clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Nový V_Klay 3.0
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Nový V_Klay 3.0
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Software
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
wizaard
táta fóra
táta fóra

Založen: 11. 09. 2004
Příspěvky: 1045
Bydliště: Očelice u Českého Meziříčí, ČR

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 16, 2004 3:43 pm    Předmět: Re: Mrtvá CX65 Odpovědět s citátem

Krokodýl napsal:
wizaard napsal:
Ahoj všichni, odrovnal jsem pomocí V-Klay 3 Siemens CX65! Nejde zapnout, jenom pípne a konec. Při obnově zálohované fullflash to udělalo asi v 35% chybu a telefon chcíp'. Nechce komunikovat ani s PC. Dal jsem ho tedy (naštěstí) k jednomu známému z opravny telefonů, takže nepříjdu o záruku. Dejte na to bacha. Proslýchá se, že mají PC s procesory AMD nějaké problémy s těmito úkony.


Hm, divné a měl jsi instalovaný update V-Klay 3.0.5?


Pochopitelně neměl, protože se to odehrálo asi týden zpět. Jenom jsem na tento problém chtěl upozornit. Idea Ještě by mě ale zajímalo co je pravdy na tom, že AMD procesory mají s těmito úkony problémy - nezdá se mi to jako pravda, protože CPU se snad této operace téměř neúčastní!?

_________________
Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i

Arrow Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
pytlák
badatel
badatel

Založen: 28. 09. 2004
Příspěvky: 124

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 16, 2004 5:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jan Novák napsal:
Zkoušeli jste použít USB kabel na C55?
Jakou max. rychlostí je C55 schopna komuikovat?
Zvládne víc, než 115200 Bd?

Mám USB kabel a ve V_Klay pracuje rychlostí 921600, při nastavení vyšší rychlosti V_Klay hlásí, že telefon tuto rychlost nepodporuje. FF je načten při této rychlosti za 2m10s - a to bez chyb. Applause
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mskbb
kolemjdoucí

Založen: 30. 08. 2004
Příspěvky: 24
Bydliště: Banská Bystrica

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 17, 2004 2:26 pm    Předmět: M55 Odpovědět s citátem

Nahral som si nový V_klay 3.0.5 a nejde mi pripojiť moju M55ku? Why? Think
_________________
M55 fw10 -> fw11 -> fw91 +kopec patchov -> SL65 fw53 + pár patchov a elfov -> momentálne záhadne pokazený Sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
Nero
badatel
badatel

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 127

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt listopad 18, 2004 4:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nazdar nejde mi spustit v telefonu loader pro nový vklay mám verzi soft 25
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: pá listopad 19, 2004 7:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A aku chybu hlasi?Ja som patchoval bootcore uz s FW25 a bez problemov..
_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: pá listopad 19, 2004 8:18 am    Předmět: Re: M55 Odpovědět s citátem

mskbb napsal:
Nahral som si nový V_klay 3.0.5 a nejde mi pripojiť moju M55ku? Why? Think

Problém může být v kabelu, já s verzí 3.0.5 a M55 i C60 a kabelem USB MA 8720C mám taky problém. Proto radši používám pro starší telefony dále 2.7.1

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Anonymní





851.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá listopad 19, 2004 9:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no problem je vtom ze ja v telefonu nemuzu spustit patch na bootscore
Návrat nahoru
ghost_z_kca
věrný diskusník
věrný diskusník

Založen: 20. 05. 2004
Příspěvky: 444
Bydliště: kremnica

2065.50 SMM
PříspěvekZaslal: pá listopad 19, 2004 10:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

s v-klay 3.05 sa mi tiez stava ze po pripojeni s55 sa niekedy nespoji hned, ale az na 2-3 pokusy, inac v pohode
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: pá listopad 19, 2004 10:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
no problem je vtom ze ja v telefonu nemuzu spustit patch na bootscore


V jakém telefonu, zapomněl jsi se přihlásit.

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: pá listopad 19, 2004 10:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ghost_z_kca napsal:
s v-klay 3.05 sa mi tiez stava ze po pripojeni s55 sa niekedy nespoji hned, ale az na 2-3 pokusy, inac v pohode


To sa mi stavalo aj s V_Klay 2.7.1 a M55

_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Nero
badatel
badatel

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 127

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá listopad 19, 2004 12:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sory ze jsem se neprihlasil tak mam M65 a cx65 no cx65 jsem patchnul ale m65 mi nejde proste se mi nespusti java aplikace na patchnuti bootscore
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: pá listopad 19, 2004 12:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nero napsal:
sory ze jsem se neprihlasil tak mam M65 a cx65 no cx65 jsem patchnul ale m65 mi nejde proste se mi nespusti java aplikace na patchnuti bootscore

A jakou aplikaci používáš, nejlépe použít tu poslední z verze flasheru 1035

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Nero
badatel
badatel

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 127

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá listopad 19, 2004 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak pouzil jsem ten s flesru px65v3 a aj starsi px65i

hry mi jedou
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: pá listopad 19, 2004 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nero napsal:
tak pouzil jsem ten s flesru px65v3 a aj starsi px65i

hry mi jedou


Tak to nechápu, jediné co me napadá, máš tam nahrané JAR i JAD. Tohle je jedna z mála aplikací, která si hlídá zda tam má i JAD soubor a bez ní to nespustí.

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Nero
badatel
badatel

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 127

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá listopad 19, 2004 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo mas recht to je vono uz to jede
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Software Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další
Strana 5 z 10

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group