanim a nahravanim dat, diky chybam to jde dost pomalu a zkousel jsem vselijaky rychlosti, mam USB kablik. Mozna je chybka v knihovnach, novejsi verze pouzivaji knihovny MFC71*.dll a ta verze 2.5 knihovny MFC70*.dll...ale kdyby nekdo mel nejakej zarucenej zpusob, jak novejsi verze umravnit, rad se poucim :-)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 16, 2004 2:10 pm    Předmět: Re: VKlay chybky? Odpovědět s citátem

miva napsal:
Taky jsem si nainstalil novej VKlay, ale s moji M55 mam porad stejny problemy jako s predchozima verzema, posledni verze, ktera mi chodi perfektne je verze 2.5, novejsi verze maji neustale problemy s pripojovanim a nahravanim dat, diky chybam to jde dost pomalu a zkousel jsem vselijaky rychlosti, mam USB kablik. Mozna je chybka v knihovnach, novejsi verze pouzivaji knihovny MFC71*.dll a ta verze 2.5 knihovny MFC70*.dll...ale kdyby nekdo mel nejakej zarucenej zpusob, jak novejsi verze umravnit, rad se poucim :-)


Pokud nemáš patchovvaný bootcore, tak je problém v nových loaderech, které jsou od verze 2.6. Mě to s M55 taky dělalo psí kusy a okamžitě skončily, když jsem si přehrál ini soubor pro M55 ze staré verze /ten bez jakýchkoli závorek/.

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
wizaard
táta fóra
táta fóra

Založen: 11. 09. 2004
Příspěvky: 1045
Bydliště: Očelice u Českého Meziříčí, ČR

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 16, 2004 2:55 pm    Předmět: Mrtvá CX65 Odpovědět s citátem

Ahoj všichni, odrovnal jsem pomocí V-Klay 3 Siemens CX65! Nejde zapnout, jenom pípne a konec. Při obnově zálohované fullflash to udělalo asi v 35% chybu a telefon chcíp'. Nechce komunikovat ani s PC. Dal jsem ho tedy (naštěstí) k jednomu známému z opravny telefonů, takže nepříjdu o záruku. Dejte na to bacha. Proslýchá se, že mají PC s procesory AMD nějaké problémy s těmito úkony.
_________________
Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i

Arrow Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 16, 2004 3:02 pm    Předmět: Re: Mrtvá CX65 Odpovědět s citátem

wizaard napsal:
Ahoj všichni, odrovnal jsem pomocí V-Klay 3 Siemens CX65! Nejde zapnout, jenom pípne a konec. Při obnově zálohované fullflash to udělalo asi v 35% chybu a telefon chcíp'. Nechce komunikovat ani s PC. Dal jsem ho tedy (naštěstí) k jednomu známému z opravny telefonů, takže nepříjdu o záruku. Dejte na to bacha. Proslýchá se, že mají PC s procesory AMD nějaké problémy s těmito úkony.


Hm, divné a měl jsi instalovaný update V-Klay 3.0.5?

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Software Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další
Strana 4 z 10

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group