clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Nový V_Klay 3.0
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Nový V_Klay 3.0
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Software
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
BEZY
čestný člen
čestný člen

Založen: 20. 07. 2004
Příspěvky: 4348
Bydliště: Karlovy Vary

79.66 SMM
PříspěvekZaslal: st prosinec 01, 2004 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už je na světě V-klay 3.1 Dancing
_________________
C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
pytlák
badatel
badatel

Založen: 28. 09. 2004
Příspěvky: 124

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st prosinec 01, 2004 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BEZY napsal:
Už je na světě V-klay 3.1 Dancing


Odkaz na stažení - jako vždycky - klasika: http://www.vi-soft.com.ua/siemens/v_klay_setup.zip
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: čt prosinec 02, 2004 7:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Uz je aj na Siemensmanii v utilitach wink
_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
haldyr
řád zlaté antény
řád zlaté antény

Založen: 30. 08. 2004
Příspěvky: 866
Bydliště: Červ. Kostelec (Naith Lothlórien)

5861.00 SMM
PříspěvekZaslal: st prosinec 15, 2004 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jan Novák napsal:
-=CrazyBoy=- napsal:
hamsa napsal:
Dival jsem se na to rozlozeni klaves.A asi to tam tak lehce nepujde.V tehle nabidce totiz neni na vyber S65.
(...) Tak asi to rozlozeni nepujde tak lehce zmenit...,CX65 tam taky neni:( Think

Já bych rád českou klávesnici na C55.
Nevíte jak na to? Prý snad na to existuje patch...?
Zkoušel jsem také LayoutMe, ale ten zase místo alespoň ruských znaků vypisuje vše přes českou kódovou stránku. Při otevření FF se vypíše nějaká chyba pomocí otazníků.
Pokud někdo víte jak použít tento program - případně jak na počeštění použít V_Klay - případně máte ten patch, tak se prosím ozvěte. Díky


; C55 v24 lg3
; Made by LayoutMe www.avkiev.siemens-club.ru/Siemens/LayoutMe/LayoutMe.htm
; viz http://forum.www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?p=38255#38255
472FC0: 4100420043003200C400C600C5004400 2E002C003F0021002700220030002D00
472FD0: 450046003300C9004700480049003400 2800290040002F003A005F002B007E00
472FE0: 4A004B004C0035004D004E004F003600 260020000A0031000A00BF00A1005F00
472FF0: D600D800D10050005100520053003700 3B0021003F002C002E002B002D002200
473000: 5400550056003800DC00570058005900 27003A00280029002F002A00A400A500
473010: 5A0039006100620063003200E400E000 2400A300AC20260023005C0040005B00
473020: E600E500E7006400650066003300E900 5D007B007D0025007E003C003D003E00
473030: E8006700680069003400EC006A006B00 7C005E00A7009303940398039B039E03
473040: 6C0035006D006E006F003600F600F800 A003A303A603A803A9033600F600F800
473070: 79007A0039001100982F1C030300BA2F 79007A0039001100C02F1C030300E22F
473080: 1C030700C02F1C030500CE2F1C030400 1C03070006311C03070014311C030500
473090: D82F1C030400E02F1C030700E82F1C03 22311C0304002C311C03070034311C03
4730A0: 0500F62F1C03050000301C0305000A30 070042311C03080050311C0307006031
4730C0: 982F1C030300BA2F1C03090014301C03 C02F1C030300E22F1C0307006E311C03
4730D0: 060026301C03050032301C0304003C30 07007C311C0305008A311C0304009431
4730E0: 1C03080044301C03060054301C030600 1C0307009C311C030800AA311C030800
4730F0: 60301C0305006C301C03000000000000 BA311C030700CA311C03000000000000
473100: 000000000000B103B203610062006300 0000000000004100420043003200C100
473110: 3200E400E000E600E500E700B403B503 0C01C40044004500460033000E011A01
473120: C6036400650066003300E900E800B303 C9004700480049003400CD004A004B00
473130: B703B9036700680069003400EC00BA03 4C0035004D004E004F0036004701D300
473140: BB036A006B006C003500BC03BD03BF03 D6005000510052005300370058016001
473150: C9036D006E006F003600F600F800F200 540055005600380064016E01DA00DC00
473160: F100C003C103C303C203C80370007100 5700580059005A003900DD007D016100
473170: 720073003700DF00B803C40374007500 620063003200E1000D01E40064006500
473180: 76003800FC00F900B603BE03C503C703 660033000F011B01E900670068006900
473190: 7700780079007A0039001100982F1C03 3400ED006A006B006C0035006D006E00
4731A0: 0300BA2F1C030B0006311C0309001C31 6F0036004801F300F600700071007200
4731B0: 1C0308002E311C0306003E311C030C00 7300370059016101DF00740075007600
4731C0: 4A311C030B0062311C03080078311C03 380065016F01FA00FC00770078007900
4731D0: 090088311C0300000000000000000000 7A003900FD007E010000000000000000
4734D0: 79007A001100982F1C030300BA2F1C03 79007A001100C02F1C030300E22F1C03
473510: 0000000000000000000000001100982F 0000000000000000000000001100C02F
473520: 1C030300BA2F1C0308004A341C030A00 1C030300E22F1C0308004A341C030A00
473AA0: A803A9033100423A1C0346FE30008D07 A803A9033100E82F1C0346FE30008D07

;locale=Czech_Czech Republic.1250

_________________
5110>>>C55 FW21>>>C55 FW24 888KB, 245KB HpM + patche>>>CX75 + RS-MMC 256MB Pretec + Headset with PTT Stereo(HHS-700)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
x-diablo
kolemjdoucí

Založen: 13. 08. 2004
Příspěvky: 19
Bydliště: Brno

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so prosinec 25, 2004 1:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ve verzi 3.x.x mi nejde nahrát Full Flash, píše mi akorát "Komunikuji s Telefonem", ale ani po čtvrt hodině flashování nezačne. Zkoušel jsem různá nastavení rychlostí, ale bez úspechu, ve verzi 2.7.1 jede vše O.K.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
haldyr
řád zlaté antény
řád zlaté antény

Založen: 30. 08. 2004
Příspěvky: 866
Bydliště: Červ. Kostelec (Naith Lothlórien)

5861.00 SMM
PříspěvekZaslal: so prosinec 25, 2004 1:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

x-diablo napsal:
Ve verzi 3.x.x mi nejde nahrát Full Flash, píše mi akorát "Komunikuji s Telefonem", ale ani po čtvrt hodině flashování nezačne. Zkoušel jsem různá nastavení rychlostí, ale bez úspechu, ve verzi 2.7.1 jede vše O.K.


A co máš za foun??

_________________
5110>>>C55 FW21>>>C55 FW24 888KB, 245KB HpM + patche>>>CX75 + RS-MMC 256MB Pretec + Headset with PTT Stereo(HHS-700)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Anonymní





851.00 SMM
PříspěvekZaslal: so prosinec 25, 2004 2:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

haldyr napsal:
x-diablo napsal:
Ve verzi 3.x.x mi nejde nahrát Full Flash, píše mi akorát "Komunikuji s Telefonem", ale ani po čtvrt hodině flashování nezačne. Zkoušel jsem různá nastavení rychlostí, ale bez úspechu, ve verzi 2.7.1 jede vše O.K.
A co máš za foun??

Razz Jee já zapomněl, pardon......M55
Návrat nahoru
Anonymní





851.00 SMM
PříspěvekZaslal: so prosinec 25, 2004 2:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
haldyr napsal:
x-diablo napsal:
Ve verzi 3.x.x mi nejde nahrát Full Flash, píše mi akorát "Komunikuji s Telefonem", ale ani po čtvrt hodině flashování nezačne. Zkoušel jsem různá nastavení rychlostí, ale bez úspechu, ve verzi 2.7.1 jede vše O.K.
A co máš za foun??

Razz Jee já to zapomněl napsat(a taky se teď přihlásit), pardon......M55
Návrat nahoru
Anonymní





851.00 SMM
PříspěvekZaslal: so prosinec 25, 2004 2:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Anonymous"][quote="Anonymous"]
haldyr napsal:
x-diablo napsal:
Ve verzi 3.x.x mi nejde nahrát Full Flash, píše mi akorát "Komunikuji s Telefonem", ale ani po čtvrt hodině flashování nezačne. Zkoušel jsem různá nastavení rychlostí, ale bez úspechu, ve verzi 2.7.1 jede vše O.K.
A co máš za foun??

Razz Jee já to zapomněl napsat(a taky se teď přihlásit), pardon......M55
Návrat nahoru
Anonymní





851.00 SMM
PříspěvekZaslal: so prosinec 25, 2004 2:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

haldyr napsal:
x-diablo napsal:
Ve verzi 3.x.x mi nejde nahrát Full Flash, píše mi akorát "Komunikuji s Telefonem", ale ani po čtvrt hodině flashování nezačne. Zkoušel jsem různá nastavení rychlostí, ale bez úspechu, ve verzi 2.7.1 jede vše O.K.
A co máš za foun??

Razz Jee já to zapomněl napsat(a taky se teď přihlásit), pardon......M55
Návrat nahoru
diablo
táta fóra
táta fóra

Založen: 29. 11. 2004
Příspěvky: 1442
Bydliště: Tonbridge (GB)

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: so prosinec 25, 2004 2:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A fw? Fw91 sa dakrasne pocestit (aj slovencina) ked si das patch zazvacsenie disku.

2 x-diablo: Dobry nick Embarassed

_________________
M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec

For Blood is Life...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
haldyr
řád zlaté antény
řád zlaté antény

Založen: 30. 08. 2004
Příspěvky: 866
Bydliště: Červ. Kostelec (Naith Lothlórien)

5861.00 SMM
PříspěvekZaslal: so prosinec 25, 2004 5:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
haldyr napsal:
x-diablo napsal:
Ve verzi 3.x.x mi nejde nahrát Full Flash, píše mi akorát "Komunikuji s Telefonem", ale ani po čtvrt hodině flashování nezačne. Zkoušel jsem různá nastavení rychlostí, ale bez úspechu, ve verzi 2.7.1 jede vše O.K.
A co máš za foun??

Razz Jee já to zapomněl napsat(a taky se teď přihlásit), pardon......M55


Myslim že ty nový verze V_Klaye jsou dobrý na ty nový founy(x65..) ale na M55 ti bude muset stačit ten starší.. Smile

_________________
5110>>>C55 FW21>>>C55 FW24 888KB, 245KB HpM + patche>>>CX75 + RS-MMC 256MB Pretec + Headset with PTT Stereo(HHS-700)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: ne prosinec 26, 2004 9:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

haldyr napsal:
Myslim že ty nový verze V_Klaye jsou dobrý na ty nový founy(x65..) ale na M55 ti bude muset stačit ten starší.. Smile


Suhlasim..V_Klay 3.0 a 3.1 robia problemy so starsimi modelmi,uz som par pripadov riesil...

_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
daham
kolemjdoucí

Založen: 04. 01. 2005
Příspěvky: 1

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út leden 04, 2005 3:46 pm    Předmět: poškozenej mobil flashovaním Odpovědět s citátem

Má někdo zkušenost , s tím, když mobil nedává odezvu na stisk červeného tlačítka? (na př. při odbloku nebo flashování, prostě jakýkoliv program) Umrtvil jsem svůj siemens a55 špatným postupem při přehrávání firmware. Kabel a nastavení portu je plně v pořádku ( s jiným mobilem odzkoušen)
Zajímalo by mě jestli je nějaká možnost nápravy , zřejmě je poškozen boot.
Brick wall
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
haldyr
řád zlaté antény
řád zlaté antény

Založen: 30. 08. 2004
Příspěvky: 866
Bydliště: Červ. Kostelec (Naith Lothlórien)

5861.00 SMM
PříspěvekZaslal: út leden 04, 2005 7:33 pm    Předmět: Re: poškozenej mobil flashovaním Odpovědět s citátem

daham napsal:
Má někdo zkušenost , s tím, když mobil nedává odezvu na stisk červeného tlačítka? (na př. při odbloku nebo flashování, prostě jakýkoliv program) Umrtvil jsem svůj siemens a55 špatným postupem při přehrávání firmware. Kabel a nastavení portu je plně v pořádku ( s jiným mobilem odzkoušen)
Zajímalo by mě jestli je nějaká možnost nápravy , zřejmě je poškozen boot.
Brick wall


Tys dal zápis do BOOTCORE??? Jestli jo, tak ji máš poškozenou.....
To asi budeš muset říznout testpoint Think

_________________
5110>>>C55 FW21>>>C55 FW24 888KB, 245KB HpM + patche>>>CX75 + RS-MMC 256MB Pretec + Headset with PTT Stereo(HHS-700)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Software Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další
Strana 7 z 10

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group